• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedzot akreditācijas vēstules Latvijas vēstniekam Igaunijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.07.2008., Nr. 107 https://www.vestnesis.lv/ta/id/178247

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piedaloties Parīzes samitā

Vēl šajā numurā

15.07.2008., Nr. 107

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasniedzot akreditācijas vēstules Latvijas vēstniekam Igaunijā

 

Valsts prezidents Valdis Zatlers 11.jūlijā Rīgas pilī pasniedza akreditācijas vēstules Latvijas ārkārtējam un pilnvarotajam vēstniekam Igaunijā Kārlim Eihenbaumam.

Abas amatpersonas apsprieda turpmāk veicamo Latvijas un Igaunijas divpusējo attiecību stiprināšanā un pilnveidošanā, īpaši uzsverot sadarbību kultūras un izglītības jomā.

Valsts prezidents atzīmēja, ka vēstnieka pilnvaru laikā būtisks jautājums būs Baltijas valstu enerģētiskās neatkarības veicināšana un tai nepieciešamā sadarbība starp Baltijas valstīm. Tika pārrunātas arī tuvākā gada laikā plānotās vizītes starp Latviju un Igauniju.

Sarunas gaitā apspriestas arī starptautiskās politikas aktualitātes, proti, Latvijas paustais atbalsts Gruzijas teritoriālajai vienotībai un eiroatlantiskās integrācijas procesiem, kā arī Baltijas valstu vienota viedokļa šajā jautājumā nozīme, kā to pierādīja nesenā Rīgas deklarācija pēc Baltijas valstu un Polijas prezidentu tikšanās.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!