• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidente: - tiekoties ar Ministru prezidentu - sarunā ar "Norden Latvija" pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.09.1999., Nr. 295/296 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17480

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Daidžests. Citu rakstītais

Vēl šajā numurā

09.09.1999., Nr. 295/296

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente:

— tiekoties ar Ministru prezidentu

Vakar, 8.septembrī, Ministru prezidents Andris Šķēle, lai pārrunātu aktuālāko valstī, tikās ar Valsts prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu.

Ministru prezidents informēja Valsts prezidenti par valdības plāniem attiecībā uz valsts tālāku sociāli ekonomisko attīstību, akcentējot problēmas, kas saistītas ar grozījumiem likumā "Par valsts pensiju" un bezdarba problēmu risināšanā.

A.Šķēle un V.Vīķe–Freiberga pārrunāja ES un NATO paplašināšanās aktualitātes, akcentējot Baltijas valstu sadarbības nozīmi šajā jautājumā. Tika uzsvērts, ka aktuālajā situācijā īpaši nozīmīga ir ārvalstu investīciju piesaiste Latvijā un tāpēc aktivizējama darbība, lai Latvija kļūtu atraktīvāka ārvalstu uzņēmējiem.

Valdības preses departaments

— sarunā ar "Norden Latvija" pārstāvjiem

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 8. septembrī, tikās ar biedrības "Norden Latvija" pārstāvjiem, kuru mērķis ir veicināt sapratni, kultūras, izglītības, ekonomisko sadarbības saišu veidošanos starp Latviju un Ziemeļvalstīm.

Biedrības pārstāvji iepazīstināja V.Vīķi-Freibergu ar "Norden Latvija" darbību, mērķiem un īstenotajiem projektiem. Valsts prezidente sarunā pateicās biedrībai par paveikto darbu, tuvinot Latvijas un Ziemeļvalstu tautas.

Valsts prezidente informēja tikšanās dalībniekus par saviem iespaidiem darba vizītēs Lietuvā, Igaunijā un Somijā, izsakot atbalstu Marti Ahtisāri viedoklim, ka Baltijas un Ziemeļvalstu sadarbība ir atkarīga no tā, cik cieši veidojas šo valstu iedzīvotāju tiešie kontakti.

V.Vīķe-Freiberga izteica vēlmi veicināt diskusiju Latvijas sabiedrībā par Latvijas un Ziemeļvalstu attiecību nostiprināšanu, kā arī apliecināja vēlmi iespēju robežās atbalstīt iniciatīvas Latvijas un Ziemeļvalstu sadarbības paplašināšanai.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!