• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sludinājumi, paziņojumi, reklāma. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.09.1999., Nr. 300/301 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17637

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts un pašvaldību pasūtījumi

Vēl šajā numurā

14.09.1999., Nr. 300/301

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

LV95X95UZ14 COPY.JPG (94628 BYTES)

Valsts akciju sabiedrības "Latvijas dzelzceļš"

Informācija

Par vienotā tranzīta tarifa grozījumiem un papildinājumiem.

Valsts akciju sabiedrība "Latvijas dzelzceļš" paziņo, ka saskaņā ar Vienotā tranzīta tarifa, kuram Latvijas Republika pievienojusies ar 1993.gada 19.janvāra LR Ministru padomes lēmumu Nr.30, II sadaļas 1.paragrāfa nosacījumiem Vienotā tranzīta tarifa grozījumi un papildinājumi Latvijas Republikā stājas spēkā 1999.gada 1.oktobrī.

Valdes priekšsēdētājs, ģenerāldirektors A.Zorgevics

 

Vienotā tranzīttarifa (VTT) grozījumi un papildinājumi,

kuri stājas spēkā ar 1999. gada 1. oktobri

1. VTT titullapā un pirmajā lappusē svītrot vārdus:

"Starptautiskajā dzelzceļa satiksmē".

 

I sadaļa

1. VTT I sadaļas 1. paragrāfa 2.rindkopu izteikt šādā redakcijā:

"Šo Tarifu lieto kravu sūtījumu tranzītpārvadājumos pa Tarifa dalībvalstu dzelzceļiem saskaņā ar Nolīgumu par starptautisko dzelzceļa kravu satiksmi (NSKS) un Konvencijas par starptautiskajiem dzelzceļa pārvadājumiem Vienveida noteikumiem attiecībā uz kravu starptautisko dzelzceļa pārvadājumu līgumu (CIM), ja pārvadājums tiek ... ", tālāk kā tekstā.

 

III sadaļa

1. Papildināt III sadaļas 1. paragrāfu ar otru rindkopu:

"Kravu pārvadājumi no Bulgārijas Republikas tranzītā caur Rumāniju uz valstīm, kuru dzelzceļi ir NSKS dalībnieki, un atpakaļvirzienā, noformējami atbilstoši šī Tarifa IV sadaļas 1.1. apakšpunktā un 1.2. apakšpunktā minētajiem norādījumiem."

 

IV sadaļa

1. IV sadaļas 1. paragrāfa 1.1. apakšpunktu un 1.2. apakšpunktu izteikt

jaunā redakcijā:

"1.1. Kravu tranzītpārvadājumus pa Polijas Republikas, Rumānijas vai Slovākijas Republikas dzelzceļiem uz valstīm, kuru dzelzceļi nav NSKS dalībnieki un nepiemēro NSKS noteikumus, noformē ar NSKS transportēšanas dokumentiem atbilstoši līdz Polijas, Rumānijas vai Slovākijas robežstacijai.

NSKS pavadzīmē 8.ailē "Dzelzceļš un galastacija" nosūtītājs ieraksta

Polijas Republikas, Rumānijas vai Slovākijas Republikas dzelzceļu, atbilstoši arī robežstaciju, kurā jāveic kravas pārsūtīšana uz valsti, kuras dzelzceļi nepiedalās Nolīgumā par starptautisko dzelzceļa kravu satiksmi (NSKS). Šajā pašā ailē jaunā rindā nosūtītājs norāda: "Turpmākai tālāknosūtīšanai pa dzelzceļu uz ... staciju (tiek norādīta galastacija un dzelzceļš).

Pavadzīmes 5.ailē "Saņēmējs, tā adrese" nosūtītājs ieraksta: "Stacijas priekšnieks", bet 4. ailē "Nosūtītāja īpaši paziņojumi" - kravas saņēmēju galastacijā un tā adresi.

