• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīgas domes 2008. gada 21. jūlija lēmums Nr. 4105 "Par Latvijas Nacionālās bibliotēkas un Akustiskās koncertzāles teritorijas un tām piegulošo teritoriju detālplānojuma apstiprināšanu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.08.2008., Nr. 119 https://www.vestnesis.lv/ta/id/179287

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par tautas nobalsošanu par likumprojektu "Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē"

Vēl šajā numurā

05.08.2008., Nr. 119

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Rīgas dome

Veids: lēmums

Numurs: 4105

Pieņemts: 21.07.2008.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rīgas domes lēmums Nr.4105

Rīgā 2008.gada 21.jūlijā (prot. Nr.105, 36.§)

Par Latvijas Nacionālās bibliotēkas un Akustiskās koncertzāles teritorijas un tām piegulošo teritoriju detālplānojuma apstiprināšanu

 

Pamatojoties uz Teritorijas plānošanas likuma 7.panta sestās daļas 2.punktu, Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un aizsardzības likuma 8.panta otro daļu, Ministru kabineta 19.10.2004. noteikumu Nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 69.1.apakšpunktu, 72.punktu, saskaņā ar Rīgas domes 20.12.2005. saistošajiem noteikumiem Nr.34 “Rīgas teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi” un Rīgas domes 07.02.2006. saistošajiem noteikumiem Nr.38 “Rīgas vēsturiskā centra un tā aizsardzības zonas teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi”, ņemot vērā Rīgas domes 27.02.2007. lēmumu Nr.2128 “Par Latvijas Nacionālās bibliotēkas un Akustiskās koncertzāles teritorijas un tām piegulošo teritoriju detālplānojuma teritorijas izstrādes uzsākšanu, detālplānojuma teritorijas robežas un darba uzdevuma apstiprināšanu, kā arī sabiedriskās apspriešanas pirmā posma organizēšanu”, Rīgas dome nolemj:

1. Apstiprināt Latvijas Nacionālās bibliotēkas un Akustiskās koncertzāles teritorijas un tām piegulošo teritoriju detālplānojuma redakciju par galīgo redakciju un izdot tā grafiskās daļas kartes un shēmas – karti “Teritorijas plānotā (atļautā) izmantošana”, karti “Teritorijas izmantošanas aprobežojumi”, karti “Zemes vienību korekcija”, karti “Elektroapgāde”, karti “Ūdensapgāde”, karti “Sadzīves kanalizācija”, karti “Lietus kanalizācija”, shēmu “Ugunsdzēsības apgāde”, shēmu “Gāzes apgāde”, shēmu “Siltumapgāde”, shēmu “Telekomunikācijas”, karti “Sarkano līniju plāns”, karti “Transporta organizācija un vertikālais plānojums – 2012.(2013.)gads”, karti “Transporta organizācija un vertikālais plānojums – 2018.gads”, karti “Transporta organizācija un vertikālais plānojums – 2018.gads. Variants ar tramvaja līnijas iespējamo trasējumu”, karti “Šķērsprofili” un Latvijas Nacionālās bibliotēkas un Akustiskās koncertzāles teritorijas un tām piegulošo teritoriju izmantošanas un apbūves noteikumus kā Rīgas domes 21.07.2008. saistošos noteikumus Nr.133 “Latvijas Nacionālās bibliotēkas un Akustiskās koncertzāles teritorijas un tām piegulošo teritoriju izmantošanas un apbūves noteikumi”.

2. Uzdot Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļai nodrošināt lēmuma, ar kuru apstiprināts detālplānojums un izdoti 1.punktā minētie saistošie noteikumi, publicēšanu laikrakstos “Latvijas Vēstnesis” un “5 min” ne vēlāk kā divas nedēļas pēc tā pieņemšanas, norādot, ka ar apstiprināto detālplānojumu var iepazīties Rīgas domes Pilsētas attīstības departamentā Rīgā, Amatu ielā 4.

3. Detālplānojums stājas spēkā nākamajā dienā pēc lēmuma par saistošo noteikumu izdošanu publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

4. Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments ir atbildīgs par lēmuma izpildi.

Rīgas domes priekšsēdētājs J.Birks

Rīgā 2008.gada 23.jūlijā

 

Ar apstiprināto detālplānojumu var iepazīties Rīgas domes Pilsētas attīstības departamentā Rīgā, Amatu ielā 4.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!