• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar Dienvidkorejas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.05.2008., Nr. 75 https://www.vestnesis.lv/ta/id/175290

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par samilzušo bērnudārzu problēmu risināšanas iespējām

Vēl šajā numurā

15.05.2008., Nr. 75

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar Dienvidkorejas vēstnieku

 

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze 12.maijā tikās ar Korejas Republikas (Dienvidkorejas) ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Ļi Džunhi, kurš bija ieradies atvadu vizītē, beidzot pildīt darba pienākumus Latvijā.

Puses tikšanās laikā pārrunāja paveikto, īpaši atzīmējot tirdzniecības apjoma pieaugumu, ko apliecina jaunu Dienvidkorejas uzņēmumu klātbūtne Latvijā. 

“Ģeogrāfiskā atrašanās vieta, kvalificēts darbaspēks un viena no zemākajām uzņēmuma ienākuma nodokļa likmēm Eiropas Savienībā ir priekšrocības, kas padara Latviju par investīcijām ļoti draudzīgu valsti, ko novērtē arī mūsu ārvalstu partneri,” uzsvēra G.Daudze.

Saeimas priekšsēdētājs norādīja, ka valsts institūcijas aktīvi strādā, lai Latvija kļūtu aizvien pievilcīgāka kā tranzītvalsts – attīsta dzelzceļa līnijas, kā arī uzlabo ceļu un ostu infrastruktūru.

Puses vienojās, ka liela nozīme ir arī parlamentārajai sadarbībai, tādēļ Saeimā šā gada janvārī ir nodibināta deputātu grupa sadarbībai ar Korejas Republikas Nacionālo Asambleju.

Tikšanās noslēgumā Saeimas priekšsēdētājs vēstniekam pateicībā par darbu tradicionāli pasniedza piemiņas medaļu ar Saeimas attēlu.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!