• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrs: Tiekoties ar Japānas finanšu ministru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.06.2008., Nr. 96 https://www.vestnesis.lv/ta/id/177147

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Atrodoties ārpus valsts robežām

Vēl šajā numurā

20.06.2008., Nr. 96

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrs: Tiekoties ar Japānas finanšu ministru

 

16.jūnijā Atis Slakteris tikās ar Japānas finanšu ministru Fukuširo Nukagu ASEM (Asia Europe Meeting) finanšu ministru sanāksmes laikā, kas notiek Korejas Republikas Džedžu salā. Tikšanās laikā A.Slakteris uzrunāja Japānas kolēģi, aicinot atbalstīt Latvijas Samurai obligāciju emisiju Japānas finanšu tirgū, kas tiek veikta Resursu piesaistīšanas pasākuma plāna ietvaros šim gadam. Līdz ar obligāciju emisiju tiek plānots piesaistīt aptuveni 25 līdz 35 miljardus Japānas jenu (160 līdz 170 miljonus latu).

Tikšanās laikā Japānas finanšu ministrs tika informēts par 15.jūnijā parakstīto Latvijas Republikas valdības un Korejas Republikas valdības konvenciju “Par nodokļu dubultās uzlikšanas un nodokļu nemaksāšanas novēršanu attiecībā uz ienākuma nodokļiem”, kā arī aicināts paātrināt šādas konvencijas noslēgšanu starp Japānu un Latviju.

A.Slakteris informēja F.Nukagu par Latvijas ekonomikas attīstības tendencēm un ielūdza apmeklēt Latviju, izsakot cerību arī uz turpmāko sadarbību finanšu un ekonomikas jomā starp abām valstīm.

Savukārt Japānas finanšu ministrs F.Nukaga uzaicināja uz tikšanos Japānas Finanšu ministrijā Latvijas vēstnieku Japānā un Korejā Pēteri Vaivaru, lai detalizētāk informētu par Latvijas plāniem finansējuma piesaistē no Japānas.

 

Latvijas vēstniecības Japānā informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!