• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par investīcijām akvakultūras uzņēmumos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.05.2008., Nr. 74 https://www.vestnesis.lv/ta/id/175247

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sniedzot konsulāro palīdzību Latvijas cilvēkiem ārvalstīs

Vēl šajā numurā

14.05.2008., Nr. 74

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par investīcijām akvakultūras uzņēmumos

 

Lauku atbalsta dienests (LAD) izsludinājis atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanas pirmo kārtu no 9.jūnija līdz 9.jūlijam atbalstam investīcijām un produktu apstrādei akvakultūras uzņēmumos.

Iesniegumu pieņemšana atbalstam Rīcības programmas Eiropas Zivsaimniecības fonda ieviešanai Latvijā 2007.–2013.gadam pasākumam “Investīcijas akvakultūras uzņēmumos” notiks saskaņā ar 2008.gada 21.aprīļa MK noteikumiem Nr.298 “Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu atklātu projektu iesniegumu konkursa veidā lauku un zivsaimniecības attīstībai” un 2008.gada 1.aprīļa MK noteikumiem Nr.240 “Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu zivsaimniecības attīstībai atklātu projektu iesniegumu konkursu veidā pasākumam “Investīcijas akvakultūras uzņēmumos””. Savukārt iesniegumu pieņemšana atbalstam pasākumā “Zvejas un akvakultūras produktu apstrāde” notiks saskaņā ar 2008.gada 21.aprīļa MK noteikumiem Nr.298 “Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu atklātu projektu iesniegumu konkursa veidā lauku un zivsaimniecības attīstībai” un 2008.gada 1.aprīļa MK noteikumiem Nr.241 “Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu zivsaimniecības attīstībai atklātu projektu iesniegumu konkursu veidā pasākumam “Zvejas un akvakultūras produktu apstrāde””.

Pirmās kārtas pieejamais publiskais finansējums pasākumam “Investīcijas akvakultūras uzņēmumos” ir 3,6 miljoni latu un pasākumam “Zvejas un akvakultūras produktu apstrāde” – 4,8 miljoni latu.

Iesniegto projektu ieviešana paredzēta divu gadu laikā no līguma noslēgšanas brīža.

 

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!