• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2008. gada 30. jūnija noteikumi Nr. 464 "Kārtība, kādā piešķir valsts budžeta mērķdotāciju pašvaldībām, lai nodrošinātu iespēju pašvaldību bibliotēkās bez maksas izmantot internetu un datorus". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.07.2008., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/ta/id/177510

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.467

Invazīvo augu sugu izplatības ierobežošanas noteikumi

Vēl šajā numurā

02.07.2008., Nr. 100

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 464

Pieņemts: 30.06.2008.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.464

Rīgā 2008.gada 30.jūnijā (prot. Nr.44 47.§)
Kārtība, kādā piešķir valsts budžeta mērķdotāciju pašvaldībām, lai nodrošinātu iespēju pašvaldību bibliotēkās bez maksas izmantot internetu un datorus
Izdoti saskaņā ar likuma “Par valsts budžetu 2008.gadam” 27.pantu
1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā piešķir valsts budžeta mērķdotāciju pašvaldībām, lai nodrošinātu iespēju iedzīvotājiem pašvaldību publiskajās bibliotēkās bez maksas izmantot internetu un datorus (turpmāk – mērķdotācija).
2. Mērķdotācijas apmēru aprēķina valsts aģentūra “Kultūras informācijas sistēmas” un līdz 2008.gada 30.jūnijam iesniedz Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijā.
3. Mērķdotāciju pašvaldībai piešķir, pamatojoties uz Ministru kabineta rīkojumu. Ministru kabineta rīkojumu sagatavo Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija, un tā pielikumā norāda attiecīgajai pašvaldībai piešķiramās mērķdotācijas apmēru. Ministru kabineta rīkojuma izpildi nodrošina Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas pārraudzībā esošā iestāde – Valsts reģionālās attīstības aģentūra (turpmāk – aģentūra).
4. Mērķdotācijas saņemšanai pašvaldība līdz 2008.gada 30.jūlijam iesniedz aģentūrā informāciju par pašvaldības konta rekvizītiem, no kura ir paredzēts veikt izmaksas, lai nodrošinātu iespēju pašvaldību publiskajās bibliotēkās bez maksas izmantot internetu un datorus (turpmāk – izmaksas).
5. Mērķdotāciju piešķir, lai pašvaldība segtu izmaksas, kas radušās no 2008.gada 1.janvāra līdz 31.decembrim valsts vienotās bibliotēku informācijas sistēmas ietvaros:

5.1. par ierīkotā interneta abonēšanas pakalpojumiem;

5.2. par nodrošināto datubāzu abonēšanas pakalpojumiem;

5.3. par piegādātās datortehnikas, bibliotēku informācijas sistēmas, serve­ra apkopes un uzturēšanas pakalpojumiem;

5.4. par izveidotās infrastruktūras vienotā 1.līmeņa palīdzības dienesta pakalpojumiem.
6. Pašvaldība līdz 2009.gada 1.februārim iesniedz aģentūrā pārskatu par piešķirtās mērķdotācijas izlietojumu (pielikums). Pārskatam pievieno šo noteikumu 5.punktā minēto pakalpojumu saņemšanas līgumu ar valsts aģentūru “Kultūras informācijas sistēmas” (kopiju).
7. Ja piešķirto mērķdotāciju pašvaldība nav izlietojusi saskaņā ar šo noteikumu 5.punktā minētajām izmaksām, aģentūra nodrošina finansējuma atgūšanu.
8. Aģentūra līdz 2009.gada 1.martam iesniedz Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijā ziņojumu par piešķirtās mērķdotācijas izlietojumu.
Ministru prezidenta vietā – satiksmes ministrs A.Šlesers

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs E.Zalāns
Pielikums
Ministru kabineta
2008.gada 30.jūnija noteikumiem Nr.464
Pārskats par piešķirtās mērķdotācijas izlietojumu

03.JPG (100016 bytes)

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs E.Zalāns

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!