• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Veselības ministrs: Uzturoties darba vizītē Gruzijas Republikā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.04.2008., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/173802

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

11.04.2008., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Veselības ministrs: Uzturoties darba vizītē Gruzijas Republikā

 

10.aprīlī veselības ministrs Ivars Eglītis, tiekoties ar Gruzijas darba, veselības un sociālo lietu ministru Aleksandru Kvitašvili, parakstīja līgumu par sadarbību veselības nozarē un medicīnas zinātnē.

Sadarbības līgums paredz informācijas apmaiņu veselības aprūpes un medicīnas zinātnes, kā arī tehnoloģiju attīstības jomā un veselības aprūpē iesaistītā personāla apmācībā. Līgums paredz arī organizatorisku sadarbību, apmainoties ar informāciju par jaunākajiem medicīnas sasniegumiem, rīkojot starptautiskus kongresus un simpozijus, kā arī veicot kopējus pētījumus.

Darba vizītes ietvaros Veselības ministrijas delegācija ministra Ivara Eglīša vadībā tikās ar Gruzijas parlamenta Darba, veselības un sociālo lietu komitejas priekšsēdētāju Džiordži Tsereteli, lai pārrunātu abu valstu aktuālos jautājumus veselības aprūpē, kā arī apmeklēja Tbilisi universitātes slimnīcu un Nacionālo tuberkulozes centru.

Ivars Eglītis iepriekš norādīja uz nepieciešamību stiprināt Latvijas un Gruzijas starpvalstu attiecības: “Latvijas un Gruzijas vēsturiskā pieredze ir tā, kas mūsu valstis padara tik līdzīgas. Medicīna ir joma, kur savstarpēja sadarbība, informācijas apmaiņa ar jaunākajiem sasniegumiem un kopīgi zinātniski pētījumi dod neatsveramu ieguldījumu abu valstu veselības aprūpes sistēmā, tādēļ līguma parakstīšana ir ļoti nozīmīgs solis.”

9.aprīlī veselības ministrs kopā ar Gruzijas darba, veselības un sociālo lietu ministru Aleksandru Kvitašvili nolika ziedus piemiņas vietā, godinot 1989.gada 9.aprīļa upurus.

 

Veselības ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!