• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas pilnvarniekus Rīga gaida. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.09.1999., Nr. 292/294 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17447

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ir jāatrod izeja no krīzes

Vēl šajā numurā

08.09.1999., Nr. 292/294

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas pilnvarniekus Rīga gaida

Šodien viesnīcā "Park Hotel Rīdzene" tikās Rīgas un Jūrmalas viesnīcu direktori, lai pārrunātu gatavošanos Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas (ERAB) Pilnvarnieku gada sanāksmei. ERAB sanāksmes organizēšanas koordinācijas centra SIA "Birojs 2000" (turpmāk — Birojs) direktores Selgas Laizānes aicināti ar viesnīcu direktoriem tikās ERAB ģenerālsekretāra asistents Žilbērs Sabatē ( Gilbert Sabathe ), viesnīcas "Park Hotel Rīdzene" izpilddirektors Arilds Sjodins ( Arild Sjodin ), Ceļojumu biroja "Via Rīga" direktore Irēna Riekstiņa un Privatizācijas aģentūras ģenerāldirektors Jānis Naglis.

A.Sjodins izteica gandarījumu par iespēju uzņemt kolēģus un iepazīstināt ar atjaunoto viesnīcu "Rīdzene", jo, gatavojoties lielajam notikumam nākamgad, viesnīcām būs jāsadarbojas, lai apkalpotu milzīgo Rīgas viesu skaitu.

Ž.Sabatē iepazīstināja tikšanās dalībniekus ar plānoto darba kārtību ERAB sanāksmes laikā. Paredzams, ka sanāksmes dalībnieki un viesi ieradīsies Rīgā jau 19.maijā, lai Rīgas Fondu biržā reģistrētu līdzdalību sanāksmē. Laikā no 20. līdz 22.maijam līdztekus Pilnvarnieku sanāksmei notiks arī Biznesa forums, kas ietvers dalībvalstu prezentācijas. 20.maija pēcpusdienu paredzēts veltīt Baltijas valstu prezentācijām, kas noslēgsies ar diskusiju par Baltijas valstu reģionu.

Ž.Sabatē uzsvēra, ka ERAB sanāksme sniedz vienreizēju iespēju tikties ar potenciālajiem investoriem bez starpniekiem. Sanāksmē var piedalīties tikai, saņemot ERAB ielūgumu. Katru gadu ERAB ielūdz aptuveni 10 000 viesu, kas pārstāv ne vien dalībvalstis, bet arī citas pasaules valstis. Atšķirībā no citiem līdzīga rakstura finansu forumiem Latīņamerikas un Āfrikas valstis nav plaši pārstāvētas. Novembra beigās ERAB plāno izsūtīt ielūgumus uz sanāksmi kopā ar pieteikumiem viesnīcu numuru rezervēšanai.

I.Riekstiņa pateicās viesnīcām par atsaucību un sadarbību un informēja, ka šobrīd ir rezervēti 80,2% no 3, 4 un 5 zvaigžņu kategorijas viesnīcu istabu skaita, kā arī lūdza līdz 17.septembrim iesniegt sanāksmes laikā pieprasīto informāciju, kas tiks nodota ERAB piedāvājuma sagatavošanai par viesnīcām, lai nosūtītu sanāksmes viesiem kopā ar ielūgumiem.

J.Naglis izteica gandarījumu par ERAB sanāksmes organizēšanas gaitu un pakalpojumu līmeni viesnīcās un cerību, ka viesnīcu īpašnieki sasparosies un radīs iespēju palielināt rezervēto istabu skaitu līdz 85%, kas savukārt ļautu atteikties no pasažieru kuģa fraktēšanas sanāksmes dalībnieku izmitināšanai.

Noslēgumā S.Laizāne pateicās viesnīcas "Park Hotel Rīdzene" vadībai par atsaucību un iespēju uzņemt sanāksmes dalībniekus, piedāvājot arī iespēju apskatīt atjaunotās viesnīcas telpas.

Koordinācijas centra SIA "Birojs 2000" informācija

1999.gada 7.septembrī

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!