• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Vācijas vēstnieku Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.07.2008., Nr. 102 https://www.vestnesis.lv/ta/id/177717

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Un lielie Latvijas dziedāšanas – divdesmit ceturtie – un dejošanas – četrpadsmitie – svētki Rīgā ir sākušies!

Vēl šajā numurā

04.07.2008., Nr. 102

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Vācijas vēstnieku Latvijā

 

3.jūlijā Ministru prezidents Ivars Godmanis tikās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Eberhardu Šupiusu, kurš bija ieradies savā atvadu vizītē. E.Šupiuss vēstnieka Latvijā pienākumus pildīja kopš 2005.gada.

Ministru prezidents pateicās Vācijas vēstniekam par ieguldījumu Latvijas un Vācijas divpusējo attiecību veidošanā un novēlēja panākumus turpmākajās darba gaitās.

Ministru prezidents izteica gandarījumu par Latvijas un Vācijas līdzšinējo sadarbību, īpaši uzsverot Vācijas uzņēmumu investīciju nozīmi Latvijas ekonomikas attīstībā.

Sarunas laikā I.Godmanis un E.Šupiuss pārrunāja aktuālos Latvijas iekšpolitikas jautājumus, kā arī pievērsās ekonomikai. Vēstnieks informēja, ka Vācijas uzņēmēji Latvijā kopumā jūtas apmierināti ar investīciju vidi. Savukārt Ministru prezidents informēja par valdības plānotajiem pasākumiem un paveikto nodokļu un darbaspēka jomā. Tikšanās laikā Ministru prezidents un Vācijas vēstnieks apsprieda arī starptautiskās tēmas – Lisabonas līguma ratifikācijas procesu un Baltijas jūras reģiona valstu sadarbību enerģētikā.

 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!