• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.08.2008., Nr. 126 https://www.vestnesis.lv/ta/id/179783

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

15.08.2008., Nr. 126

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

 

Paziņojums

Informējam, ka Ekonomikas ministrijas konkursā “Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu tūrisma nozares attīstības jomā” par uzvarētāju tika atzīta biedrība “Rīgas kongresu birojs”. 2008.gada 11.augustā ar minēto organizāciju tika noslēgts līdzdarbības līgums ar mērķi izpildīt pārvaldes uzdevumu un īstenot pasākumu kopumu Latvijas konferenču un korporatīvo pasākumu veicināšanai 2008.gadā.

Informācijai: “Rīgas kongresu birojs” ir biedrība, kura dibināta ar mērķi popularizēt Rīgu un Latviju kā atpazīstamu starptautisku kongresu, darījuma braucienu un ceļojumu galamērķi. Biedrībai un tās darbiniekiem ir starptautiskā pieredze, pārstāvot Latviju un Latvijas tūrisma produktus un pakalpojumus starptautiskajās izstādēs, gadatirgos, pārdošanas vizītēs un darba semināros.

Biedrības darbinieki un biedrības biedri – tūrisma un kongresu nozari pārstāvoši uzņēmumi – jau kopš 2002.gada aktīvi veic Rīgas un Latvijas popularizēšanu starptautiskos gadatirgos un citos mārketinga pasākumos.

 

Līdzdarbības līgums

Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu tūrisma attīstības jomā

Rīgā 2008.gada 11. augustā

Latvijas Republikas Ekonomikas ministrija, kuras vārdā saskaņā ar Ministru kabineta 2003.gada 29.aprīļa noteikumiem Nr.238 “Ekonomikas ministrijas nolikums” rīkojas Valsts sekretārs Anrijs Matīss, turpmāk tekstā  “Pilnvarotājs”, no vienas puses, un biedrība “Rīgas kongresu birojs”, kas darbojas uz Statūtu pamata, tās pilnvarotās personas Tamāras Kļaviņas personā, turpmāk tekstā “Pilnvarotā persona”, no otras puses, abi kopā turpmāk tekstā – “Puses”, noslēdz šādu līdzdarbības līgumu (turpmāk – Līgums):

I. Līguma priekšmets

1. Saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma 40.–53.pantu un Ministru kabineta 2004.gada 29.jûlija noteikumiem nr.419 “Kārtība kādā tiešās pārvaldes iestādes slēdz līdzdarbības līgumus, un līdzdarbības līgumu publiskošanas kārtība”, nolūkā sasniegt sekojošus mērķus: Latvijas tūrisma produktu attīstība, biznesa tūrisma pakalpojumu konkurētspējas veicināšana, Rīgas un Latvijas kā konferenču un korporatīvo pasākumu galamērķa atpazīstamības sekmēšana, Pilnvarotājs pilnvaro Pilnvaroto personu īstenot pasākumu kopumu Latvijas konferenču un korporatīvo pasākumu veicināšanai (turpmāk – Pasākumi).

II. Pilnvarotās personas pienākumi

2. Pilnvarotā persona, lai izpildītu šī līguma 1.nodaļā minētos mērķus, apņemas īstenot Pasākumus saskaņā ar Darba uzdevumu (Līguma pielikums Nr.1).

3. Izlietot Pilnvarotāja piešķirto finansējumu tikai šajā līgumā minētajiem mērķiem un pasākumiem.

4. Iesniegt Pilnvarotājam atskaiti par šī līguma ietvaros veiktajiem darbiem un piešķirtā finansējuma izlietošanu līdz 2009.gada 21.janvārim.

5. Nekavējoties 3 (trīs) darba dienu laikā atmaksāt piešķirto finansējumu šī līguma 10.1. minētajā gadījumā.

6. Nekavējoties 3 (trīs) darba dienu laikā rakstiski informēt Pilnvarotāju par Pilnvarotās personas statusa, rekvizītu, nosaukuma, adreses, tālruņa maiņu.

7. Pilnvarotā persona nozīmē atbildīgo pārstāvi Pušu savstarpējām sarunām šī Līguma izpildes nodrošināšanai un nekavējoties 3 (trīs) darba dienu laikā rakstiski informē par pārstāvja maiņu.

