• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts un pašvaldību pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.09.1999., Nr. 292/294 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17473

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ceturtdiena, 09.09.1999.

Laidiena Nr. 295/296, OP 1999/295/296

Vēl šajā numurā

08.09.1999., Nr. 292/294

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

VALSTS UN PAŠVALDĪBU PASŪTĪJUMI

LR Satiksmes birojs izsludina konkursu

(valsts pasūtījuma identifikācijas numurs FM, Satiksmes birojs Nr.99/08) par labāko sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības obligātās apdrošināšanas prēmiju tarifu aprēķināšanas matemātisko aktuārmetožu izstrādes priekšlikumu un tā realizācijas variantu

Pieteikumu konkursam iesniegt desmit dienu personīgi vai pa pastu. Izsoles nolikumu var saņemt un pieteikumu iesniegt LR Satiksmes birojā Rīgā, Lomonosova ielā 9, LV-1019, tālrunis 7241822.

Nacionālā radio un televīzijas padome informē, ka konkursam televīzijas programmu apraides decimetru diapazona televīzijas programmu izplatīšanai Jēkabpilī konkursa nolikumam atbilstošus pieteikumus iesnieguši divi pretendenti - SIA "Vidusdaugavas televīzija" un telekompānija "INFA".

1. SIA "Vidusdaugavas televīzija", adrese: Jēkabpilī, Brīvības ielā 2a, LV-5200, piedāvātās programmas "Vidusdaugavas televīzija" raidīšanas apjoms vidēji 5 stundas diennaktī – no pulksten 19 līdz pusnaktij.

Programmu "Vidusdaugavas televīzija" veido informatīvie, izglītojošie, bērnu, muzikālie u.c. raidījumi, un tās mērķauditorija ir Jēkabpils pilsētas un apkārtējo pagastu visu vecumu iedzīvotāji.

Programmas pamatā ir objektīvi, operatīvi un vispusīgi informatīvie raidījumi, kuros paredzēts sniegt ziņas par notikumiem pilsētā, piepilsētā, novadā, valstī un pasaulē. Lai sekmētu krieviski runājošās auditorijas pārorientēšanos no Krievijas TV skatīšanās, tiks veidotas arī īsākas ziņu pārraides krievu valodā, kurās konspektīvi tiks sniegtas vēstis par notikušo tiklab Jēkabpilī, kā arī valstī un pasaulē.

Izglītojošos raidījumos pirmajā gadā nozīmīgākā daļa tiks veltīta ekonomikas, kultūrvides, Latvijas valstiskuma un patiesas vēstures mācībām. Sadarbībā ar Valsts naturalizācijas pārvaldi tiks piedāvāti arī latviešu valodas mācību kursi.

Raidījumu par nacionālo un novadu kultūru un vidi virsuzdevums - celt novadā dzīvojošo cilvēku pašapziņu un patriotismu un vienot cilvēkus labvēlīgai attieksmei pret savu valsti, pilsētu, ģimeni, darba un dzīvesvietu.

Programmā tiks ietverti demokrātijas mācību raidījumi ar nolūku sekmēt demokrātiskās valsts iespēju apzināšanos, ar telefonakciju un tiešraižu palīdzību iesaistot šajos raidījumos iedzīvotājus un dodot iespēju dažādus viedokļus izteikt arī politiķiem.

Izklaides raidījumi programmā tiks iekļauti atbilstoši latviskai un eiropeiskai mentalitātei, izvairoties no populārās un lētās amerikāņu un krievu subkultūras piedāvājuma.

Tāpat programmā periodiski tiks iekļautas reportāžas no dažādiem masu pasākumiem – svētku sarīkojumiem, novada vides sakopšanas akcijām, diskusijām, sanāksmēm, folkloras, dziesmu un deju priekšnesumiem, sporta sacīkstēm utt. Programmā tiks demonstrēti arī Vidusdaugavas televīzijas dibinātāju – Līvānu un Sēlijas novada TV – sagatavotie labākie raidījumi.

2. Telekompānija "INFA", adrese: Jēkabpilī, Madonas ielā 11a-2, LV-5204, piedāvā programmu visa vecuma un dažādu interešu skatītājiem.

Informatīvo raidījumu blokā telekompānija piedāvā sešas reizes nedēļā sniegt 10 minūšu ziņu raidījumus par Jēkabpils pilsētas un rajona aktuālākajiem notikumiem un reizi nedēļā veidot 20 minūšu papildu raidījumu par kādu interesantu notikumu. Paredzēts arī atsevišķi reizi nedēļā pārraidīt ugunsdzēsēju un policijas sagatavotās informācijas un ziņot par ceļu satiksmes negadījumiem un to cēloņiem, kā arī atspoguļot aktualitātes un veidot autorraidījumus.

Reizi nedēļā paredzēti 15 minūšu raidījumi bērniem, kā arī divas reizes mēnesī latviešu un reizi trijos mēnešos krievu valodā bērnu lugu, saulgriežu un citu svētku iestudējumi vai koncerti.

Atsevišķi tiks veidoti raidījumi skolēniem un jauniešiem, kā arī sagatavoti izklaidējošie raidījumi.

Paredzēts sadarboties ar LTV-2, sniedzot pilsētas un rajona nozīmīgāko notikumu sižetus programmai "Novadu ziņas", kā arī LTV-1 un LNT ziņu dienestiem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!