• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.05.2008., Nr. 74 https://www.vestnesis.lv/ta/id/175261

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrija: Apsveicot Serbiju ar tajā notikušajām vēlēšanām

Vēl šajā numurā

14.05.2008., Nr. 74

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

KV20VAKS.JPG (29443 bytes)• Šā numura lielā tēma ir veltīta uzņēmējdarbībai Latgalē un tās attīstības virzieniem. “Komersanta Vēstnesis” viesojās gan Rēzeknes Augstskolas Inovāciju centrā, gan Nodarbinātības valsts aģentūras Rēzeknes filiālē, kuras vadītāja Ināra Šindarjova intervijā “Komersanta Vēstnesim” stāsta, kas tiek darīts, lai Latgale tik ļoti neizskatītos pēc sērdienes. Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Juris Guntis Vjakse skaidro, kāda ir ekonomikas attīstība Rēzeknē šobrīd – ekonomikas pieklusuma laikā. Savukārt konditors, uzņēmuma SIA “Edgars” līdzīpašnieks Edgars Paškovs atklāj, kā viņš izjūt uzņēmējdarbības vidi tieši no sava – mazā – uzņēmuma skatupunkta.

 

• Latvijai patiktu būt mazajai finanšu Šveicei, taču nu mūsu zeme ir kļuvusi tāda kā mazā Amerika – arī pie mums par galveno kļuvusi nekustamo īpašumu problemātika. Mīnusi gan ir visās frontēs: nodokļos, nodevās, kredītos, biznesā un mājsaimniecībās. Par to aktuālajā publikācijā “Latvija, mūsu mazā Amerika”.

 

• Raksts “Koksnes tirgū – kritums un jaunu perspektīvu meklēšana” skaidro, ka iepriecinošā ziņa – pērn pirmo reizi Latvijas meža nozares eksports pārkāpa viena miljarda latu robežu – drīzāk ir bijusi nejaušība. Lai arī nozare dod vislielāko pienesumu eksporta bilancē, tās galvenā eksporta prece joprojām ir papīrmalka un zāģmateriāli. Arī eksperti norāda, ka šogad visdrīzāk nozarei ārējos tirgos tik daudz naudas vairs neizdosies nopelnīt.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!