Uz minēto ierakstu pamata robežstacija, kā nosūtītāja pilnvarotais un uz viņa atbildību, nosūta kravu tālāk uz galastaciju ar pārvadāšanas dokumentiem, kas noformēti saskaņā ar tur spēkā esošajām transporta tiesībām.

Robežstacija uz savu atbildību precīzi pārraksta visus datus no sākotnējās pavadzīmes no jauna sastādāmā pavadzīmē.

Jaunajā pavadzīmē ailē "Nosūtītājs (vārds, uzvārds, adrese)" pārsūtīšanas stacija pārraksta kravas nosūtītāju un tā adresi no sākotnējās pavadzīmes, kā arī sākotnējo nosūtīšanas staciju un valsti.

NSKS sākotnējā pavadzīme pievienojama jaunajai pavadzīmei. NSKS jaunajā pavadzīmē ailē "Pielikumā" ieraksta atzīmi: "Pievienota ... (datums) pavadzīme Nr. ...". Jaunajā pavadzīmē ailē "Nosūtīšanas stacijas kalendārais zīmogs" pārsūtīšanas stacija liek savu kalendāro zīmogu. Robežstacija pēc kravas nosūtītāja lūguma nosūta viņam pavadzīmes dublikāta oriģinālu.

1.2. Kravu tranzītpārvadājumus pa Polijas Republikas, Rumānijas vai Slovākijas Republikas dzelzceļiem no valstīm, kuru dzelzceļi nav NSKS dalībnieki un nepiemēro NSKS noteikumus, noformē ar CIM dokumentiem atbilstoši līdz Polijas, Rumānijas vai Slovākijas robežstacijai, CIM pavadzīmē kā galastaciju nosūtītājs ieraksta šo robežstaciju, bet kā saņēmēju - šīs stacijas priekšnieku. Bez tam nosūtītājam jānorāda pavadzīmē faktiskais kravas saņēmējs galastacijā un saņēmēja adrese.

Atbilstoši šajā pavadzīmē rakstītajam robežstacija, kurai adresēta krava, kā nosūtītāja pilnvarotais un uz tā atbildību, nosūta kravu ar NSKS pavadzīmi uz faktisko galastaciju.

NSKS pavadzīmē 3. ailē "Nosūtīšanas stacija" pārsūtīšanas stacija ieraksta sevi, bet 1. ailē "Nosūtītājs, tā adrese" - sākotnējo nosūtītāju un viņa adresi, kā arī sākotnējo nosūtīšanas staciju un valsti. Sākotnējā pavadzīme jāpievieno jaunajiem pārsūtīšanas dokumentiem. Jaunās pavadzīmes priekšpusē un jauno ceļazīmju kreisajā augšējā stūrī izdarīt atzīmi: "Pievienota ... (datums) pavadzīme Nr. ...".

2. Papildināt IV sadaļas 1. paragrāfu ar jaunu apakšpunktu:

"1.3. Kravu pārvadājumi uz/no Rumānijas uz/no valstīm, kuru dzelzceļi nav NSKS dalībnieki, noformējami kārtībā, kāda noteikta šī paragrāfa 1.1. apakšpunktā un 1.2. apakšpunktā".

3. Atbilstoši grozījumiem IV sadaļas 1. punkta 3., 6. un 7. apakšpunkti tiek svītroti, bet 1.8. apakšpunkts kļūst par 1.6. apakšpunktu. 1.4. apakšpunkts un 1.5. apakšpunkts paliek.

 

VI sadaļa

1. VTT VI sadaļas 25. un 26. paragrāfu izteikt jaunā redakcijā:

"25. š Maksa par pārvadāšanas palīgierīču pārvadāšanu.

25.1. Maksa par kravas nosūtītāja pārvadāšanas palīgierīču, kas tiek vestas kopā ar kravu, pārvadāšana netiek ierēķināta, ja pārvadāšanas palīgierīču masa pārvadāšanas dokumentos uzrādīta atsevišķi no kravas masas.