III. Pilnvarotāja tiesības un pienākumi

8. Pilnvarotājs veic apmaksu saskaņā ar Līgumā noteikto savstarpējo norēķinu kārtību.

9. Pilnvarotājs nozīmē pārstāvi Pušu savstarpējām sarunām šī Līguma izpildes nodrošināšanai.

10. Pilnvarotājs ir tiesīgs:

10.1. Pieprasīt atmaksāt piešķirto finansējuma apjomu gadījumā, ja tas netiek izmantots atbilstoši paredzētajiem mērķiem, kā arī, ja Pilnvarotā persona nepilda šajā līgumā noteiktās saistības;

10.2. Kontrolei par šī līguma izpildi ar rakstisku uzdevumu papildus jau Līgumā noteiktajām atskaitēm un informācijai jebkurā laikā pieprasīt no Pilnvarotās personas visa veida informāciju, kas saistīta ar šajā Līgumā noteikto saistību izpildes darbībām, tai skaitā finanšu izlietojumu un tā pamatotību, rīcības plānā veiktajām izmaiņām, personu piedalīšanos Darba izpildē un citu ar Līgumu izpildi saistītu informāciju. Pilnvarotajai personai ir pienākums ne vēlāk kā 1 (viena) mēneša laikā pēc šāda rakstiska pieprasījuma saņemšanas iesniegt rakstiski pieprasīto informāciju Pilnvarotājam. 

11. Pilnvarotājs pēc līguma 4.punktā minētās atskaites saņemšanas 5 (piecu) darba dienu laikā veic atskaites izvērtēšanu un kā apliecinājumu līgumā minētā uzdevuma atbilstošai un kvalitatīvai izpildei, paraksta Darba nodošanas – pieņemšanas aktu.

12. Konstatējot šī Līguma nepienācīgu izpildi, lai sasniegtu šī līguma 1.nodaļā minētos mērķus, Pilnvarotājs ne vēlāk kā 10 (desmit) darba dienu laikā no konstatācijas brīža rakstveidā iesniedz Pilnvarotajai personai pretenzijas par Līguma nosacījumu neizpildi un Pilnvarotā persona 10 (desmit) darba dienu laikā sniedz paskaidrojumus par attiecīgajām pretenzijām. Ja pilnvarotājs neuzskata paskaidrojumus par pamatotiem, tas 10 (desmit) darba dienu laikā pēc paskaidrojumu saņemšanas brīdina Pilnvaroto personu par Līguma laušanu.

13. Pilnvarotājs ir tiesīgs rakstveidā uzdot Pilnvarotajai personai veikt nepieciešamās darbības Darbu organizēšanas un izpildes kvalitātes uzlabošanai, un ne vēlāk kā 1 (mēnesi) pēc uzdevuma iesniegšanas saņemt apstiprinošu atskaiti par Pilnvarotās personas veiktajiem konkrētajiem uzlabojumiem.

IV. Darba nodošanas-pieņemšanas un samaksas kārtība

14. Kopējais finansējuma apjoms Līguma 1.punktā noteikto mērķu īstenošanai ir LVL 294 000 (divi simti deviņdesmit četri tūkstoši lati) saskaņā ar Līguma izdevumu tāmi (Līguma pielikums Nr.2).

15. Pilnvarotājs 14.punktā norādīto Līguma summu Pilnvarotajai personai izmaksā šādā kārtībā:

15.1. avansa maksājumu 80% apmērā LVL 235 200 (divi simti trīsdesmit pieci tūkstoši divi simti lati) Pilnvarotājs samaksā 5 (piecas)  bankas darba dienu laikā pēc Līguma abpusējas parakstīšanas un no Pilnvarotās personas faktūrrēķina saņemšanas;

15.2 atlikušos 20 % LVL 58 800 (piecdesmit astoņi tūkstoši astoņi simti) Pilnvarotājs samaksā 5 (piecas) bankas darba dienu laikā pēc abpusējas nodošanas-pieņemšanas akta parakstīšanas dienas un faktūrrēķina saņemšanas no Pilnvarotās personas.

16. Maksājumi tiek veikti ar pārskaitījumu uz Pilnvarotās personas norēķinu kontu bankā. Par maksājumu izdarīšanas dienu tiek uzskatīta diena, kurā veikts maksājuma uzdevums bankā.

17. Katra no pusēm sedz savus izdevumus par bankas pakalpojumiem, kas saistīti ar naudas pārskaitījumiem.

VI. Pušu atbildība

18. Puses ir atbildīgas par šī līguma nosacījumu neizpildi vai nepienācīgu izpildi un zaudējumiem, kuri radušies kādai no pusēm bezdarbības rezultātā.

19.  Puses tiek atbrīvotas no atbildības par Līguma nepildīšanu, ja tā rodas nepārvaramas varas rezultātā pēc Līguma noslēgšanas un ja viena puse par šādu apstākļu iestāšanos ir informējusi otru pusi 5 (piecu) darba dienu laikā no šādu apstākļu rašanās dienas. Šādā gadījumā Līgumā noteiktais izpildes un samaksas termiņš tiek attiecīgi pagarināts par tādu laika periodu, par kādu nepārvaramās varas apstākļi ir aizkavējuši Līguma izpildi, bet ne ilgāk par 30 (trīsdesmit) kalendārajām dienām.

