• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.06.2008., Nr. 94 https://www.vestnesis.lv/ta/id/176991

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrija: Par nodokļu konvencijas ratifikāciju ar Itāliju

Vēl šajā numurā

18.06.2008., Nr. 94

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

KV25-26VAKS.JPG (41504 bytes)• Par Latvijas ekonomikas nākotni saruna ar Dr.oec. Uldi Osi, Latvijas Zinātņu akadēmijas korespondētājlocekli. Cik zemu slīdēsim? Vai krīze jau ir vai vēl būs? Varbūt vispār nebūs un kas tagad īsti jādara?

 

• Uz tiem pašiem un citiem jautājumiem atbildes meklētas arī intervijā ar Banku augstskolas rektori profesori Tatjanu Volkovu. Kur sākas un beidzas uzņēmēja atbildība privātajā biznesā – atbildība pret uzņēmumu, tā vērtībām, darbiniekiem un vietu, kur tas atrodas?

 

• Savukārt LU lektores mag.ekon. un sab.vad.zin. Ilzes Sproģes viedoklis publikācijā par Latvijas nodokļu politiku, tās salīdzinājumu un vērtējumu.

 

• Ja veikala inventarizācijas rezultāti liecina par iztrūkumu kasē, darba devējs tā segšanai atvelk naudu no pārdevēju algas. Taču ne vienmēr tāda rīcība ir saskaņā ar likumu. Kādos gadījumos darba devējs ir tiesīgs ieturēt daļu no darbinieka algas?

 

• Nodokļu konsultante Jadviga Neilande skaidro tirgotājiem saistošos 2008.gada 8.maijā Saeimā pieņemtos grozījumus Dabas resursu nodokļa likumā.

 

• “Komersanta Vēstnesis” viesojas Tukuma rajona Pūres pagastā. Raksts “Pūre – tiešām netipisks Latvijas pagasts” stāsta par pūrenieku apņēmību tuvākā gada laikā uzcelt pirmo jauno daudzdzīvokļu māju, kurā apmesties jaunajām ģimenēm, kas strādā vietējos uzņēmumos. Savukārt uzņēmuma “Pure Chocolate” vadītāja Liene Tomsone atklāj ceļu, kā maza Latvijas uzņēmuma ražotā produkcija tiek virzīta ārzemju tirgū. Pūrē ražotās ekskluzīvās trifeles ir nopērkamas pat Dubaijā.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!