25.2. Maksa par dzelzceļiem nepiederošo, izmantoto noņemamo pārvadāšanas palīgierīču pārvešanu bez kravas, aprēķināma pēc vispārīgiem kravu pārvadāšanas noteikumiem.

Pie kam maksu iekasē:

- vagonsūtījumiem - par kravas masu, bet ne mazāk kā par 10 tonnām;

- sīksūtījumiem - par kravas masu.

25.3. Maksu par dzelzceļiem piederošo noņemamo pārvadāšanas palīgierīču pārvešanu bez kravas neiekasē. Ja šāda pārvešana tiek veikta kravas īpašnieka vagonos (privātajos vai nomātos), iekasē maksu par vagona nobraukumu pēc likmes 0,06 Šveices franki par ass-kilometru.

25.4. Maksu par kravas īpašnieka tukšo vagonu (privāto vai nomāto) nobraukumu un dzelzceļa vagonu, kuri nepieder dzelzceļam, pa kuru ir braukts, nobraukumu ar nenoņemamo vagona palīgiekārtu, kuras masa nav ieskaitīta vagona taras masā, iekasē pēc likmes 0,07 Šveices franki par ass-kilometru.

26. Maksa par kravu pārvadāšanu universālos konteineros un uz paliktņiem.

26.1. Maksu par kravu pārvadāšanu maztonnāžas un vidējās tonnāžas konteineros iekasē pēc vispārīgiem noteikumiem, kādi ir spēkā sīksūtījumiem un vagonsūtījumiem. Dzelzceļiem piederoša konteinera taras masa maksājumu aprēķinos netiek ieskaitīta.

26.2. Par dzelzceļiem piederošu tukšu maztonnāžas konteineru pārvadāšanu maksu neiekasē.

26.3. Kravu lieltonnāžas konteinerus un tukšus lieltonnāžas konteinerus pārvadā tikai lieltonnāžas konteineru sūtījumos. Uz katru piekrautu vai tukšu lieltonnāžas konteineru nosūtītājs raksta atsevišķu pavadzīmi. Maksu par lieltonnāžas konteineru pārvadāšanu aprēķina katram konteineram atsevišķi.

Pārvadāšanas maksa tiek aprēķināta atkarībā:

- no konteinera kategorijas (20, 30, vai 40 pēdu);

- tranzītattāluma tarifa.

Par 20 pēdu piekrauta universāla lieltonnāžas konteinera pārvadāšanu ar

mazo ātrumu maksu iekasē pēc 1.klases likmēm - par 15 t masas, neatkarīgi no faktiskās kravas masas konteinerā. Par 30 un 40 pēdu konteineriem pārvadāšanas maksu aprēķina pēc 20 pēdu konteinera likmēm un attiecīgi paaugstina par 50 % un 100 %.

26.4. Maksu par 20, 30, un 40 pēdu tukšu universālkonteineru pārvadāšanu iekasē 50 % apmērā no atbilstošas piekrauta konteinera maksas.

26.5. Pārvadājot ritošā sastāvā piekrautus un tukšus lieltonnāžas konteinerus, kas nepieder dzelzceļiem, konteineru pārvadāšanas likmēm, kuras atbilst attiecīgi 26.3. apakšpunktam un 26.4. apakšpunktam, piemērojama 15 % atlaide.

26.6. Pārvadājot lieltonnāžas konteinerus ar lielo ātrumu, braukšanas maksu aprēķina pēc mazā ātruma noteikumu likmēm, paaugstinot tās par 50 %, bet transportējot ar pasažieru vilcieniem - par 100 %.

26.7. Maksu par kravu pārvadāšanu uz plakaniem un kastveidīgiem paliktņiem aprēķina pēc vispārīgiem noteikumiem, kuri ir spēkā vagonsūtījumiem, pie tam paliktņa masa netiek ieskaitīta kravas kopējā masā.

Maksu par dzelzceļiem piederošu tukšu paliktņu atgriešanu neiekasē.

Maksu par dzelzceļiem nepiederošu tukšu paliktņu pārvešanu aprēķina pēc vagonsūtījumu un sīksūtījumu vispārīgiem noteikumiem."

