• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas Pašvaldību savienība: Par Pašvaldību savienības un Ekonomikas ministrijas sarunām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.04.2008., Nr. 66 https://www.vestnesis.lv/ta/id/174632

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lielos svētkus gaidot un pasaulē izejot, – ar interneta mājaslapu un savu atpazīstamības zīmi

Vēl šajā numurā

29.04.2008., Nr. 66

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Pašvaldību savienība: Par Pašvaldību savienības un Ekonomikas ministrijas sarunām

 

24.aprīlī Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) un Ekonomikas ministrijas (EM) gadskārtējo sarunu otrajā kārtā puses nevienojās par kopīgu viedokli jautājumā par Latvijas situācijai atbilstoša sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas modeļa izveidi.

Ekonomikas ministrs Kaspars Gerhards uzsvēra, ka valdības rīcības plānā ir ierakstīts, ka EM līdz 2008.gada 15.decembrim jāiesniedz valdībā likumprojekts par vienota regulatora izveidi. Savukārt LPS palika pie viedokļa, ka ir jāsaglabā pašvaldību sabiedrisko pakalpojumu regulatori.

Vēl puses apsprieda jautājumus par Publiskās un privātās partnerības likumu, par publiskās un privātās partnerības projektu attīstības iespējām pašvaldībās, par bezsaimnieka elektrotīkliem, par ielu apgaismojuma tīklu īpašuma tiesībām un par valsts un pašvaldību institūciju darbības uzlabošanu kontroles nodrošināšanā būvniecībā.

Puses vienojās sarunu nākamo kārtu rīkot nedēļā no 6. līdz 10.maijam, lai rastu kompromisu jautājumos par atklāto projektu konkursu “Centralizētās siltumapgādes sistēmu efektivitātes paaugstināšana” un par atklāto projektu konkursu “Atjaunojamos energoresursus izmantojošo koģenerāciju attīstība”. Dokumenti par šiem svarīgajiem jautājumiem pašlaik atrodas saskaņošanas procesā, un abas puses ir ieinteresētas rast kompromisu.

LPS padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Dace Zvirbule

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!