• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas delegācijas vizīti Čehijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.09.1999., Nr. 310/311 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17834

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente: - tiekoties ar ASV valsts sekretāri - sarunā ar Norvēģijas premjerministru - tiekoties ar ASV Eirāzijas grupu

Vēl šajā numurā

22.09.1999., Nr. 310/311

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas delegācijas vizīti Čehijā

No 20.līdz 23.septembrim oficiālā vizītē Čehijas Republikā uzturas Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume. Latvijas Republikas delegācijas sastāvā Čehiju apmeklē arī Saeimas sekretāre Silvija Dreimane, Latvijas un Čehijas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētāja Inese Birzniece (LC), Tautas partijas frakcijas deputāte Vineta Muižniece un LSDSP frakcijas deputāts Jānis Čevers.

Vizītes ietvaros J.Straume tiksies ar Čehijas Republikas prezidentu Vāclavu Havelu, Senāta prezidenti Libuši Benešovu, premjerministru Milošu Zemanu. Vizītes programmā paredzēta tikšanās ar Čehijas un Latvijas parlamentu sadraudzības grupu, Senāta Eiropas integrācijas, Ārlietu un Aizsardzības un drošības komisiju locekļiem.

Vizītes laikā paredzēts apspriest jautājumus, kas skar Latvijas un Čehijas divpusējo sadarbību sakarā ar Eiropas Savienības un NATO paplašināšanos.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!