20. Ar nepārvaramas varas apstākļiem jāsaprot dabas stihijas (plūdi, vētras postījumi), katastrofas, streiki, karadarbība vai manevri, pilnvaroto institūciju izdotie normatīvie akti, kā arī citi tamlīdzīgi apstākļi, kuri pēc vispārpieņemtiem standartiem tiek klasificēti kā nepārvaramas varas apstākļi un kuru dēļ Līguma nosacījumu izpilde nav iespējama un ko Pusēm nebija iespējas ne paredzēt, ne novērst.

21. Gadījumā, ja nepārvaramas varas apstākļi turpinās ilgāk nekā 30 (trīsdesmit) kalendārās dienas, Puses ir tiesīgas izbeigt Līgumu, par to rakstiski brīdinot viena otru 5 (piecas) darba dienas iepriekš.

22. Gadījumā, ja Pilnvarotā persona neizpilda savas saistības Līgumā noteiktajos termiņos, Pilnvarotājs ir tiesīgs pieprasīt no Pilnvarotās personas kavējuma procentus par katru nokavēto dienu 0,1% apmērā no Līguma summas.

23.  Gadījumā, ja Pilnvarotājs nesamaksā Pilnvarotajai personai Līgumā noteiktajos termiņos, Pilnvarotā persona ir tiesīga pieprasīt no Pilnvarotāja kavējuma procentus par katru nokavēto dienu 0,1% apmērā no laikā nesamaksātās summas.

VII. Līguma darbības termiņš, līguma grozīšana un izbeigšana

24. Šis līgums ir spēkā no abu līdzēju pušu Līguma parakstīšanas brīža un ir spēkā līdz brīdim, kad Pilnvarotājs apstiprina Pilnvarotās personas iesniegto līguma 4.punktā minēto gala atskaiti par šī līguma ietvaros paveiktajiem darbiem un finanšu izlietojumu par visu līguma spēkā esamības laiku, kā arī abpusēji tiek parakstīts darba pieņemšanas – nodošanas akts.

25. Līgumu iespējams grozīt tikai pusēm par to vienojoties rakstveidā.

26. Pusēm savstarpēji rakstveidā vienojoties, Līgums var tikt izbeigts pirms tā darbības termiņa beigām.

27. Katra no pusēm ir tiesīga izbeigt Līgumu, brīdinot otru pusi vismaz 30 (trīsdesmit) kalendārās dienas iepriekš, ja netiek pildītas Līgumā noteiktās saistības.

VIII. Citi nosacījumi

28. Visas izmaiņas šajā līgumā un tā papildinājumi, Pilnvarotājam un Pilnvarotajai personai, savstarpēji vienojoties, tiek fiksēti, parakstot papildu vienošanos, kura kļūst par šī līguma neatņemamu sastāvdaļu.

29. Pilnvarotā persona ir tiesīga šajā līgumā minētās tiesības un pienākums pārpilnvarot trešajām personām – apakšuzņēmējiem, to iepriekš saskaņojot ar Pilnvarotāju.

30. Domstarpības starp Pilnvarotāju un Pilnvaroto personu risināmas pārrunu ceļā, bet, ja vienošanās nav panākta, tad normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

31. Līgums sastādīts latviešu valodā uz 16 (sešpadsmit) lapām 2 (divos) eksemplāros pa vienam eksemplāram katrai pusei. Abiem eksemplāriem ir vienāds juridiskais spēks.

IX. Pušu rekvizīti un paraksti

Pilnvarotājs:

Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs

Anrijs Matīss

LR Ekonomikas ministrija

Brīvības iela 55, Rīga, LV-1519

Reģ.Nr. 90000086008

Banka: Valsts kase, kods: TRELLV22

Konts LV10TREL212001C310000

(paraksts)

z.v.

Pilnvarotā persona:

Biedrības “Rīgas kongresu birojs” izpilddirektore Tamāra Kļaviņa

Biedrība “Rīgas kongresu birojs”

K.Barona iela 13/15-40, Rīga, LV -1011

Reģ.nr.: 40008090604

Banka: Hansabanka, kods: HABALV22

Konts LV73HABA0551011735606

(paraksts)

z.v.

 

 

Pielikums Nr. 1 11.08.2008. līdzdarbības līgumam

Darba uzdevums

Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu tūrisma attīstības jomā

Pārvaldes uzdevums – Latvijas konferenču un korporatīvo pasākumu veicināšana.

Pārvaldes uzdevuma mērķis – veicināt Rīgas un Latvijas kā konferenču un korporatīvo pasākumu galamērķa atpazīstamību, Latvijas tūrisma produktu un pakalpojumu attīstību un biznesa tūrisma pakalpojumu konkurētspēju.

