• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidija 1999.gada 6.septembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.09.1999., Nr. 295/296 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17486

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas priekšsēdētāja paziņojums

Vēl šajā numurā

09.09.1999., Nr. 295/296

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidija 1999.gada 6.septembra sēdē

1. Sēdē izskatīja divus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta A.Slaktera iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu.

Prezidijs nolēma piešķirt deputātam A.Slakterim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 9.septembrī un ziņot par to Saeimai nākamajā Saeimas sēdē.

3. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1999.gada 9.septembra sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Saeimas Ārlietu komisijas sekretāru ievēlēts A.Kiršteins.

5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas Sabiedrības veselības apakškomisijas sekretāru ievēlēts J.Vidiņš.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijas sekretāri ievēlēta A.Prēdele.

7. Apstiprināja izdevumu tāmi Ziemeļatlantijas asamblejas prezidenta Havjera Ruperesa vizītei Latvijā 1999.gada 9. un 10.septembrī.

8. Apstiprināja izdevumu tāmi Baltijas asamblejas Sociālekonomisko lietu komitejas sēdei 1999.gada 10.septembrī.

9. Pieņēma lēmumu par Drošības dienesta transporta un apsardzes nodrošināšanu Ziemeļatlantijas asamblejas prezidenta Havjera Ruperesa vizītei Latvijā 1999.gada 9. un 10.septembrī.

10. Izskatīja Saeimas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētāja A.Panteļējeva iesniegumu, kurā lūgts izskatīt iespēju Nacionālās drošības komisijai apmeklēt Čehijas Republikas Aizsardzības un drošības komiteju šā gada oktobrī.

Prezidijs nolēma lūgt Nacionālās drošības komisiju plānot minēto vizīti nākamajā gadā.

11. Nolēma atlikt uz nākamo Prezidija sēdi deputāta R.Labanovska iesniegumu, kurā lūgts piešķirt automašīnu ar šoferi braucienam uz Varšavu un atpakļa šā gada 27. un 28.septembrī, lai kopā ar pārstāvjiem no Lietuvas un Baltkrievijas piedalītos televīzijas tiešraidē.

12. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: R.Zīlem (Saeimas 5.augusta sēdē un 2.septembra sēdē); A.Panteļējevam (Saeimas 2.septembra sēdē); A.Seikstam (Saeimas 2.septembra sēdē).

13. Prezidijs nolēma atļaut Saeimas deputātei A.Počai doties komandējumā uz Londonu (Apvienotā Karaliste) 1999.gada 8.septembrī.

14. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim B.Cilevičam laikā no 1999.gada 15.septembra līdz 24.septembrim uz Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Juridisko lietu un cilvēktiesību apakškomitejas kārtējo sēdi Parīzē (Francija), kā arī uz Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas 1999.gada sesijas ceturto daļu Strasbūrā (Francija);

2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim B.Cilevičam laikā no 1999.gada 9.septembra līdz 12.septembrim uz Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Migrācijas, bēgļu un demogrāfijas komitejas kārtējo sēdi Parīzē (Francija);

3) Latvijas nacionālās grupas Starpparlamentu savienībā delegācijas vadītājam R.Pīkam, delegācijas locekļiem A.Bartaševičam, K.Lībanei, J.Dobelim un delegācijas sekretārei S.Paurai laikā no 1999.gada 9.oktobra līdz 16.oktobrim uz Starpparlamentu savienības 102.konferenci Berlīnē (Vācija);

4) Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam M.Vītolam un Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam R.Ražukam laikā no 1999.gada 12.oktobra līdz 17.oktobrim uz konferenci Nantē (Francija).

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!