• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 27.septembra sēdē (turpinājums). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.09.1999., Nr. 317/318 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17938

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.318

Kārtība, kādā veicami atskaitījumi Privatizācijas aģentūrai par valsts īpašuma objektu privatizāciju, izveidojams un izlietojams tās rezerves fonds un veicami maksājumi valsts un pašvaldību īpašuma privatizācijas fondos un valsts budžetā

Vēl šajā numurā

28.09.1999., Nr. 317/318

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 27.septembra sēdē

Turpinājums no 1.lpp.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Latvijas Republikas valdības un Lietuvas Republikas valdības līgumu par sadarbību vides aizsardzības jomā".

Komiteja akceptēja grozījumu projektu likumā "Par Latvijas Banku". Grozījumu projekts likumā izstrādāts, lai noteiktu Latvijas Bankas pienākumus rīcības kapitāla veidošanu uzsākt pēc tās peļņas daļas atskaitīšanas valsts budžetā.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par sabiedriskās organizācijas "Kases aparātu tirgotāju un servisa dienestu asociācija" pilnvarošanu". Paredzams, ka sabiedriskā organizācija "Kases aparātu tirgotāju un servisa dienesta asociācija" tiks pilnvarota veikt kases aparātu, kases sistēmu, specializēto elektronisko ierīču vai iekārtu ekspertīzi līdz 2000.gada 31.decembrim.

Akceptēts noteikumu projekts "Konfiscēto tabakas izstrādājumu iznīcināšanas un alkohola iznīcināšanas, pārstrādes un denaturēšanas kārtība". Alkohola pārstrāde un denaturēšana šo noteikumu izpratnē ir alkohola sajaukšana ar degvielu.

Akceptēts grozījumu projekts Alkohola aprites likumā. Grozījumi nepieciešami, lai realizētu valdības deklarācijā nosprausto mērķi nodot akcizēto preču kontroles vienoto institūciju nodokļu administrācijas pārziņā.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu Ministru kabineta 1997.gada 4.februāra noteikumos Nr.64 "Noteikumi par pašvaldību aizņēmumiem un garantijām".

Akceptēts noteikumu projekts "Valsts administrācijas skolas nolikums". Valsts administrācijas skola ir īpašu uzdevumu ministra valsts pārvaldes un pašvaldību reformu lietās pārraudzībā esoša valsts pārvaldes iestāde, kas realizē valsts politiku ierēdņu mācību jomā ar mērķi sagatavot augstas profesionalitātes ierēdņus.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu likumā "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju".

Akceptēts noteikumu projekts "Privātprakses pedagogu sertificēšanas kārtība". Paredzams, ka pedagogu sertifikācijas sāksies ar 2000.gada 1.janvāri.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Izglītības valsts inspekciju". Tas paredz reorganizēt Izglītības un zinātnes ministrijas pakļautībā esošo valsts civiliestādi — Izglītības valsts inspekciju — un uz tās bāzes izveidot Izglītības un zinātnes ministrijas pārraudzībā esošu valsts civiliestādi — Izglītības valsts inspekcija.

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1997.gada 23.septembra noteikumos Nr.334 "Izglītības un zinātnes ministrijas nolikums".

Komiteja akceptēja grozījumu projektu likumā "Par pašvaldībām". Grozījumu projekts paredz paplašināt pašvaldību tiesību loku bērnu tiesību aizsardzības jomā.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Pārstrādei paredzētā govs piena obligātās nekaitīguma prasības". Tie noteiks nekaitīguma prasības pienam, ko pieņem piena pārstrādes uzņēmumā termiski apstrādātu piena produktu ražošanai. Paredzams, ka noteikumi stāsies spēkā ar 2000.gada 1.janvāri.

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1997.gada 15.aprīļa noteikumos Nr.148 "Sanitārās robežinspekcijas nolikums". Grozījumu projekts paredz noteikumu 4.punktu papildināt ar vārdiem "un ieņēmumi no sniegtajiem maksas pakalpojumiem par transportlīdzekļu un kravas veterinārās, fitosanitārās un sanitāri higiēniskās kontroles veikšanu, saskaņā ar zemkopības ministra apstiprināto cenrādi".

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!