Pārvaldes uzdevuma veikšanai izvirzītās prasības:

1. Izpildītājs nodrošina sekojošu pasākumu īstenošanu:

1.1. Grupu pārdošanas vizītes – Rīgas un Latvijas konferenču un korporatīvo pasākumu rīkotājkompāniju grupu vizītes (3 grupu vadītāji un 10-15 pārstāvji grupā) ārvalstu konferenču un korporatīvo pasākumu rīkotājkompānijās sekojošās valstīs: Vācijā (Minhenē, Štutgartē, Frankfurtē, Diseldorfā, Hamburgā, Brēmenē, Berlīnē), Austrijā (Vīne, Grāca, Zalcburga), Krievijā (Sanktpēterburgā, Maskavā) un Beļģijā (Briselē), katrā pilsētā individuāli tiekoties ar 20–30 lēmumu pieņēmējiem par pasākumu norises vietu;

1.2. vismaz 15 darbsemināri 50–100 lēmumu pieņēmējiem par pasākumu norises vietu sekojošās valstīs: Vācijā (Minhene, Frankfurte, Štutgarte Diseldorfā, Hamburgā, Brēmenē, Berlīnē), Austrijā (Vīne, Grāca, Zalcburga), Krievijā (Sanktpēterburgā, Maskavā) un Beļģijā (Briselē);

1.3. Latvijas dalība EIBTM izstādē Barselonā (2008. gada 2.–4. decembris);

1.4. Skandināvijas, Vācijas, Austrijas, Šveices, Lielbritānijas, Īrijas, Francijas, Beļģijas, Krievijas, Ukrainas un Izraēlas konferenču un pasākumu rīkotāju, kā arī individuālie inspekciju braucieni uz Latviju. Minimālais inspekciju braucienu skaits – 1 no katras valsts ar vismaz 10–20 lēmumu pieņēmēju par pasākumu norises vietu dalību;

1.5. Latvijas interešu pārstāvēšana starptautiskajās organizācijās - ICCA, IACVB, UIA, EFCT, SITE;

1.6. Rīgas un Latvijas konferenču un pasākumu tūrisma kataloga tulkošana un izdošana angļu, vācu, krievu, franču, ķīniešu un japāņu valodā. Tirāža katrā valodā – 4000 eksemplāru;

1.7. Informatīvā bukleta par Rīgu un Latviju kā konferenču un pasākumu vietu tulkošana un izdošana angļu, vācu, franču, krievu, skandināvu, ķīniešu un japāņu valodā. Tirāža katrā valodā – 5000 eksemplāru;

1.8. 2 un 5 minūšu reklāmas video materiālu par konferenču un korporatīvo pasākumu tūrisma iespējām Rīgā un Latvijā izveidošana un izplatīšana interesentiem – prezentēšana tiekoties ar konferenču un korporatīvo pasākumu rīkotājkompānijām, tūrisma gadatirgos, reklāmas kampaņās TV;

1.9. Reklāmas pielikumu par Rīgu un Latviju izvietošana vismaz 3 lielākajos starptautiskajos konferenču un korporatīvo pasākumu žurnālos: CIM (angliski/vāciski runājošai auditorijai), MIM (franciski runājošai auditorijai) un The Corporate Planner.

2. Izpildītājs nodrošina Pasākumu novērtēšanas anketu izstrādi (atkarībā no pasākuma – informatīvā stenda, sniegtās informācijas un aktivitātes novērtēšanai u.c.), anketu izplatīšanu Pasākumu dalībniekiem un rezultātu apkopošanu atskaites formā.

3. Izpildītājs 1 nedēļas laikā pēc katra 1. punktā minētā Pasākuma, iesniedz EM atskaiti par Pasākuma norisi, veiktajām aktivitātēm, iekļaujot arī nodibināto kontaktu skaitu Pasākumu laikā, personu vārdus, uzvārdus un dalībnieku saņemto novērtējumu apkopojumu. Atskaitē tiek iekļauti arī visi Pasākuma izdales materiāli, kā arī izdevumu detalizētā tāme.

4. Izpildītājs trīs nedēļu laikā pēc pēdējā Pasākuma īstenošanas, bet ne vēlāk kā līdz 2009. gada 21. janvārim, iesniedz EM gala atskaiti par valsts pārvaldes uzdevumu izpildi, iekļaujot arī apkopoto izdevumu detalizēto tāmi un īstenoto Pasākumu potenciālo ietekmes uz konferenču un korporatīvo pasākumu tūrisma nozari novērtējumu (ja iespējams, norādot Pasākumu rezultātā nākotnē plānotās konferences un korporatīvos pasākumus Latvijā).

5. Izpildītājs, kurš uzvar konkursā, kļūst par Pasūtītāju likuma “Publisko iepirkumu likums” (Saeimā pieņemts 06.04.2006., spēkā stājās 01.05.2006.) izpratnē un piešķirtie finanšu līdzekļi tam ir jāizlieto saskaņā ar likuma “Publisko iepirkumu likums” u.c. normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

Pilnvarotājs:

Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs

Anrijs Matīss

LR Ekonomikas ministrija

Brīvības iela 55, Rīga, LV-1519

Reģ.Nr. 90000086008

Banka: Valsts kase, kods: TRELLV22

Konts LV10TREL212001C310000

(paraksts)

z.v.

