• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 21. septembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.09.1999., Nr. 312 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17879

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.437

Par uzņemšanu Latvijas pilsonībā naturalizācijas kārtībā

Vēl šajā numurā

23.09.1999., Nr. 312

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 21. septembra sēdē

Nobeigums. Informācijas sākums

"LV" Nr. 310/311, 22.09.1999.

Akceptēts Strukturālo pārkārtojumu programmas pamatmatricas projekts . Ievērojot ministru iesniegtos priekšlikumus, kopumā akceptēti darba grupas un Pasaules bankas izstrādātās politikas reformu programmas pamatmatricā un papildmatricā iekļautie mērķi, pasākumi un tehniskās palīdzības nepieciešamība. Ievērojot ministru iesniegtos priekšlikumus par nepieciešamo tehnisko palīdzību, kā prioritāra noteikta tehniskā palīdzība budžeta un izdevumu vadībai un sabiedrisko pakalpojumu regulējošo struktūru sakārtošana. Par pārējo nepieciešamo tehnisko palīdzību minētā projekta ietvaros uzdots lemt īpašu uzdevumu ministram sadarbībai ar starptautiskajām finansu institūcijām Robertam Zīlem.

Valdība pieņēma zināšanai Zemkopības ministrijas iesniegto informāciju par kompensācijas kārtību Jēkabpils zonas cukurbiešu audzētājiem. Zemkopības ministram uzdots paredzēt valsts budžetā 1999.gadam lauksaimniecības subsīdijām paredzēto finansu līdzekļu pārdali kompensācijas mehānisma realizēšanai un attiecīgo tiesību akta projektu noteiktā kārtībā iesniegt Ministru kabinetā. Zemkopības ministram līdz 2000.gada 20.februārim uzdots izvērtēt un, ja nepieciešams, iesniegt Ministru kabinetā tiesību akta projektu par finansu līdzekļu apmēru un to piešķiršanas kārtību no valsts budžeta 2000.gadam cukura tirgus stabilizācijai.

Pieņemta zināšanai Iekšlietu ministrijas iesniegtā informācija par Latvijas civilās aizsardzības sistēmas un ugunsdzēsības un glābšanas dienesta normatīvo aktu bāzes sakārtošanas koncepciju. Iekšlietu ministrijai divu nedēļu laikā uzdots sagatavot un iesniegt Ministru kabinetā ugunsdzēsības un glābšanas dienesta attīstības projektu (modeli), paredzot centralizēta Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta izveidi, kā arī sagatavot priekšlikumus par finansējuma variantiem, ņemot vērā citu valstu pieredzi. Iekšlietu ministrijai, Finansu ministrijai un Īpašu uzdevumu ministra valsts pārvaldes un pašvaldību reformu lietās sekretariātam uzdots izvērtēt un sagatavot attiecīgus priekšlikumus par vienotu nekustamā īpašuma nodokļa iekasēšanas kārtību un noteiktā kārtībā iesniegt tos Ministru kabinetā.

Ministru kabinets akceptēja likumprojektu "Par finansu un kapitāla uzraudzības komisiju (inspekciju)" . Noteikts, ka finansu un kapitāla tirgus uzraudzības institūcijas nosaukums ir Finansu un kapitāla uzraudzības tirgus komisija. Paredzēts, ka Finansu un kapitāla uzraudzības tirgus komisijas darbības uzsākšana tiek finansēta proporcionāli no Latvijas Bankas, Vērtspapīru tirgus komisijas un Apdrošināšanas uzraudzības inspekcijas līdzekļiem. Finansu ministrijai uzdots attiecīgi precizēt likumprojekta redakciju, divu nedēļu laikā sagatavot un noteiktā kārtībā iesniegt Ministru kabinetā ar attiecīgās institūcijas izveidošanu saistītos likumprojektus.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!