• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aicinot iestāties par demokrātijas pamatvērtībām pasaulē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.05.2008., Nr. 79 https://www.vestnesis.lv/ta/id/175641

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrs: Tiekoties ar Polijas Seima Ārlietu komisijas priekšsēdētāju

Vēl šajā numurā

22.05.2008., Nr. 79

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aicinot iestāties par demokrātijas pamatvērtībām pasaulē

 

21.maijā pasaulē notika solidaritātes pasākums, kura mērķis ir pievērst uzmanību, kā arī paust atbalstu cilvēktiesību un fundamentālo brīvību aizstāvībai Kubā, kā arī citās pasaules valstīs.

“Latvija iestājas par demokrātijas pamatvērtībām, kuras balstītas uz tiesiskumu un cilvēktiesību ievērošanu. Latvijas sabiedrība kā pašsaprotamas uztver tiesības, kas ietvertas gan Latvijas Republikas Satversmē, gan ANO Vispārējā cilvēktiesību deklarācijā, kuras 60.gadadiena tiks atzīmēta šogad. Aicinu Latvijas sabiedrību un, jo īpaši sabiedrības viedokļa paudēju – nevalstiskās organizācijas, kurām ir pieredze universālo pamatvērtību aizstāvībā, pievērst uzmanību šai dienai un izvērtēt iespējas, kā sniegt atbalstu demokrātiski noskaņotajiem spēkiem citur pasaulē. Cik daudz ir pieņemt šādu atbalstu, ir pašu valstu iedzīvotāju ziņā. Tāpat kā valstu iedzīvotāju ziņā ir noteikt savu nākotni,” norāda ārlietu ministrs Māris Riekstiņš.

Latvija aicina Kubu nodrošināt iedzīvotājus ar pilsoniskām, ekonomiskām, politiskām un sociālām tiesībām saskaņā ar ANO Vispārējo cilvēktiesību deklarāciju.

 

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!