• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par patēriņa cenu izmaiņām jūnijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.07.2008., Nr. 105 https://www.vestnesis.lv/ta/id/178022

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzturoties darba vizītē Maskavā

Vēl šajā numurā

10.07.2008., Nr. 105

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par patēriņa cenu izmaiņām jūnijā

8.jūlijā publiskoti dati par patēriņa cenu izmaiņām jūnijā. Centrālās statistikas pārvaldes apkopotā informācija liecina, ka inflācijas kāpums Latvijā ir apstājies un gada inflācija jūnijā bijusi 17,7%. Gada inflācijas rādītājs jūnijā ir par 0,2% mazāks nekā maijā, bet vidējais patēriņa cenu līmenis precēm un pakalpojumiem jūnijā ir palielinājies par 0,7%.

Inflācijas kāpuma bremzēšanās bija sagaidāma, un jaunākie dati apstiprina jaunākās Finanšu ministrijas prognozes. Tomēr šobrīd nav pamata uzskatīt, ka inflācijas kritums notiks strauji,” jaunākos inflācijas datus komentē finanšu ministrs Atis Slakteris.

“Jārēķinās, ka līdz šā gada beigām inflācijas rādītājs vēl nebūs viencipara skaitlis. Cenu kāpumu rudenī ietekmēs gāzes tarifu pieaugums un no tā izrietošais cenu palielinājums siltumapgādei, kā arī citiem saistītiem pakalpojumiem un precēm,” norāda A.Slakteris.

Finanšu ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!