2. Izdarīt grozījumus VTT VI sadaļas 28. paragrāfa 2. punktā:

"CIM pavadzīmē ailes numuru 24 mainīt uz 13".

 

 

Dokumentu atsaukums

Atzīt par nederīgu diplomu MT-1 Nr.017765 , izdotu Vecbebru tehnikumā 1988.gada 25.jūnijā, reģ.Nr.1142, biškopības tehniķa specialitātē uz Maijas Melnāres vārda.l

 

 

Uzņēmēji ziņo - uzņēmumi izbeidz darbību

Bezpeļņas organizācija valsts akciju sabiedrība "Valsts robežbūve"

ar reģ. Nr. 000336963, reģistrēts 04.12.1997, ar juridisko adresi Rūdolfa iela 5, Rīga, LV-1012, tiek likvidēts. Kreditoru pretenzijas pieteikt trīs mēnešu laikā. Tālrunis 7208050. Pieteikumus iesniegt Rīgā, Stabu ielā 89, Latvija, LV -1009. Likvidators Likvidācijas komisijas priekšsēdētāja vietniece Kristīne Vēsma.l

Maksātnespējas atzīšana

Ar Zemgales apgabaltiesas 1999.gada 25.augusta spriedumu Aizkraukles rajona A.Bārtuļa i/u "SEMKO" , reģ.Nr.540200787, Kokneses pag., Blaumaņa ielā 18-16, pasludināts par maksātnespējīgu. Kreditoru pretenzijas piesakāmas mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas VID Aizkraukles rajona nodaļai Aizkrauklē, Lāčplēša ielā 1a, tālr. 22457.

Izsole

Likvidējamās a/s "Akta" administrators paziņo, ka tiek izsludināta pirmā likvidējamās a/s "Akta" , reģistrācijas Nr.000302497, juridiskā adrese: Rīgā, Kandavas ielā 41a, atklātā mantas izsole ar augšupejošu soli, kas notiks 1999.gada 18.oktobrī pulksten 12 Rīgā, Kalēju ielā 23.

Tiks izsolīta šāda manta:

- nekustamās un kustamās mantas kopums

Rīgā, Kandavas ielā 41a, izsoles sākumcena Ls 36 000.

Personām, kurām ir pirmpirkuma tiesības vai citas tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības līdz izsoles dienai.

Iepazīties ar izsoles noteikumiem un saņemt informāciju par izsolāmo objektu, kā arī reģistrēties izsolei var darba dienās SIA auditoru birojā "Protectio audits" Rīgā, Kalēju ielā 23.

Tālrunis uzziņām 7222257.

Pēdējā reģistrācijas diena ir 1999.gada 15.oktobris līdz pulksten 12.

Izsole

Likvidējamās akciju sabiedrības bankas "LAND"

, reģ. Nr.000308971 (turpmāk tekstā - Banka), likvidators paziņo, ka publiskā izsolē tiek pārdota Bankai piederošās kustamās mantas lietu kopība .

Izsole tiks uzsākta 1999.gada 22.septembrī pulksten 11 juridiskā biroja "Lex studio" telpās Rīgā, Jēkaba ielā 20/22, 3.stāvā.

Ar izsolāmās mantas sastāvu var iepazīties darbdienās no pulksten 10 līdz 16 bijušajās Bankas telpās Valmierā, Tērbatas ielā 13.

Izsoles dalībnieku reģistrācija notiek darbdienās no 1999.gada 16.septembra līdz 1999.gada 21.septembrim juridiskā biroja "Lex studio" telpās Rīgā, Jēkaba ielā 20/22, 3.stāvā, iepriekš ar izsoles vadītāju saskaņotā laikā.

Ar izsoles noteikumiem (t.sk. izsolāmās mantas saturu un izsoles dalībnieku reģistrācijas kārtību) var iepazīties darbdienās no 1999.gada 15.septembra līdz 1999.gada 21.septembrim no pulksten 10 līdz 14 juridiskā biroja "Lex studio" telpās Rīgā, Jēkaba ielā 20/22, 3.stāvā.

