• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs: Tiekoties ar Polijas Seima Ārlietu komisijas priekšsēdētāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.05.2008., Nr. 79 https://www.vestnesis.lv/ta/id/175640

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Labklājības ministre: Atbalstot konvenciju "Par personu ar invaliditāti tiesībām"

Vēl šajā numurā

22.05.2008., Nr. 79

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs: Tiekoties ar Polijas Seima Ārlietu komisijas priekšsēdētāju

 

21.maijā ārlietu ministrs Māris Riekstiņš, tiekoties ar Polijas Republikas Seima Ārlietu komisijas priekšsēdētāju Kšištofu Liseku, pārrunāja politiskā dialoga attīstību Latvijas un Polijas attiecībās, aktualitātes ES jautājumos, tostarp Lisabonas līguma ieviešanu, kā arī gaidāmo Baltijas jūras valstu padomes samitu Rīgā 3. un 4.jūnijā.

Ārlietu ministrs M.Riekstiņš ar gandarījumu atzina, ka Latvijas un Polijas divpusējās attiecības ir intensīvas un vispusīgi attīstītas, par ko liecina plānotā Baltijas valstu un Polijas prezidentu kopīgā tikšanās Rīgā 22.maijā, kā arī valdību un parlamentu sadarbība. “Būtiska loma ir ne tikai aktīvai divpusējai sadarbībai, bet abu valstu iesaistei svarīgu ES jautājumu risināšanā,” norādīja M.Riekstiņš, atzīmējot vairāku ES dalībvalstu, tostarp Latvijas un Polijas, ārlietu ministru kopīgo vizīti Tbilisi 12.maijā.

Seima Ārlietu komisijas priekšsēdētājs K.Liseks bija vienisprātis ar ārlietu ministru, ka darba kārtībā par Lisabonas līguma ieviešanu ir daudz neatbildētu un atvērtu jautājumu, piemēram, prezidenta, augstā pārstāvja un Eiropas Komisijas prezidenta darba koordinācija, institūciju līdzsvars, Eiropas Ārējās darbības dienesta funkcijas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!