• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Daugavpils pilsētas domes 2008. gada 10. aprīļa saistošie noteikumi Nr. 21 "Par neapbūvēta zemesgabala nomas maksas apmēru". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.05.2008., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/175054

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Eiropas Komisija: Par maldinošu reklāmu aviobiļešu pārdošanas tīmekļa vietnēs

Vēl šajā numurā

10.05.2008., Nr. 72

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Daugavpils pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 21

Pieņemts: 10.04.2008.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Daugavpils pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.21

Daugavpilī 2008.gada 10.aprīlī (prot. Nr.7, 28.§)

Par neapbūvēta zemesgabala nomas maksas apmēru

Izdoti saskaņā ar likuma “Par pašvaldībām” 43.panta trešo daļu un Ministru kabineta 30.10.2007. noteikumu Nr.735 “Noteikumi par valsts vai pašvaldības zemes nomu” 18.punktu

 

1.Saistošie noteikumi nosaka neapbūvēta zemesgabala nomas maksu zemesgabaliem ar apbūves tiesībām vai bez apbūves tiesībām, tai skaitā, ja uz zemesgabala izvietoti tirdzniecības kioski, minibankas u.tml. objekti, vai zeme tiek nodota pagaidu lietošanā sakņu dārzu ierīkošanai.

2. Neapbūvēta zemesgabala ar apbūves tiesībām nomas maksu gadā nosaka 3% apmērā no Valsts zemes dienesta noteiktās apbūvēta zemesgabala vērtības privatizācijas vajadzībām uz 2007.gada 1.novembri.

3. Neapbūvēta zemesgabala bez apbūves tiesībām nomas maksu gadā nosaka 3% apmērā no Valsts zemes dienesta noteiktās apbūvēta zemesgabala vērtības privatizācijas vajadzībām uz 2007.gada 1.novembri.

4. Neapbūvēta zemesgabala bez apbūves tiesībām, ja uz tiem izvietotas īslaicīgas un/vai pagaidu būves, tirzniecības kioski, minibankas u.tml. objekti, nomas maksu gadā nosaka kā objektam piesaistītās zemes platības (kv.m) un likmes reizinājumu, kur likme pilsētas centra rajonā (pirmajā un desmitajā kadastra grupā) noteikta Ls 12 apmērā par 1 kv.m, bet pārējos pilsētas rajonos ir Ls 5 apmērā par 1 kv.m.

5. Neapbūvēta zemesgabala bez apbūves tiesībām, kuru nodod pagaidu lietošanā sakņu dārzu ierīkošanai, nomas maksa gadā nosakāma 5% apmērā no Valsts zemes dienesta noteiktās apbūvēta zemesgabala vērtības privatizācijas vajadzībām uz 2007.gada 1.novembri, kas noteikta zemesgabalam vienpadsmitajā zemes vērtību zonā.

6. Saistošo noteikumu 2., 3., 4.punkts stājas spēkā ar 2008.gada 1.jūliju.

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja R.Strode

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!