• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālam "Komersanta Vēstnesis" dubultnumurs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.04.2008., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/174763

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Aizsardzības ministrija: Par karavīru uzturdevas kompensāciju

Vēl šajā numurā

30.04.2008., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālam “Komersanta Vēstnesis” dubultnumurs:

 

KV_VAKS.JPG (47088 bytes)Ministru kabineta lēmums par darbdienu pārcelšanu attiecas tikai uz valsts pārvaldes iestādēm, bet pašvaldībām, komersantiem un organizācijām šis rīkojums ir rekomendējošs – tām pašām ir tiesības brīvi noteikt darba un atpūtas laiku. Pret darbdienu pārcelšanu valda dažāda attieksme: no viedokļa, ka garas brīvdienas bremzē tautsaimniecības attīstību un palielina produktu ražošanas izmaksas, līdz atbalstam, jo arī privātuzņēmumu darbinieki ir pelnījuši atpūtu.

Tuvojoties valsts svētkiem, “Komersanta Vēstnesis” piedāvā materiālu par karogu ražošanas uzņēmumu SIA “Ltd Karogi” un padomus, kā pareizi izkārt valsts karogu.

Briseles otrajā nodokļu forumā (7. un 8.aprīlī) patiesi aplausi skanēja vienreiz –, kad bijušais Eiropas Komisijas nodokļu politikas eksperts Mišels Ožans no Francijas izteica atziņu: nodokļu sistēmai jābūt vienkāršākai, viegli saprotamai un viegli izpildāmai. Tā, šķiet, ir arī vienīgā doma, kurā valda vienprātība Eiropas Savienības diskusijās par nodokļu reformu. Vairāk – rakstā “Eiropā kalkulē darbaspēka nodokļu sloga pārcelšanu uz patēriņu”.

Plašāku skaidrojumu par situāciju namu apsaimniekošanas tirgū sniedz publikācijas “Namu apsaimniekošanas tirgū – diplomēti profesionāļi” un “Namu apsaimniekošana – ilgtermiņa pakalpojums”.

Iecere attīstīt Kurzemes reģiona ekonomiku bija viens no galvenajiem Ventspils Augstskolas dibināšanas iemesliem. Šodien augstskola kļūst aizvien populārāka ne tikai studentu, bet arī uzņēmēju vidū. Jo Ventspils Augstskolas zinātniskās pētniecības centrā tiek īstenotas visdrosmīgākās un, reizēm šķiet, pat visfantastiskākās uzņēmēju ieceres. Kā tas notiek, lasiet rakstā “Ir ideja – kas to realizēs? Ventspils!”

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!