• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 27.septembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.09.1999., Nr. 317/318 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17937

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta Komitejas 27.septembra sēdē (turpinājums)

Vēl šajā numurā

28.09.1999., Nr. 317/318

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 27.septembra sēdē

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1999.gada 29.jūnija noteikumos Nr.241 "Noteikumi par Aizsardzības ministrijas pakļautībā un pārziņā esošo institūciju karavīru un ierindas dienesta zemessargu atalgojuma sistēmu". Grozījumi paredz ieviest Aizsardzības ministrijas centrālajā aparātā jaunu štata vienību "NATO integrācijas izpildsekretārs".

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Latvijas Republikas valdības un Zviedrijas Karalistes valdības vienošanās memorandu par mīnu un nesprāgušās munīcijas meklēšanu un neitralizēšanu MCOPLAT 99, ko Latvijas teritoriālajā jūrā un iekšējos ūdeņos sadarbībā ar Latvijas Bruņotajiem spēkiem rīko Zviedrijas Bruņotie spēki".

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Grozījums Latvijas Republikas valdības un Norvēģijas Karalistes valdības līgumā par vīzu atcelšanu". Grozījumi veicinās saimniecisko, kultūras un tūrisma sakaru attīstību ar Norvēģiju.

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1997.gada 21.janvāra noteikumos Nr.46 "Noteikumi par vadības līgumiem". Grozījumu projekts paredz, ka turpmāk vadības līgumi, kuru trešie eksemplāri pašlaik tiek iesniegti Valsts kancelejā, tiks slēgti divos eksemplāros, tādējādi samazinot birokrātiju.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!