• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par gatavošanos balsošanai par grozījumiem pensiju likumā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.08.2008., Nr. 125 https://www.vestnesis.lv/ta/id/179761

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

14.08.2008., Nr. 125

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par gatavošanos balsošanai par grozījumiem pensiju likumā

 

13.augustā dežūrrežīmā darbu sāka vēlēšanu iecirkņi, kas izveidoti 23.augusta tautas nobalsošanai par likumprojektu “Grozījums likumā “Par valsts pensijām””.

Līdz tautas nobalsošanas dienai vēlēšanu iecirkņos balsot nevarēs, tajos tiks pieņemti pieteikumi balsošanas organizēšanai vēlētāju atrašanās vietā. Tāpat vēlēšanu iecirkņos vēlētāji varēs iepazīties ar tautas nobalsošanai nodotā likumprojekta “Grozījums likumā “Par valsts pensijām”” tekstu un balsošanas kārtību.

Lūgt organizēt balsošanu savā atrašanās vietā drīkst vēlētāji, kuri veselības stāvokļa dēļ nevar ierasties vēlēšanu iecirknī, šo vēlētāju aprūpētāji, kā arī aizdomās turētās un apsūdzētās personas, pret kurām kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums.

Balsošana vēlētāju atrašanās vietā jāpiesaka tuvākajā vēlēšanu iecirknī tā darba laikā. No 13.augusta līdz 22.augustam visi vēlēšanu iecirkņi būs atvērti četras stundas dienā.

Lai pieteiktu balsošanu atrašanās vietā, jāuzraksta iesniegums, kurā jānorāda vēlētāja vārds, uzvārds, personas kods un precīza adrese, kur jāierodas vēlēšanu komisijai. Vēlams norādīt arī ēkas ārdurvju kodu, ja tāds ir, un kontakttālruni, pa kuru vēlētājs sazvanāms problēmsituācijās.

Iesniegumu vēlēšanu iecirknī drīkst nogādāt jebkura vēlētāja uzticības persona. Vēlētāja uzticības persona vēlētāja vārdā iesniegumu drīkst aizpildīt arī uz vietas vēlēšanu iecirknī. Iesniegumu var rakstīt brīvā formā vai aizpildīt veidlapu, kas pieejama CVK interneta mājaslapā www.cvk.lv vai vēlēšanu iecirkņos.

Informācija par vēlēšanu iecirkņu adresēm un darba laikiem ir pieejama pašvaldībās, pilsētu, pagastu vai novadu vēlēšanu komisijās, CVK interneta mājaslapā, kā arī visu diennakti šādas izziņas sniedz CVK uzziņu tālrunis 67049999.

 

CVK Informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!