• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.04.2008., Nr. 59 https://www.vestnesis.lv/ta/id/173966

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrija: Par nodokļu un nodevu sistēmas attīstības pamatnostādnēm

Vēl šajā numurā

16.04.2008., Nr. 59

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

KV16VAKS.JPG (57324 bytes)• Kādai būtu jābūt nodokļu politikai Eiropas izaugsmes ceļā, pagājušajā nedēļā divu dienu forumā Briselē sprieda Eiropas Savienības valstu valdību pārstāvji, ekonomisti un pētnieki. Lasiet rakstā “Briselē spriež: nodokļos nepieciešama harmonizācija un koordinācija”.

 

• Ekonomists un Rīgas Stradiņa universitātes Politikas zinātņu katedras mācībspēks Jānis Bērziņš materiālā “Jautrība ir beigusies: nu jādomā, kā tikt galā ar ekonomiku” meklē atbildes uz jautājumiem, kas ceļ inflāciju un kādēļ neliela inflācija būtu pat vēlama.

 

• Raksts “Pie Dzintras var paēst kā mājās” stāsta, kā veiksmīgi izveidot un attīstīt uzņēmumu mazpilsētā. Cik daudz spēka un enerģijas tas prasījis, liecina arī SIA “Sendas Dz” īpašnieces Dzintras Sprudzānes sava atvaļinājuma rēķināšanas politika – katram uzņēmuma darbības gadam – viena brīvdiena. Šogad kopskaitā – jau desmit.

 

• Pavasarī izmest veco un lieko pošas gan mājsaimniecībās, gan uzņēmumos. Publikācija “Kā atbrīvoties no elektroprecēm” dod padomus, kā to izdarīt videi saudzīgā veidā.

 

• Valsts darba inspekcija ierosinājusi grozīt vairākus likumus nelegālās nodarbinātības mazināšanai. Kurus un kad – lasiet materiālā “Ēnstrādnieku izgaismošanai sola grozīt likumus”.

 

Jāņa Bieranda lielogu dzērveņu audzēšanas biznesu droši var dēvēt par inovāciju – tas ir daudzu izgudrojumu un zinātnisku pētījumu rezultātu kopums. Par to vairāk – rakstā “Lielogu dzērvene iedzīvojas Latvijā”.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!