Tālrunis uzziņām +371 4232057, +371 7326645(6).

Izsole

Jelgavas dome paziņo, ka 1999.gada 25.septembrī Jelgavā, Lielajā ielā 11, pulksten 10 notiks pašvaldības izsole.

Izsolē tiek pārdoti objekti Elektrības ielā 6/8.

Lit. Nosaukums Sākumcena t.sk.privat. Izsoles
Nr. sertifikātos (%) solis
2 Noliktava 25 400 75 500
3.3a noliktava 3300 30 500
4.4a darbnīca 25 400 50 500
6 Cehs ar piebūvētu
administratīvo
korpusu 45 000 30 500
7 darbnīca 6000 30 500
8. noliktava 250 70 50
10 Sargu māja 524 100 500
11.11a Garāža ar piebūvi 5000 30 500
12 šķūnis 142 30 50
21.21a Cehs ar piebūvētu
administratīvo korpusu 27 000 50 500
22 ēka 2300 80 500
23 ēka 1310 80 100

Pretendentus lūdzam iepazīties ar izsoles noteikumiem un iesniegt nepieciešamos dokumentus līdz 1999.gada 23.septembrim Jelgavā, Lielajā ielā 11, 203.kabinetā, tālr. 3005559.

Izsole

Jēkabpils tiesu izpildītāju kantoris pārdod otrajā izsolē 1999.gada 20.oktobrī pulksten 14 Jēkabpilī, Brīvības ielā 126-10, Vjačeslavam Molotkovam piederošo divistabu dzīvokli ar dzīvojamo platību 23,4 kv.m, lietderīgo platību 36,1 kv.m , kurš atrodas trešajā stāvā, istabas izolētas, Jēkabpilī, Nameja ielā 28a-54.

Piedzinējs - Jēkabpils dzīvokļu kooperatīvā sabiedrība "Draudzība", kura atrodas Jēkabpilī, Nameja ielā 28a.

Izsoles sākumcena Ls 650,25.

Hipotekārie kreditori un viņu prasījumi nav zināmi.

Visām personām, kurām ir tiesības uz nekustamo īpašumu, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai.

Personām, kuras vēlas piedalīties izsolē, jāiemaksā nodrošinājuma summa 10% no sākumcenas Jēkabpilī TIK depozīta rēķina līdz izsoles dienai.

Tālr. uzziņām 52-31270.

Izsole

Dobeles tiesu izpildītāju kantoris rīko pirmo izsoli nekustamajam īpašumam, kas pieder Mārim Bleivem , dzīv. "Pabērzos" Bauskas rajonā,Vecumnieku pagastā, un atrodas Dobeles rajonā, Annenieku pagastā, "Pavasaros", sastāv no diviem zemesgabaliem 66,1 ha kopplatībā . Izsoles sākumcena - Ls 9139.

Piedzinējs - a/s "Latvijas Unibanka" Rīgā, Pils ielā 23. Citi hipotekārie kreditori un viņu prasījumi nav zināmi.

Visām personām, kurām uz pārdodamo nekustamo īpašumu ir tiesības, kas novērš tā pārdošanu izsolē, jāpiesaka šīs tiesības līdz izsoles dienai.

Izsole notiks 1999.gada 18.oktobrī pulksten 10 Dobeles rajona tiesu izpildītāju kantora telpās Dobelē, Uzvaras ielā 2.

Izsoles dalībniekiem jāiemaksā 10% no izsoles sākuma cenas Dobeles tiesu izpildītāju kantora kontā Nr.000144101, reģ.Nr.90000072351, Unibanka Dobeles filiālē, kods 310101900.

Tālr. uzziņām 37-22306.

Izsole

Birzgales pagasta padome pārdod izsolē nekustamo īpašumu - mājīpašumu un zemi 1,15 ha platībā , kas atrodas Nākotnes ielā 8 - Birzgales pagasta centrā.

