• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Starptautiskā Valūtas fonda misijas pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.04.2008., Nr. 61 https://www.vestnesis.lv/ta/id/174164

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Igaunijas, Somijas, Ungārijas parlamentāriešiem

Vēl šajā numurā

18.04.2008., Nr. 61

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Starptautiskā Valūtas fonda misijas pārstāvjiem

 

17.aprīlī Ministru prezidents Ivars Godmanis tikās ar Starptautiskā Valūtas fonda misijas pārstāvjiem, lai pārrunātu Latvijas tautsaimniecības stāvokli un prognozes ekonomikas attīstībai tuvākajiem gadiem.

Ministru prezidents raksturoja esošo ekonomisko situāciju Latvijā, inflācijas pieauguma tempus un prognozes, iekšējā patēriņa izmaiņas, administratīvi regulējamo cenu pieauguma grafiku un situāciju hipotekārās kreditēšanas tirgū.

Starptautiskā Valūtas fonda pārstāvji savukārt norādīja uz riskiem Latvijas tautsaimniecības struktūrā, kas varētu apdraudēt ekonomisko stabilizāciju.

I.Godmanis akcentēja plānotos uzdevumus fiskālās disciplīnas nodrošināšanai, lai jau šogad panāktu budžetu ar pārpalikumu – izdevumu samazināšanu atsevišķu pasākumu ekonomiskās aktivitātes un attiecīgi nodokļu ieņēmumu pieauguma veicināšanai, kā arī algu paaugstināšanu publiskajā sektorā strādājošiem ne vairāk kā inflācijas pieauguma līmenī.

 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!