• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pārrunājot situāciju sabiedriskā transporta jomā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.07.2008., Nr. 111 https://www.vestnesis.lv/ta/id/178641

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pieņemot atvadu vizītē Nīderlandes un Dānijas vēstniekus

Vēl šajā numurā

22.07.2008., Nr. 111

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pārrunājot situāciju sabiedriskā transporta jomā

 

21.jūlijā Ministru prezidents Ivars Godmanis tikās ar satiksmes ministru Aināru Šleseru, kā arī Satiksmes un Finanšu ministrijas pārstāvjiem, lai pārrunātu esošo situāciju pasažieru sabiedrisko pārvadājumu jomā.

Ministru prezidents I.Godmanis uzsvēra: “Mums šodien ir jābūt skaidrībai, kā turpmāk tiks nodrošināti pasažieru pārvadājumi Latvijā, īpaši sākoties jaunajam mācību gadam.

Analizējot iespējamos attīstības modeļus, valstij un pašvaldībām jāņem vērā prognozējamo energoresursu un apkures izmaksu pieaugums, kā arī to ietekme uz katra iedzīvotāja personīgo budžetu.”

Kā informēja satiksmes ministrs A.Šlesers, veicot 2008.gada budžeta grozījumus, papildus piešķirti 10 miljoni, kas paredzēti kā dotācija zaudējumu segšanai pasažieru pārvadātājiem. A.Šlesers norādīja, ka jāsaglabā esošās dotācijas apjoms, kas šobrīd ir 74 miljoni latu, arī turpmākajos gados, tādējādi nodrošinot iedzīvotājiem Sabiedriskā transporta pakalpojumu likumā noteiktās pārvietošanās iespējas.

Aivis Freidenfelds, Ministru kabineta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!