• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par atbalstu sociāli mazaizsargātajiem iedzīvotājiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.07.2008., Nr. 113 https://www.vestnesis.lv/ta/id/178776

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

24.07.2008., Nr. 113

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par atbalstu sociāli mazaizsargātajiem iedzīvotājiem

 

Otrdien, 22.jūlijā, Ministru prezidents Ivars Godmanis tikās ar Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētāju Aiju Barču, Labklājības ministrijas, Latvijas Pašvaldību savienības un “Rīgas siltuma” pārstāvjiem, lai pārrunātu gaidāmo energoresursu cenu pieauguma ietekmi uz sociāli mazaizsargāto iedzīvotāju dzīves kvalitāti.

Kā norādīja Ministru prezidents: “Mēs šobrīd kontaktējamies ar Sabiedrisko pakalpojumu regulatoru un “Latvijas gāzi”, lai precizētu, kādi būs gāzes un sekojošie apkures tarifi. Analizējam informāciju no siltumapgādes uzņēmumiem, kā arī pašvaldībām. Tikai pilnībā iepazīstoties ar šiem skaitļiem, mēs varēsim prognozēt, kā mainīsies sociāli mazaizsargāto iedzīvotāju grupu dzīves kvalitāte, pretī liekot sistēmu, kā palīdzēt tiem iedzīvotājiem, kuriem nākamajā apkures sezonā palīdzība būs nepieciešama visvairāk.”

Lai izstrādātu tālākās darbības virzienus, Finanšu un Labklājības ministrijai uz nākamo darba sanāksmi uzdots sagatavot informāciju, kas skar gan pašvaldību budžetu ieņēmumu prognozi, gan sociālos pabalstus un to struktūru.

 

Aivis Freidenfelds, Ministru kabineta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!