Pilnvarotā persona:

Biedrības “Rīgas kongresu birojs” izpilddirektore Tamāra Kļaviņa

Biedrība “Rīgas kongresu birojs”

K.Barona iela 13/15-40, Rīga, LV -1011

Reģ.nr.: 40008090604

Banka: Hansabanka, kods: HABALV22

Konts LV73HABA0551011735606

(paraksts)

z.v.

 

Pielikums Nr.2 11.08.2008. līdzdarbības līgumam

IZDEVUMU TĀME

Aktivitātes nosaukums

EM1

finansējums*

RKB2

līdzfinansējums

KOPĀ, LVL

Grupu pārdošanas vizītes (turpmāk tekstā “Roadshow”) Vācijā–Minhene–Frankfurte–Štutgarte:

transporta pakalpojumi (mikroautobusa īre)

1 200,00

250,25

1 450,25

aviobiļetes/komandējumi izdevumi (3 pers.)

3 300,00

0,00

3 300,00

administratīvie izdevumi (pasta u.c.)

0,00

300,00

300,00

- reprezentācijas materiāli/suvenīri (50 pers. x 3 pilsētas x 4 LVL/pers.)

300,00

300,00

600,00

Vācijas (Minhene, Frankfurte, Štutgarte) preses pārstāvju vizīte Latvijā(10 pers.), t.sk.:

1 400,00

6 400,00

7 800,00

- aviobiļetes (10 pers.x 300 LVL/pers.)

0,00

3 000,00

3 000,00

- viesnīcas izdevumi (10 pers.x 2 diennaktis x 70 LVL)

1 400,00

0,00

1 400,00

- ēdināšana (pusdienas/vakariņas)

0,00

1650, 00

1650, 00

- transporta īre

0,00

1 375,00

1 375,00

- ekskursijas (gidi, ieejas biļetes muzejos, kultūras iestādēs utt.)

0,00

375,00

375,00

Minhene:

prezentāciju telpu/tehnikas īre (25–35 pers.)

500,00

0,00

500,00

- reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi) ( 25-35 pers.)

100,00

0,00

100,00

Frankfurte:

prezentāciju telpu/tehnikas īre (25–35 pers.)

500,00

0,00

500,00

- reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi) ( 25-35 pers.)

100,00

0,00

100,00

Štutgarte:

prezentāciju telpu/tehnikas īre (25–35 pers.)

500,00

0,00

500,00

- reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi) ( 25-35 pers.)

100,00

0,00

100,00

KOPĀ, LVL:

8 000,00

7 250,25

15 250,25

Darba semināri Vācijā–Minhene–Frankfurte–Štutgarte:

aviobiļetes/komandējumi izdevumi (2 pers.)

1 900,00

512,26

2 412,26

ielūgumu iespiešana

0,00

300,00

300,00

administratīvie izdevumi (pasta, u.c.)

0,00

300,00

300,00

- reprezentācijas materiāli/suvenīri (50 pers. x 3 pilsētas x 4 LVL/pers.)

300,00

300,00

600,0

Minhene:

prezentāciju telpu/tehnikas īre (100–150 pers.)

1 200,00

0,00

1 200,00

- reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi) (100-150 pers.)

400,00

0,00

400,00

Frankfurte:

prezentāciju telpu/tehnikas īre (100–150 pers.)

1 200,00

0,00

1 200,00

- reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi) (100–150 pers.)

400,00

0,00

400,00

Štutgarte:

prezentāciju telpu/tehnikas īre (100–150 pers.)

1 200,00

0,00

1 200,00

- reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi) (100–150 pers.)

400,00

0,00

400,00

KOPĀ, LVL :

7 000,00

1 412,26

8 412,26

“Roadshow” Vācijā–Diseldorfa–Hamburga–Brēmene–Berlīne:

transporta pakalpojumi (mikroautobusa īre)

2 000,00

100,25

2 100,25

aviobiļetes/komandējumi izdevumi (3 pers.)

1 600,00

2 312,39

3 912,39

administratīvie izdevumi (pasta u.c.)

0,00

400,00

400,00

- reprezentācijas materiāli/suvenīri (50 pers. x 4 pilsētas x 4 LVL/pers.)

400,00

400,00

800,00

- Vācijas (Diseldorfa, Hamburga, Brēmene, Berlīne) preses pārstāvju vizīte Latvijā(5–10 pers.), t.sk.:

2 400,00

5 600,00

8 000,00

- aviobiļetes

1 000,00

2 200,00

3 200,00

- viesnīcas izdevumi (10 pers. x 2 diennaktis x 70 LVL)

1 400,00

0,00

1 400,00

- ēdināšana (pusdienas/vakariņas)

0,00

1650, 00

1650, 00

- transporta īre

0,00

1 375,00

1 375,00

- ekskursijas (gidi, ieejas biļetes muzejos, kultūras iestādēs utt.)

