• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta sēdē: 2008.gada 10.jūlijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.07.2008., Nr. 107 https://www.vestnesis.lv/ta/id/178243

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru sanāksmē: 2008.gada 10.jūlijā

Vēl šajā numurā

15.07.2008., Nr. 107

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta sēdē: 2008.gada 10.jūlijā

 

AM: Par grozījumiem noteikumos par aizsargjoslām ap valsts aizsardzības objektiem

10.jūlijā Ministru kabinetā (MK) izsludināti Aizsardzības ministrijas izstrādātie grozījumi MK noteikumos Nr.508 “Noteikumi par aizsargjoslām ap valsts aizsardzības objektiem un šo aizsargjoslu platumu”.

Aizsardzības ministrijas izstrādātie grozījumi paredz izveidot aizsargjoslu 50 metru platumā ap valsts aizsardzības objektu Pils laukumā 3 – Rīgas pils ēku, kurā atrodas Valsts prezidenta kanceleja un Valsts prezidenta darba un reprezentācijas telpas, kā arī Nacionālās drošības padomes sēžu telpa.

Aizsargjoslu ap Rīgas pils ēku plānots izveidot, lai nodrošinātu Valsts prezidenta, Valsts prezidenta institūciju un uzaicināto ārvalstu un starptautisko organizāciju pārstāvju drošību un novērstu valsts apdraudējuma situāciju veidošanos valsts aizsardzības objekta tuvumā.

Aizsargjoslu 25 metru platumā plānots izveidot ap valsts aizsardzības objektu Rīgas rajona Stopiņu pagastā – Zemessardzes 19.kājnieku bataljonu. Bataljona teritorijā atrodas ieroču un munīcijas glabātuves, regulāri notiek zemessargu apmācības, kā arī tiks dislocētas tehniskās vienības. Aizsargjoslu ap objektu plānots izveidot, lai nodrošinātu nekustamā īpašuma drošību un garantētu tā tuvumā atrodošos cilvēku un viņu īpašuma drošību ārkārtas situācijās.

Aizsargjoslas tiek noteiktas saskaņā ar Aizsargjoslu likuma 23.1panta trešo daļu, lai nodrošinātu valsts aizsardzības objektu drošību un ekspluatāciju un garantētu cilvēku un viņu īpašuma drošību ārkārtējos gadījumos.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!