• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedzot akreditācijas vēstules Latvijas vēstniecei Melnkalnē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.08.2008., Nr. 118 https://www.vestnesis.lv/ta/id/179201

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

01.08.2008., Nr. 118

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasniedzot akreditācijas vēstules Latvijas vēstniecei Melnkalnē

 

Valsts prezidents Valdis Zatlers 30.jūlijā Rīgas pilī pasniedza akreditācijas vēstules Latvijas Republikas ārkārtējai un pilnvarotai vēstniecei Melnkalnē Veronikai Ertei.

Tikšanās laikā amatpersonas pārrunāja Latvijas un Melnkalnes divpusējo attiecību attīstības dinamiku un iespējas. Sarunas gaitā īpaša uzmanība tika pievērsta abu valstu ekonomiskās sadarbības pilnveidošanai, palielinot Latvijas preču eksportu uz Melnkalni, kā arī sadarbībai tūrisma nozarē.

Tāpat tika apspriesta turpmākā Latvijas un Melnkalnes sadarbība militārās aizsardzības jomā. Valsts prezidents norādīja, ka Latvijai kā NATO un ES dalībvalstij arī nākotnē jāpauž nepārprotams atbalsts gan Melnkalnes, gan visa Rietumbalkānu reģiona eiroatlantiskās integrācijas centieniem, tādējādi stiprinot stabilitāti un sekmējot ekonomisko izaugsmi šajā reģionā.

Jāpiebilst, ka Veronika Erte būs pirmā Latvijas ārkārtējā un pilnvarotā vēstniece Melnkalnē. Vēstnieces rezidences valsts ir Ungārija.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!