Sākumcena - Ls 1533.

Izsole notiks 20.oktobrī pulksten 10 pagasta padomes ēkā Lindes ielā 2.

Dalības maksa - Ls 10.

Drošības nauda - 10% no nosolītās summas - jāiemaksā izsoles dienā.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš - viens mēnesis pēc sludinājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Informācija pa tālr. 34212, 34125.

Izsole

Maksātnespējīgās likvidējamās z/s "Šaurītes" nodrošinātais kreditors individuālais uzņēmums "Viola-Stils" paziņo, ka tiek izsludināta maksātnespējīgās likvidējamās z/s "Šaurītes" mantas izsole.

Izsole notiks 1999.gada 26.oktobrī pulksten 13 Rīgā, A,Čaka ielā 55, 212.kabinetā.

Tiks izsolīta uzņēmuma manta par kopējo sākuma cenu 3517 latu.

Manta sastāv no:

Diviem zemesgabaliem, kuru platības ir 1,5 ha un 19,4 ha, kopējā platība ir 20,9 ha, no kuriem 4 ha - mežs.

Zemesgabali atrodas Jēkabpils rajonā, Krustpils pagastā.

Izsoles veids - atklāta ar mazāksolīšanu.

Dalībnieku reģistrācija tiek veikta līdz 1999.gada 25.oktobrim Rīgā, A.Čaka ielā 55, 212.kabinetā. Tālrunis uzziņām 7014137. Turpat var iepazīties ar izsoles noteikumiem un detalizētu mantas aprakstu un novērtējumu.

Izsole

Jēkabpils tiesu izpildītāju kantoris 1999.gada 20.oktobrī pulksten 15 pirmajā izsolē pārdod SIA "Denver-Sala" piederošo angāru - 1990.gadu sākumā būvētu tipveida arkveida metāla ēku bez siltinājuma ar betona grīdu . Kopējā platība 700 kv.m, kas atrodas Jēkabpils rajonā, Salas pagastā.

Izsoles sākumcena Ls 1000.

Parādnieks: SIA "Denver-Sala" Rīgā,. Mērsraga ielā 8-2.

Piedzinējs: a/s "Latvijas Krājbanka" Latgales priekšpilsētas filiāle Rīgā, Maskavas ielā 243.

Hipotekārie kreditori un viņu prasījumi nav zināmi.

Izsole notiks: Jēkabpilī, Brīvības ielā 126, 10.kabinetā.

Visām personām, kurām uz pārdodamo nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai.

Līdz izsoles sākumam jāiemaksā 10% nodrošinājuma summa no nekustamā īpašuma vērtības tiesu izpildītāju kantora depozītā.

Tālr. uzziņām 52-31270.

Tiek nodots privatizācijai

Tukuma pilsētas dome nodod privatizācijai apbūvētu zemes gabalu Tukumā, Lauku ielā 3 (kadastra Nr.9001 004 0457) 2591 kv.m platībā.

Pieprasījumi, kas attiecas uz privatizējamo zemes abalu, iesniedzami Tukumā, Pils ielā 18, līdz 1999.gada 8.oktobrim, tālr. 31-22707, 22067.

Noslēgti pirkuma līgumi

Ogres pilsētas domes privatizācijas komisija paziņo, ka 1999.gada 26.augustā starp Ogres pilsētas domi un Ogres Svētā Nikolaja pareizticīgo draudzi (apl. Nr.AP-0059) ir noslēgts pirkuma līgums par zemesgabalu (2723 kv.m, kadastra Nr.7401-003-0102) Ogrē, Krasta ielā 15.

Akcionāru ārkārtas pilnsapulce

Publiskās akciju sabiedrības "Jēkabpils cukurfabrika"

valde paziņo, ka 1999.gada 15.oktobrī Jēkabpils rajona kultūras namā Jēkabpilī, Rīgas ielā 210/212, notiks ārkārtas akcionāru pilnsapulce.

