• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Publiskie pārskati. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.07.2008., Nr. 115 https://www.vestnesis.lv/ta/id/178955

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiesu spriedumi

Vēl šajā numurā

29.07.2008., Nr. 115

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Publiskie pārskati

 

Paziņojums par publisko pārskatu

LR Labklājības ministrijas Sociālo pakalpojumu pārvalde paziņo, ka ar Sociālo pakalpojumu pārvaldes apstiprināto 2007.gada publisko pārskatu var iepazīties Sociālo pakalpojumu pārvaldē Rīgā, Kurbada ielā 2, un Sociālo pakalpojumu pārvaldes mājaslapā www.socpp.gov.lv.

Ar valsts sociālās aprūpes centru 2007.gada publiskajiem pārskatiem iespējams iepazīties Sociālo pakalpojumu pārvaldes mājaslapā www.socpp.gov.lv.


Paziņojums

Zemkopības ministrija ir sagatavojusi 2007.gada publisko pārskatu, kas pieejams Zemkopības ministrijas mājaslapā www.zm.gov.lv.

Kontaktpersona – Maija Anspoka, tālr. 67878711, e-pasts: Maija.Anspoka@zm.gov.lv.


Paziņojums

Balvu pagasta padome informē, ka ir apstiprināts Balvu pagasta padomes 2007.gada publiskais pārskats (30.06.2008. sēdes lēmums nr.63, prot. nr.6). Ar apstiprināto gada pārskatu var iepazīties Balvu pagasta padomē un Balvu pagasta bibliotēkā.


Paziņojums

Gulbenes rajona Druvienas pagasta padome 2008.gada 26.jūnija sēdē (protokols nr.6, 4.punkts) apstiprināja Druvienas pagasta padomes 2007.gada publisko pārskatu. Ar to var iepazīties Druvienas pagasta padomē un Druvienas pagasta bibliotēkā, “Pagastmāja”, Druvienas pagasts, Gulbenes rajons.


Paziņojums

Talsu rajona Lībagu pagasta padome informē, ka ar 2008.gada 25.jūnija padomes sēdes lēmumu (protokols nr.7, 2.§) apstiprināts Lībagu pagasta padomes publiskais 2007.gada pārskats. Ar Lībagu pagasta padomes publiskā 2007.gada pārskata pilnu tekstu var iepazīties Lībagu pagasta padomē (adrese: “Pagastmāja”, Lībagu pagasts, Talsu rajons, LV-3258) Lībagu pagasta bibliotēkā (adrese: “Pagastmāja”, Lībagu pagasts, Talsu rajons, LV-3258) un Dižstendes bibliotēkā (adrese: Dižstende, Lībagu pagasts, Talsu rajons, LV-3258).


Paziņojums par publisko pārskatu

Skrīveru pagasta padome paziņo, ka 2008.gada 30.jūnija sēdē ir pieņemts Skrīveru pagasta pašvaldības publiskais pārskats par 2007.gadu. Ar pilnu publiskā pārskata tekstu var iepazīties Skrīveru pagasta padomes kancelejā, Skrīveru pagasta pašvaldības bibliotēkās un mājaslapā www.skriveri.lv.


Paziņojums par publisko pārskatu

Madonas rajona Aronas pagasta padomes 2007.gada publiskais pārskats apstiprināts 2008.gada 26.jūnija pagasta padomes sēdē (protokols nr.8, 7.§) un ar tā pilnu tekstu var iepazīties Aronas pagasta padomē Melioratoru ielā 3, Kusā, Aronas pagastā, Madonas rajonā, pašvaldības mājaslapā www.aronaspagasts.lv.


Paziņojums par publisko pārskatu

Ar Veselības ministrijas 2007.gada publisko pārskatu var iepazīties ministrijas interneta mājaslapas www.vm.gov.lv sadaļā “Publikācijas un statistika”, apakšsadaļā “Publiskie gada pārskati”.


Paziņojums

Madonas rajona padome 2008.gada 5.jūnijā ir apstiprinājusi Madonas rajona pašvaldības 2007.gada publisko pārskatu (protokols nr.5, 1.§). Ar Madonas rajona pašvaldības 2007.gada publisko pārskatu var iepazīties Madonas rajona padomē Saieta laukumā 1, Madonā, un Madonas rajona portālā http://www.madona.lv.


Paziņojums

Valkas rajona Launkalnes pagasta padome informē, ka pašvaldības 2007.gada publiskais pārskats ir sagatavots un apstiprināts Launkalnes pagasta padomes sēdē (sēdes protokols nr.6, 1.§) 2008.gada 18.jūnijā. Ar pilnu publiskā pārskata tekstu iespējams iepazīties Launkalnes pagasta padomes bibliotēkā un grāmatvedībā.


Paziņojums par publiskā pārskata apstiprināšanu

Saldus rajona Zvārdes pagasta padome 27.06.2008. ar ārkārtas sēdes protokollēmumu nr.8, 1.§, apstiprināja Zvārdes pagasta padomes 2007.gada publisko pārskatu.

Ar pārskatu var iepazīties Zvārdes pagasta padomē, Striķu bibliotēkā. Publiskā pārskata viens eksemplārs nosūtīts Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijai publicēšanai tās interneta mājaslapā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!