• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.06.2008., Nr. 90 https://www.vestnesis.lv/ta/id/176659

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Atceļot dabas pamatnes maiņu deviņām teritorijām Jūrmalā

Vēl šajā numurā

11.06.2008., Nr. 90

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

KV24VAKS.JPG (22209 bytes)• Ekonomikas krīze skārusi arī piensaimniekus. Daudzi zemnieki bija ņēmuši kredītus, cerot uz augstāku piena iepirkuma cenu, nekā tā ir šobrīd. Tādējādi zemnieki ne tikai nevar veikt regulāros maksājumus, bet var nonākt arī maksātnespējas situācijā. Rakstā “Glābšanas riņķis arī lauksaimniekiem” izskaidrots tiesiskās aizsardzības process un tā priekšrocības lauksaimniecības produktu ražotājiem.

 

• Nodokļu konsultante Jadviga Neilande skaidro svarīgākās izmaiņas likumā “Par iedzīvotāju ienākuma nodokli”.

 

• Vai strādāt virsstundas ir likumīgi? Kā darbiniekam atlīdzināt virsstundu darbu? Vai viņam pienākas papildu brīvdiena? Atbildes uz jautājumiem sniedz raksts “Kas jāzina par virsstundu darbu”.

 

• Šonedēļ tiks atvērts pirmais džeza klubs Rīgā. Kā savienot mūziķa profesiju ar veiksmīgu uzņēmējdarbību, stāsta jaunā kluba īpašnieks Arnis Mednis.

 

• “Latvijas barometrs” būs regulārs ikmēneša pētījums. Pētījuma “DnB NORD Latvijas barometra” pirmajā daļā veikts sabiedriskās domas pētījums, aptaujājot 1000 respondentus, otrajā – ekonomiskos procesus interpretē vadošie Latvijas zinātnieki un speciālisti. Plašāks izklāsts – materiālā “Pesimisms ar optimisma kripatu”.

 

• Kāda situācija Latvijā ir profesionālās izglītības jomā? “Komersanta Vēstnesis” dodas to noskaidrot uz Lūznavas profesionāli tehnisko vidusskolu.

 

• Raksts “Formula darbinieka atrašanai” palīdz uzņēmējam sagatavoties darba intervijai un piedāvā risinājumu, kā darbiniekam taktiski pajautāt par algas apmēru.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!