• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.07.2008., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/ta/id/177522

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrija: Par ministrijas budžeta samazināšanu

Vēl šajā numurā

02.07.2008., Nr. 100

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

KV.JPG (37440 bytes)• Latvija kopā ar Eiropas Savienību šonedēļ 27 dalībvalstu pulkā atzīmē nozīmīgu gadskārtu – 40 gadu aprit ES Muitas savienībai. Muitas galvenā funkcija, vadot un muitojot preču plūsmu, ir aizsargāt sabiedrību un gādāt par tās drošību. Atvērtajā pasaulē muitas uzdevumi mainās dinamiski un radikāli – tostarp atbalstīt uzņēmējdarbību, radot drošu biznesa vidi aktīvai starptautiskai tirdzniecībai. Kā šis darbs norit ES kopējā muitas sistēmā, intervijā “Komersanta Vēstnesim” stāsta Valsts ieņēmumu dienesta Galvenās muitas pārvaldes direktors Andis Drulle.

•Nodokļu konsultante Jadviga Neilande sniedz informatīvu skaidrojumu par grozījumiem likumos “Par nodokļiem un nodevām” un “Par amatniecību”.

• “Komersanta Vēstnesis” viesojas Vidzemē un tās biznesa vidi atklāj rakstos “Rūjiena. Mazā biznesa un mākslas pilsēta”, “Amatnieču žiperīgā “Atspole””, “Metāla mežģīņu noslēpums” un “Latvieša stāsts muižkunga ķēķī”.

• Nereti izskan viedoklis, ka mazpilsētās un laukos uzņēmējdarbību attīstīt ir grūti, jo pēc daudzām precēm un pakalpojumiem neesot pieprasījuma. “Komersanta Vēstnesis” veica nelielu pētījumu un aptaujāja vairākas Latvijas mazpilsētu pašvaldības, lai noskaidrotu, kādu pakalpojumu trūkst pašvaldības teritorijā. Piedāvājam rezultātu apkopojumu un idejas biznesa sākšanai materiālā “Kādu pakalpojumu trūkst mazpilsētās?”.

•Tā kā nafta kļūst dārgāka, degvielas uzpildes staciju klienti arvien bažīgāk lūkojas cenrāžos. Vai tiešām nevarētu rasties izgudrojumi, kas pārtrauktu mūsu atkarību no naftas vadiem? Par alternatīvo enerģiju meklējumiem lasiet rakstā “Nākotnes enerģija – no dažādiem avotiem”.

“Komersanta Vēstneša” redakcija

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!