• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas ekonomisko misiju Pievolgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.1999., Nr. 308/309 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17794

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas tautsaimniecības soļiem

Vēl šajā numurā

21.09.1999., Nr. 308/309

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas ekonomisko misiju Pievolgā

Vakar, 20.septembrī, Ņižņijnovgorodā no Maskavas ar vilcienu ieradās liela Latvijas uzņēmēju un oficiālā delegācija, tādējādi uzsākot Latvijas ekonomisko misiju Pievolgā, kas turpināsies līdz svētdienai, 26.septembrim, informē Zemkopības ministrijas atašejs Maskavā Aivars Graudiņš.

Latvijas uzņēmēji viesosies Ņižņijnovgorodā, Kazaņā, Samarā un Saratovā. No Ņižņijnovgorodas līdz Saratovai misija ceļos ar nofraktētu upju kuģi "Aleksandr Suvorov", kurš, pēc A.Graudiņa vārdiem, kļūs par "ceļojošu Latvijas biroju centru".

Latvijas ekonomisko misiju Pievolgas reģionā rīko Zemkopības ministrija, Ekonomikas ministrija, SIA "Latvijas preču eksports" un Latvijas Republikas vēstniecība Krievijas Federācijā sadarbībā ar Samaras, Saratovas un Ņižņijnovgorodas apgabala administrācijām un Tatarstānas Republikas valdību.

Uz Pievolgu dodas arī Latvijas oficiāla delegācija — Aigars Kalvītis, zemkopības ministrs, Imants Daudišs, LR vēstnieks Krievijas Federācijā, Uldis Vītoliņš, Ārlietu ministrijas departamenta direktors, Kaspars Gerhards, Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs, Imants Stirāns, Saeimas deputāts, Tautsaimniecības, vides un reģionālās attīstības komisijas loceklis, Ivars Strautiņš, LKCS "Turība" valdes priekšsēdētājs, Atis Sausnītis, LKCS "Turība" padomes priekšsēdētājs.

Bez oficiālās delegācijas uz Pievolgu dodas 52 uzņēmēji un to pavadītājpersonas. Savus pārstāvjus uz Pievolgu ir nosūtījušas "Latfood", "Turība", Rēzeknes piena kombināts, "Spilva", "Laima", "Olainfarms", Līgatnes papīrfabrika, "New Rosme", Mangaļu kuģu remonta rūpnīca, "Darba spars", "Meristēmas" u.c. Uzņēmumu pārstāvjiem katrā Pievolgas misijas pieturvietā tiks nodrošinātas vismaz piecas lietišķas tikšanās, kā arī mārketinga akcijas, kuras organizēs vietējās tirdzniecības un rūpniecības kameras. Uz Pievolgu dodas arī Latvijas žurnālisti.

Latvijas ekonomiskās misijas ietvaros uz Pievolgu dosies vairāki Igaunijas pārstāvji, kas pārstāv Igaunijas piensaimnieku asociāciju, Igaunijas tirdzniecības un rūpniecības kameru, Igaunijas tirdzniecības pārstāvis Maskavā un vēl trīs uzņēmēji.

Sabiedrisko attiecību aģentūra

"RKT–Publicitāte"

 

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!