• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents - ekonomikas ministram. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.09.1999., Nr. 297/299 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17543

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Alūksnes novada ļaudis. Savā devumā un likteņos

Vēl šajā numurā

10.09.1999., Nr. 297/299

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vēstules

Ministru prezidents — ekonomikas ministram

Atzinīgi vērtējot Jūsu pausto izpratni vakardienas sarunā par lielo atbildību, ko uzliek ministra amats, izsaku cerību, ka neapdomīgu izteikumu izraisītā konfliktsituācija ir izbeigta.

Jūsu apliecinātā izpratne par to, ka valdības locekļa augstais amats nav turpmāk savienojams ar nepamatotiem izteikumiem, kas grauj valsts prestižu, diskreditējot arī privatizācijas procesu, norāda, ka brīdinājums, kuru izteikt Jums bija mans kā Ministru prezidenta pienākums, veicinās koleģiālu un mērķtiecīgu tālāko darbu valdībā.

Ir jāapzinās, ka mūsu valstij, tuvojoties ES sanāksmei Helsinkos, ir pievērsta pastiprināta starptautiskās sabiedrības, kā arī Latvijā akreditētā diplomātiskā korpusa uzmanība. Tas vēl jo vairāk liek katram valdības loceklim apzināties atbildību par valsti, par tās prestižu, kam ir liela nozīme mūsu nākotnes attīstībā.

Domāju, ka Jums izdosies arī veiksmīgi vadīt privatizācijas procesus, tostarp "Latvijas kuģniecības", atbilstoši Jūsu publiski pieteiktajiem termiņiem, nodrošinot šo procesu caurspīdīgumu, ievērojot starptautiski akceptētu praksi un Latvijas valsts intereses.

Ministru prezidents Andris Šķēle

Nr.11-6/51 1999. gada 9. septembrī

C.C. Mārim Grīnblatam (TB/LNNK)

Andrejam Panteļējevam (LC)

Gundaram Bērziņam (TP)

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!