• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 9.jūnija sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.06.2008., Nr. 91 https://www.vestnesis.lv/ta/id/176728

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2008. gada 12. jūnija sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

12.06.2008., Nr. 91

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 9.jūnija sēdi

 

1. Nolēma iekļaut Saeimas 2008.gada 12.jūnija sēdes darba kārtībā likumā “Par tautas nobalsošanu un likumu ierosināšanu” noteiktajā kārtībā Valsts prezidenta Valda Zatlera iesniegto likumprojektu “Grozījums likumā “Par valsts pensijām”” (Nr.751/Lp9), par kuru Prezidijs līdz ar savu atzinumu par tā tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja 21 saņemto likumprojektu, par kuru Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

3. Izskatīja deputāta Nila Ušakova iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Nilam Ušakovam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 12.jūnijā.

4. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2008.gada 12.jūnija sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 9.jūnija līdz 15.jūnijam.

6. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai Augstākās tiesas priekšsēdētāja Andra Guļāna iesniegumu par Ritas Saulītes atbrīvošanu no tiesneša amata.

7. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneša amata kandidāta Valda Vazdiķa iecelšanu Administratīvās rajona tiesas tiesneša amatā.

8. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneša amata kandidātes Līgas Hāzenfuses iecelšanu Administratīvās rajona tiesas tiesneša amatā.

9. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par Zemgales apgabaltiesas tiesneša Edvīna Valbaka atbrīvošanu no amata.

10. Nodeva Saeimas Kancelejai 4.maija Deklarācijas kluba prezidenta Jura Karlsona iesniegumu par bukletu “4.maijs Latvijas vēsturē”.

11. Izskatīja deputāta Viktora Ščerbatiha iesniegumus un attaisnoja viņa kavējumus Saeimas 15.maija sēdē, 22.maija sēdē, kā arī 4.jūnija sēdē.

12. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētāja biedrei Vinetai Muižniecei un Protokola nodaļas vecākajam konsultantam Zigmāram Gratkovskim uz Baku (Azerbaidžāna) no 2008.gada 17.jūnija līdz 20.jūnijam;

2) Eiropas Savienības Informācijas centra konsultantam Nilam Jansonam uz Briseli (Beļģija) 2008.gada 19. un 20.jūnijā;

3) Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas vecākajai konsultantei Gitai Strautiņai un konsultantei Aijai Počai uz Briseli (Beļģija) 2008.gada 25. un 26.jūnijā.

13. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas Ērikas Zommeres, Saeimas deputātu Jāņa Eglīša, Jāņa Reira, Gunta Blumberga, Valda Ģīļa, Gunāra Upenieka, Vitālija Orlova, Ivana Klementjeva, Jāņa Urbanoviča, Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas sekretāres Ingrīdas Putniņas, Saeimas autobāzes automašīnu vadītāju Jāņa Rudzīša un Jāņa Šleicera komandējumu uz Kuresāri (Igaunija) 2008.gada 6. un 7.jūnijā.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!