• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.08.2008., Nr. 120 https://www.vestnesis.lv/ta/id/179357

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zemkopības ministrija: Par pieteikšanos valsts atbalstam lauksaimniecībā

Vēl šajā numurā

06.08.2008., Nr. 120

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

• Vasaras karstākajā nedēļā Ministru kabinetā izskatīta smagā ekonomisko dokumentu pakete – ziņojumi un priekšlikumi par nodokļu izmaiņām, nozaru attīstības perspektīvām, lai varētu izlemt – ko uzņēmējiem var piedāvāt. Plašāk – materiālā “Vai nodokļi ir nāve? Nē, statistika”.

 

• Banku augstskolas profesors Dr.oec. Ivars Brīvers skaidro, vai ir pamats bažām par globālās krīzes ietekmi uz Latvijas ekonomiku un kā saprast Nīderlandes investīciju bankas ING analītiķu secinājumu, ka Latvija tās augsto īstermiņa parādsaistību dēļ ir viena no valstīm, kuras visvairāk apdraud globālā likviditātes krīze.

 

• Aplūkojot uzņēmējdarbību Latvijas rajonos, “KV” viesojas Salacgrīvas pusē. Sarunā Salacgrīvas pilsētas ar lauku teritoriju domes priekšsēdētājs Dagnis Straubergs saka: “Mūsu galvenais uzdevums ir līdzsvarot gan dzīvojamo, gan ražošanas sektoru: radīt cilvēkiem labus dzīves apstākļus un vienlaikus darīt visu, lai šeit attīstītos bizness un būtu pietiekami daudz darba vietu.”

 

• “Komersanta Vēstnesis” arī stāsta, kā šodien biznesā klājas zvejniekiem – uzņēmumam SIA “Baņķis” Kuivižu ostā un Salacgrīvas nēģu zvejniekam Aleksandram Rozenšteinam. Rakstos tiek iezīmētas arī zvejniecības nākotnes prognozes.

 

• Nodokļu konsultante Jadviga Neilande skaidro likumu “Par grozījumiem likumā “Par valsts sociālo apdrošināšanu”” un Darba aizsardzības likumu.

 

• Savukārt individuālais komersants Arnis Puškeiris piedāvā materiālu par kompromisiem un attiecībām lēmumu pieņemšanā.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!