• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 31. marta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.04.2008., Nr. 56 https://www.vestnesis.lv/ta/id/173664

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2008. gada 3. aprīļa sēdi

Vēl šajā numurā

10.04.2008., Nr. 56

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 31. marta sēdi

 

1. Sēdē izskatīja sešus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Nolēma iekļaut Saeimas 3.aprīļa sēdē Valsts prezidenta V.Zatlera iesniegumu par likuma “Grozījumi Sabiedrības integrācijas fonda likumā” otrreizēju caurlūkošanu.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2008.gada 3.aprīļa sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 31.marta līdz 6.aprīlim.

5. Pieņēma zināšanai deputātes D.Staķes iesniegumu, kurā viņa informē, ka vēlas darboties deputātu grupā sadarbībai ar Ķīnas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai izdarītu izmaiņas datubāzēs.

6. Pieņēma zināšanai Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājas A.Barčas iesniegumu, kurā viņa informē, ka Sabiedrības veselības apakškomisijas sastāvā iekļauts deputāts N.Kabanovs. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai veiktu izmaiņas datubāzēs.

7. Nolēma nodot Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai, kā arī visām Saeimas frakcijām Finanšu ministrijas sagatavoto informatīvo ziņojumu par laika periodā no 2007.gada 1.augusta līdz 2008.gada 31.janvārim paveiktajiem un nākamajā atskaites periodā plānotajiem uzdevumiem vienotās Eiropas valūtas ieviešanai Latvijā.

8. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra G.Bērziņa iesniegumu par Siguldas tiesas tiesneša A.Zaviļeiska atbrīvošanu no amata.

9. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra G.Bērziņa iesniegumu par Administratīvās rajona tiesas tiesneses K.Krastiņas iecelšanu amatā atkārtoti uz diviem gadiem.

10. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra G.Bērziņa iesniegumu par Administratīvās rajona tiesas tiesneses Dz.Amerikas apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

11. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra G.Bērziņa iesniegumu par tiesneses S.Amolas atbrīvošanu no Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesas tiesneša amata un apstiprināšanu Rīgas apgabaltiesas tiesneša amatā.

12. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra G.Bērziņa iesniegumu par tiesneša amata kandidātes K.Ozoliņas iecelšanu Rīgas pilsētas zemesgrāmatu nodaļas tiesneša amatā.

13. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra G.Bērziņa iesniegumu par tiesneša amata kandidātes E.Vesperes iecelšanu Liepājas zemesgrāmatu nodaļas tiesneša amatā.

14. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra G.Bērziņa iesniegumu par tiesneša amata kandidātes J.Āboliņas iecelšanu Talsu zemesgrāmatu nodaļas tiesneša amatā.

15. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra G.Bērziņa iesniegumu par tiesneša amata kandidātes I.Lavrinovičas iecelšanu Rīgas pilsētas zemesgrāmatu nodaļas tiesneša amatā.

16. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra G.Bērziņa iesniegumu par tiesneša I.Dzindzuka atbrīvošanu no Ludzas rajona tiesas tiesneša amata un iecelšanu Rēzeknes tiesas tiesneša amatā.

17. Apstiprināja izdevumu tāmi Baltijas valstu un Ziemeļvalstu parlamentu ģenerālsekretāru sanāksmei Latvijā no 2008.gada 31.marta līdz 1.aprīlim.

18. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt deputātu grupas sadarbībai ar Izraēlas parlamentu priekšsēdētāja B.Cileviča iesniegumu par Izraēlas parlamentā izveidotās Izraēlas – Latvijas parlamentu draudzības līgas delegācijas vizīti Latvijā.

19. Pieņēma lēmumu par pilnvarojumu Saeimas Juridiskā biroja juridiskajam padomniekam Edgaram Pastaram iepazīties ar Satversmes tiesas lietas materiāliem.

20. Apstiprināja komandējumus:

1) Sociālo un darba lietu komisijas Sabiedrības veselības apakškomisijas loceklei I.Circenei un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam M.Trencim uz Tallinu (Igaunija) no 2008.gada 31.marta līdz 1.aprīlim;

2) Tautsaimniecības komisijas priekšsēdētāja biedram V.A.Krauklim, komisijas locekļiem M.Ārbergam, A.Rubikam un konsultantam R.Glāzeram uz Viļņu (Lietuva) 2008.gada 31.martā;

3) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas sekretāram I.Aizstrautam uz Liverpūli (Apvienotā Karaliste) no 2008.gada 7.aprīļa līdz 10.aprīlim.

21. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāja J.Dalbiņa, komisijas sekretāra V.Lāča, komisijas locekļu D.Staķes, I.Klementjeva, vecākās konsultantes I.Loginas un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja R.Lakšas komandējumu uz Viļņu (Lietuva) no 2008.gada 1.aprīļa līdz 3.aprīlim.

Saeimas sekretārs Dz.Rasnačs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!