• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 29. maija sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.06.2008., Nr. 87 https://www.vestnesis.lv/ta/id/176364

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2008.gada 5.jūnijā

Vēl šajā numurā

05.06.2008., Nr. 87

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 29. maija sēdi

 

1. Izskatīja deputāta Aigara Kalvīša iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam Aigaram Kalvītim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 29.maijā un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Pieņēma zināšanai Parlamentārās izmeklēšanas komisijas sakarā ar iespējamu pretlikumīgu un neētisku rīcību tieslietu sistēmā priekšsēdētāja Jura Dobeļa iesniegumu, kurā viņš informē, ka par minētās komisijas sekretāru ievēlēts deputāts Dainis Turlais. Prezidijs nolēma nodot iesniegumu Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai.

3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Saeimā izveidotās frakcijas oficiālais nosaukums ir partijas “Pilsoniskā Savienība” frakcija. Partijas nosaukums angļu valodā ir Civic Union. Prezidijs nolēma nodot Saeimas Kancelejai partijas “Pilsoniskā Savienība” frakcijas priekšsēdētājas Annas Seiles iesniegumu par frakcijas nosaukumu.

4. Pieņēma zināšanai lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija 2007.gada 20.decembra lēmumā “Par Saeimas štatu sarakstu 2008.gadam”.

5. Prezidijs izskatīja deputāta Jāņa Eglīša iesniegumu par komandējumu uz Parīzi (Francija) šā gada 3. un 4.jūnijā. Saeimas Prezidijs nolēma, ka minētais komandējums līdzekļu taupības nolūkā nav atbalstāms.

6. Apstiprināja komandējumu Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklei Ingrīdai Circenei uz Parīzi (Francija) no 2008.gada 5.jūnija līdz 7.jūnijam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!