• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par investoru piesaisti projektiem Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.07.2008., Nr. 114 https://www.vestnesis.lv/ta/id/178848

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

25.07.2008., Nr. 114

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par investoru piesaisti projektiem Latvijā

 

Ekonomikas ministrs Kaspars Gerhards 23.jūlijā uz tikšanos bija aicinājis Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktoru Andri Ozolu, lai pārrunātu masu medijos izskanējušo neoficiālo informāciju par franču koncerna “Saint-Gobain” plāniem pārtraukt investīciju projektu Latvijā.

Tikšanās laikā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors informēja, ka “Saint-Gobain” ir saskāries ir projekta ieviešanas grūtībām, tomēr oficiālu atteikumu investīcijām Latvijā LIAA nav saņēmis.

Sarunas laikā K.Gerhards uzsvēra Latvijas ieinteresētību jebkura nozīmīga investora piesaistē, tai skaitā “Saint-Gobain”: “Jebkura investora atteikšanos īstenot lielus investīciju projektus Latvijā var uzskatīt par garām palaistu iespēju, kas citādi varētu dot būtisku ieguldījumu mūsu IKP pieaugumā un rūpniecības attīstībā, radīt jaunas darba vietas un papildu ieņēmumus valsts budžetā. LIAA jācīnās “līdz uzvarai” investoru piesaistē!”

K.Gerhards un A.Ozols vienojās, ka jau šodien LIAA tikties ar uzņēmuma “Saint-Gobain” pārstāvjiem, lai pārrunātu izveidojušos situāciju un investīciju projekta tālāko attīstību.

Kā zināms, “Saint-Gobain” ir Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras piesaistītais investīciju projekts, pie kura Latvijas ekonomiskā pārstāvniecība Francijā sāka strādāt jau 2005.gadā.

 

Inga Spriņķe, ekonomikas ministra padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!