• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.07.2008., Nr. 104 https://www.vestnesis.lv/ta/id/177935

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta komitejas sēdē: 2008.gada 7.jūlijā

Vēl šajā numurā

09.07.2008., Nr. 104

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

KV28VAKS.JPG (47117 bytes)• Raksts “Ostu biznesā lietuvieši izgriež pogas” skaidro, kādā situācijā starp kaimiņvalstu ostām atrodas Rīgas, Liepājas un Ventspils ostas. Kāds ir to plānotais attīstības scenārijs un kālab Klaipēdas osta ir kļuvusi par jauno Baltijas ostu līderi.

• Nodokļu konsultante Jadviga Neilande sniedz informatīvu skaidrojumu par grozījumiem likumā “Par valsts pensijām” un par grozījumiem Ministru kabineta noteikumos “Noteikumi par darba atļaujām ārzemniekiem”.

• Nākotnē plānots ieviest darba apliecības arī tirdzniecības nozarē strādājošiem darbiniekiem. Kādēļ Labklājības ministrija uzskata, ka tas būs solis pretī nereģistrētās nodarbinātības mazināšanai? Un kāds no tām būs labums pašam uzņēmējam, lasiet materiālā “Darba apliecības – arī tirdzniecības nozarē”.

• “Komersanta Vēstnesis” piedāvā rakstu kopu par vienu no Vidzemes mazpilsētām Staiceli un tās biznesa vidi, kā arī sarunā ar SIA “Ciprese IS” īpašnieci Inu Skuju noskaidro, kā jūtas un strādā mazais uzņēmējs Latvijas reģionos.

• Katram reiz pienāk brīdis, kad ūdens smeļas mutē un nepamet sajūta, ka izejas nav. SIA “Nordic Training International” sabiedrisko attiecību vadītāja Vineta Grigāne norāda, kā izdzīvot krīzes apstākļos un jebkurās grūtībās, kas piemeklējušas uzņēmumu, saskatīt jaunas iespējas.

• Uzņēmēji un jebkurš iedzīvotājs var ietekmēt lēmumu pieņemšanu ES vadības iestādēs, izsakot savus priekšlikumus internetā ievietotajiem tiesību aktu projektiem. Plašāk publikācijā “Eiropas Komisija konsultējas par aktuāliem tiesību aktiem”.

“Komersanta Vēstneša” redakcija

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!