• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Labklājības ministrija: Par atbalstu Valsts darba inspekcijai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.08.2008., Nr. 122 https://www.vestnesis.lv/ta/id/179515

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par atbalstu Nodarbinātības valsts aģentūrai

Vēl šajā numurā

08.08.2008., Nr. 122

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Labklājības ministrija: Par atbalstu Valsts darba inspekcijai

 

Lai uzlabotu Valsts darba inspekcijas (VDI) sniegto pakalpojumu kvalitāti un pieejamību, Labklājības ministrija (LM) ir atbalstījusi Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) projekta ieviešanu. Līdz ar to tuvākajā laikā VDI slēgs līgumu ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru par projekta īstenošanu.

Projekta ietvaros Rīgā plānots izveidot VDI informatīvo centru ar mācību klasi un bibliotēku, kurā nodrošinās kvalitatīvu apmācību un informatīvos materiālus. Tāpat Rīgā tiks izveidotas klientu vajadzībām atbilstošas un modernas telpas konsultāciju sniegšanai.

Lai uzlabotu VDI inspektoru darbu un paaugstinātu kapacitāti, plānots celt viņu kvalifikāciju un labiekārtot 70 darba vietas, kas atbilstu darba aizsardzības prasībām.

VDI sniegto pakalpojumu pilnveidei LM ar ERAF atbalstu plāno ieguldīt gandrīz 640 tūkstošus latu. Līdz 85% no projekta izmaksām segs ERAF, bet pārējo – valsts budžets.

LM ir viena no ES fondu apsaimniekošanas institūcijām, kas atbild par projektu atbilstību nozares politikai un nodrošina efektīvu struktūrfondu līdzekļu izmantošanu nodarbinātības un sociālās iekļaušanas jomā. No 2008. līdz 2013.gadam ar 21 ES fondu līdzfinansēta projektu konkursa aktivitāšu palīdzību labklājības nozarē plānots iegultīt 93,4 miljonus latu no ESF un 11,7 miljonus latu no Eiropas Reģionālās attīstības fonda.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!