• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izglītības un zinātnes ministre: Sveicot Latvijas basketbolistes ar priekšolimpiādes panākumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.06.2008., Nr. 93 https://www.vestnesis.lv/ta/id/176937

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs: Aicinot valdību rast risinājumu pašvaldību tiesībām iesaistīt investorus infrastruktūras attīstības finansēšanā

Vēl šajā numurā

17.06.2008., Nr. 93

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izglītības un zinātnes ministre: Sveicot Latvijas basketbolistes ar priekšolimpiādes panākumu

 

“Esmu patiesi gandarīta un sveicu mūsu basketbola izlases spēlētājas, galveno treneri, ikvienu komandas dalībnieku un līdzjutējus ar uzvarām un panākumiem, kas pirmo reizi vēsturē nodrošina Latvijas nacionālās izlases dalību vasaras Olimpiskajās spēlēs. Ar izcilo sniegumu Olimpisko spēļu atlases turnīrā Madridē mūsu basketbolistes parādījušas visai pasaulei, ka Latvijas basketbolam ir nākotne, un šī uzvara vienlaikus ir arī apliecinājums mērķtiecīgai valsts sporta politikai,” 13.jūnijā pēc olimpiskās ceļazīmes iegūšanas uzsvēra par sporta nozari valstī atbildīgā ministre – izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe. Ministre piebilda, ka Izglītības un zinātnes ministrija atbalstījusi komandas sagatavošanos spēlēm Madridē un turpinās atbalstīt komandu, lai veicinātu sekmīgu dalību Olimpiskajās spēlēs Pekinā.

T.Koķe novēlēja panākumus mūsu valstsvienībai Olimpiskajās spēlēs. Īpašus novēlējumus ministre sūtīja izlases spēlētājai Ievai Tārei, kas izšķirošās spēles gaitā guva traumu, un novēlēja viņai sekmīgu atveseļošanos.

Ministre ir pateicīga ikvienam, kurš ar savu morālo un materiālo atbalstu sekmējis šo izcilo Latvijas meiteņu sniegumu – gan sportistu ģimenēm un draugiem, gan izlases atbalstītājiem un faniem.

 

Agnese Korbe, ministres padomniece komunikācijas jautājumos

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!