• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts prezidenti Jaltas konferencē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.09.1999., Nr. 295/296 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17481

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pienākumi paliek, uzdevumi un atbildība vairojas

Vēl šajā numurā

09.09.1999., Nr. 295/296

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts prezidenti Jaltas konferencē

Šodien, 9. septembrī, Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga dodas uz Jaltu, lai 10. un 11. septembrī piedalītos Ukrainas rīkotajā starptautiskās konferences "Baltijas un Melnās jūras valstu sadarbība — par integrētu Eiropu XXI gadsimtā bez dalījuma līnijām" dalībvalstu galotņu tikšanās. Paredzams, ka galotņu sanāksmē un konferencē piedalīsies Viduseiropas un Austrumeiropas valstu, vairāku ES dalībvalstu, kā arī starptautisko organizāciju pārstāvji. Tiks apspriesti ar nākotnes sadarbību un drošību Eiropā saistītie jautājumi un tikšanās nobeigumā pieņemts valstu vadītāju kopīgs paziņojums.

Valsts prezidentes līdzdalība galotņu tikšanās pasākumos atspoguļo mūsu valsts centienus padziļināt sadarbību ar dažādu Eiropas reģionu valstīm, uzsverot ekonomisko attiecību un vispārējā politiskā dialoga veicināšanu, tādējādi sniedzot ieguldījumu sadarbības nostiprināšanā visā Eiropas kontinentā. Šādas tikšanās paver iespējas viedokļu apmaiņai par dažādu valstu pieredzi un mērķiem Eiropas integrācijas kontekstā.

Plānots, ka galotņu tikšanās laikā V.Vīķei-Freibergai būs divpusējās tikšanās ar vairāku pasākuma dalībvalstu vadītājiem.

Valsts prezidenta preses dienests

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!