0,00

375,00

375,00

Diseldorfa:

prezentāciju telpu/tehnikas īre (25–35 pers.)

500,00

0,00

500,00

- reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi) ( 25-35 pers.)

200,00

0,00

200,00

Hamburga:

prezentāciju telpu/tehnikas īre (25–35 pers.)

500,00

0,00

500,00

- reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi) ( 25-35 pers.)

200,00

0,00

200,00

Brēmene:

prezentāciju telpu/tehnikas īre (25-35 pers.)

500,00

0,00

500,00

- reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi) ( 25-35 pers.)

200,00

0,00

200,00

Berlīne:

prezentāciju telpu/tehnikas īre (25-35 pers.)

500,00

0,00

500,00

- reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi) ( 25-35 pers.)

200,00

0,00

200,00

KOPĀ, LVL :

9 200,00

8 812,64

18 012, 64

Darba semināri Vācijā–Diseldorfa–Hamburga–Brēmene–Berlīne:

aviobiļetes/komandējumi izdevumi (2 pers.)

1 600,00

2 008,26

3 608,26

ielūgumu iespiešana

0,00

400,00

400,00

administratīvie izdevumi (pasta u.c.)

0,00

400,00

400,00

- reprezentācijas materiāli/suvenīri (50 pers. x 4 pilsētas x 4 LVL/pers.)

0,00

800,00

800,00

Diseldorfa:

telpu/tehnikas īre (100–150 pers.)

1 200,00

0,00

1 200,00

reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi)

400,00

0,00

400,00

Hamburga:

telpu/tehnikas īre(100–150 pers.)

1 200,00

0,00

1 200,00

reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi)

400,00

0,00

400,00

Brēmene:

telpu/tehnikas īre(100–150 pers.)

1 200,00

0,00

1 200,00

reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi)

400,00

0,00

400,00

Berlīne:

telpu/tehnikas īre(100–150 pers.)

1 200,00

0,00

1 200,00

reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi)

400,00

0,00

400,00

KOPĀ, LVL :

8 000,00

3 608,26

11 608,26

“Roadshow” Austrijā–Vīne-Grāca–Zalcburga:

transporta pakalpojumi (mikroautobusa īre)

1 200,00

0,00

1 200,00

aviobiļetes/komandējumi izdevumi (3 pers.)

3 300,00

226,86

3 526,86

administratīvie izdevumi (pasta u.c.)

0,00

300,00

300,00

- reprezentācijas materiāli/suvenīri (50 pers. x 3 pilsētas x 4 LVL/pers.)

300,00

300,00

600,00

Austrijas (Vīne, Grāca, Zalcburga) preses pārstāvju vizīte Latvijā (5- 10 pers.), t.sk.:

1 400,00

5 600,00

7 000,00

- aviobiļetes

0,00

2 200,00

2 200,00

- viesnīcas izdevumi (10 pers.x 2 diennaktis x 70 LVL)

1 400,00

0,00

1 400,00

- ēdināšana (pusdienas/vakariņas)

0,00

1650, 00

1650, 00

- transporta īre

0,00

1 375,00

1 375,00

- ekskursijas (gidi, ieejas biļetes muzejos, kultūras iestādēs,utt.)

0,00

375,00

375,00

Vīne:

prezentāciju telpu/tehnikas īre (25–35 pers.)

500,00

0,00

500,00

- reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi) ( 25–35 pers.)

100,00

0,00

100,00

Grāca:

prezentāciju telpu/tehnikas īre (25–35 pers.)

500,00

0,00

500,00

- reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi) ( 25–35 pers.)

100,00

0,00

100,00

Zalcburga:

prezentāciju telpu/tehnikas īre (25–35 pers.)

500,00

0,00

500,00

- reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi) ( 25–35 pers.)

100,00

0,00

100,00

KOPĀ, LVL:

8 000,00

6 426,86

14 426,86

Darba semināri Austrijā–Vīne–Grāca–Zalcburga:

aviobiļetes/komandējumi izdevumi (2 pers.)

1 900,00

651,24

2 551,24

ielūgumu iespiešana

0,00

300,00

300,00

administratīvie izdevumi (pasta, u.c.)

0,00

300,00

300,00

- reprezentācijas materiāli/suvenīri (50 pers. x 3 pilsētas x 4 LVL/pers.)

300,00

300,00

600,00

Vīne:

telpu/tehnikas īre (100–150 pers.)

1 200,00

0,00

1 200,00

reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi)

400,00

0,00

400,00

Grāca:

telpu/tehnikas īre(100–150 pers.)