Sapulces sākums pulksten 11.

Akcionāru reģistrācija no pulksten 9.

Darba kārtībā:

1. Par sabiedrības tālāko darbību.

2. Dažādi.

Akcionāriem, kuri piedalās pilnsapulcē, akciju pēdējais bloķēšanas datums - 1999.gada 5.oktobris.

Kreditoru sapulce

Maksātnespējīgā Latvijas - Zviedrijas kopuzņēmuma SIA "PRESIDIUM"

ar reģ.Nr.000324395 pirmā kreditoru sapulce notiks 1999.gada 30.septembrī pulksten 10 Jelgavā, Raiņa ielā 14. Tālr. 3022950.

SIA "MAN-TESS"

Reģ. Nr.000304648 Rīga, Teātra iela 6

1998.gada saīsinātais gada pārskats

(Ls)

Bilance

Aktīvs:

Uzņēmuma nemateriālā vērtība 197 290
Pamatlīdzekļi 8 325 396
Ilgtermiņa ieguldījumi 5 284 854
Krājumi 123 646
Debitori 1 550 136
Naudas līdzekļi 84 732
Aktīvi kopā 15 566 054
Pasīvs:
Pašu kapitāls 413 178
Ilgtermiņa kredīti 12 979 893
Pārējie kreditori 2 172 983
Pasīvi kopā 15 566 054
 
Peļņas un zaudējumu aprēķins
Neto apgrozījums 5 958 280
Citi ieņēmumi 946 536
Ražošanas izmaksas 5 357 771
Procentu maksājumi un tamlīdzīgas izmaksas 1 454 219
Ārkārtas ieņēmumi 469 495
Ārkārtas izdevumi 87 789
Nodokļi 309 854
Peļņa pēc nodokļiem 164 678

 

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību ''G.V.Audits''

Rīgā, Audēju ielā 7, LV-1050, tālr. 7212337

SIA "MAN-TESS" īpašniekiem

Mēs esam veikuši sabiedrības ar ierobežotu atbildību "MAN-TESS" (reģ.Nr.000304648) konsolidētās uzņēmuma bilances uz 1998.gada 31.decembri, un ar to saistīto peļņas un zaudējumu aprēķinu un naudas plūsmas pārskata revīziju. Par šiem finansu pārskatiem ir atbildīga uzņēmuma vadība. Mēs esam atbildīgi par atzinumu, ko mēs izsakām par šiem finansu pārskatiem, balstoties uz veikto revīziju.

Pamatojums atzinumam

Mēs veicām revīziju saskaņā ar vispārēji pieņemtajiem revīzijas standartiem.Šie standarti nosaka, ka mums jāplāno un jāveic revīzija tā, lai iegūtu pietikamu pārliecību par to, ka finansu pārskatos nav būtisku kļūdu. Revīzija ietver summu un citas finansu pārskatos ietvertās informācijas pamatojuma pārbaudi izlases veidā. Revīzija ietver arī uzņēmumā iegūto grāmatvedības principu un uzņēmuma vadības pieņēmumu novērtēšanu, kā arī vispārēju finansu pārskatu satura novērtējumu. Mēs esam pārliecināti, ka mūsu revīzijas darbs ir devis mums pietiekamu pamatojumu atzinuma izteikšanai.

Atzinums

Pēc mūsu domām, 1998.gada finansu pārskati sagatavoti saskaņā ar LR likumu "Par grāmatvedību", "Par uzņēmuma gada pārskatiem", kā arī vispārēji pieņemtajiem grāmatvedības principiem.

1998.gada finansu pārskats sniedz skaidru un patiesu priekšstatu visos būtiskajos aspektos par uzņēmuma līdzekļiem, saistībām un finansiālo stāvokli pārskata gada beigās, kā arī par 1998.gada peļņu un zaudējumiem un naudas plūsmas pārskatu.

Benita Kudore

, zvērināta revidente (sertif. Nr.93)

Rīgā 1999.gada 29.jūlijā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!