1 200,00

0,00

1 200,00

reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi)

400,00

0,00

400,00

Zalcburga:

telpu/tehnikas īre(100–150 pers.)

1 200,00

0,00

1 200,00

reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi)

400,00

0,00

400,00

KOPĀ, LVL :

7 000,00

1 551,24

8 551,24

“Roadshow” Krievijā–Sanktpēterburga–Maskava:

transporta pakalpojumi (mikroautobusa īre)

1 000,00;

433,45

1 433,45

aviobiļetes/komandējumi izdevumi (3 pers.)

2 600,00

300,00

2 900,00

administratīvie izdevumi (pasta, u.c.)

0,00

200,00

200,00

- reprezentācijas materiāli/suvenīri (50 pers. x 2 pilsētas x 4 LVL/pers.)

200,00

200,00

400,00

Krievijas (Sanktpēterburga, Maskava) preses pārstāvju vizīte Latvijā (5–10 pers.), t.sk.:

3 400,00

4 400,00

7  800,00

- aviobiļetes

2 000,00

1 000,00

3 000,00

- viesnīcas izdevumi (10 pers.x 2 diennaktis x 70 LVL)

1 400,00

0,00

1 400,00

- ēdināšana (pusdienas/vakariņas)

0,00

1650, 00

1650, 00

- transporta īre

0,00

1 375,00

1 375,00

- ekskursijas (gidi, ieejas biļetes muzejos, kultūras iestādēs utt.)

0,00

375,00

375,00

Sanktpēterburga:

prezentāciju telpu/tehnikas īre (25–35 pers.)

1 000,00

0,00

1 000,00

- reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi) ( 25–45 pers.)

400,00

0,00

400,00

Maskava:

prezentāciju telpu/tehnikas īre (25–35 pers.)

1 000,00

0,00

1 000,00

- reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi) ( 25–45 pers.)

400,00

0,00

400,00

KOPĀ, LVL :

10 000,00

5 533,45

15 533, 45

Darba semināri Krievijā–Sanktpēterburga–Maskava:

aviobiļetes/komandējumi izdevumi (2 pers.)

2 600,00

422,30

3 022,30

ielūgumu iespiešana

0,00

400,00

400,00

administratīvie izdevumi (pasta u.c.)

0,00

300,00

300,00

- reprezentācijas materiāli/suvenīri (50 pers. x 2 pilsētas x 4 LVL/pers.)

0,00

400,00

400,00

Sanktpēterburga:

telpu/tehnikas īre (100–150 pers.)

1 200,00

0,00

1 200,00

reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi)

400,00

0,00

400,00

- Latvijas reklāma vadošajā preses izdevumā

(Papildus reklāmas izvietošana pirms pārdošanas vizītēm un darba semināriem, lai pievērstu lielāku uzmanību Latvijai kā potenciālajam pasākumu norises galamērķim. Tiek plānota trīs A4 krāsaina reklāma.)

1 100,00

0,00

1 100,00

Maskava:

telpu/tehnikas īre(100–150 pers.)

1 200,00

0,00

1 200,00

reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi)

400,00

0,00

400,00

- Latvijas reklāma vadošajā preses izdevumā

1 100,00

0,00

1 100,00

KOPĀ, LVL:

8 000,00

1 522,30

9 522,30

“Roadshow” Beļģijā–Brisele:

transporta pakalpojumi (mikroautobusa īre)

1 000,00

0,00

1 000,00

aviobiļetes/komandējumi izdevumi (3 pers.)

3 300,00

0,00

3 300,00

administratīvie izdevumi (pasta u.c.)

0,00

300,00

300,00

- reprezentācijas materiāli/suvenīri (75 pers. x 1 pilsēta x 4 LVL/pers.)

300,00

0,00

300,00

prezentāciju telpu/tehnikas īre (25–35 pers.)

500,00

0,00

500,00

- reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi) ( 25–35 pers.)

100,00

0,00

100,00

- Latvijas reklāma vadošajā preses izdevumā

(Papildus reklāmas izvietošana pirms pārdošanas vizītēm un darba semināriem, lai pievērstu lielāku uzmanību Latvijai kā potenciālajam pasākumu norises galamērķim. Tiek plānota trīs A4 krāsaina reklāma.)

1 400,00

1 100,00

2 500,00

Beļģijas (Brisele) preses pārstāvju vizīte Latvijā (5–10 pers.), t.sk.:

1 400,00

6 400,00

7 800,00

- aviobiļetes

0,00

3 000,00

3 000,00

- viesnīcas izdevumi (10 pers. x 2 diennaktis x 70 LVL)

1 400,00

0,00

1 400,00

- ēdināšana (pusdienas/vakariņas)

0,00

1650, 00

1650, 00

- transporta īre

0,00

1 375,00

1 375,00

- ekskursijas (gidi, ieejas biļetes muzejos, kultūras iestādēs utt.)

0,00

375,00

375,00

KOPĀ, LVL:

8 000,00

7 800,00

15 800,00

Darba seminārs Beļģijā–Brisele:

aviobiļetes/komandējumi izdevumi (2 pers.)

2 200,00

545,64

2 745,64

ielūgumu iespiešana

0,00

300,00

300,00

administratīvie izdevumi (pasta, u.c.)

0,00

300,00

300,00

- reprezentācijas materiāli/suvenīri (75 pers. x 1 pilsēta x 4 LVL/pers.)

400,00

0,00

400,00

telpu/tehnikas īre (100–150 pers.)

1 600,00

0,00

1 600,00

reprezentācijas izdevumi (atspirdzinājumi)

600,00

0,00

600,00

- Latvijas reklāma vadošajā preses izdevumā

(Papildus reklāmas izvietošana pirms pārdošanas vizītēm un darba semināriem, lai pievērstu lielāku uzmanību Latvijai kā potenciālajam pasākumu norises galamērķim. Tiek plānota trīs A4 krāsaina reklāma.)

2 200,00

0,00

2 200,00

KOPĀ, LVL:

7 000,00

1 145,64

8 145,64

Dalība EIBTM izstādē Barselonā:

Stenda platības noma un funkcionēšanas nodrošināšana “Fira de Barcelona” Barselonā

28 535,00

0,00

28 535,00

Stenda tehnisko komunikāciju nodrošināšana (elektrības pieslēgums, savienojumi u.tml.)

1 200,00

0,00

1 200,00

Stenda obligātā civiltiesiskā apdrošināšana

600,00

0,00

600,00

Kontaktbiržas organizēšana izstādes ietvaros

3 065,00

0,00

3 065,00

Mākslinieciskais priekšnesumi mārketinga aktivitāšu ietvaros

3 200,00

0,00

3 200,00

Stenda transportēšana, montāža, uzturēšana un demontāža

4 200,00

0,00

4 200,00

Administratīvie izdevumi (sakaru, pasta u.c. admin. izdevumi)

0,00

200,00

200,00

Informatīvās zibkartes/USB Flash iegāde un apdrukāšana (150 zibkartes x 10 LVL, kurās ievietots Latvijas konferenču tūrisma katalogs (104.lp.) un Rīgas/Latvijas skaistāko fotogrāfiju izlase)

1 000,00

500,00

1 500,00

Profesionālā konferenču tūrisma brošūra Rīga (104 lp.): tipogrāfiskā drukāšana (2 000 eksemplāri: 1 000 angļu val., 400 vācu val., 400 franču val., 200 krievu val.)

3 200,00

0,00

3 200,00

Aviobiļetes/komandējuma izdevumi RKB un stenda tehniskajiem darbiniekiem

0,00

5 580,00

5 580,00

Citi sagatavošanās izdevumi

0,00

2 200,00

2 200,00

KOPĀ, LVL:

45 000,00

8 480,00

53 480,00

Skandināvijas konferenču un pasākumu rīkotāju inspekciju braucieni.

Zviedrija (15 pers.):

- aviobiļetes (15 pers.x 200 LVL/pers.):

2 000,00

1 000,00

3 000,00

- viesnīcas izdevumi (15 pers.x 70 LVL x 4 d.)

0,00

4 200,00

4 200,00

- ēdināšana (pusdienas/vakariņas)

0,00

2 100,00

2 100,00

- transporta īre

1 375,00

0,00

1 375,00

- ekskursijas (gidi, ieejas biļetes muzejos, kultūras iestādēs utt.)

375,00

0,00

375,00

- atrakcijas

0,00

200,00

200,00

Somija (15 pers.):

- aviobiļetes (15 pers.x 200 LVL/pers.):

2 000,00

1 000,00

3 000,00

- viesnīcas izdevumi (15 pers.x 70 LVL x 4 d.)

0,00

4 200,00

4 200,00

- ēdināšana (pusdienas/vakariņas)

0,00

2 100,00

2 100,00

- transporta īre

1 375,00

0,00

1 375,00

- ekskursijas (gidi, ieejas biļetes muzejos, kultūras iestādēs utt.)

375,00

0,00

375,00

- atrakcijas

0,00

200,00

200,00

Dānija (15 pers.):

- aviobiļetes (15 pers.x 200 LVL/pers.):

2 000,00

1 000,00

3 000,00

- viesnīcas izdevumi (15 pers.x 70 LVL x 4 d.)

0,00

4 200,00

4 200,00

- ēdināšana (pusdienas/vakariņas)

0,00

2 100,00

2 100,00

- transporta īre

1 375,00

0,00

1 375,00

- ekskursijas (gidi, ieejas biļetes muzejos, kultūras iestādēs utt.)

375,00

0,00

375,00

- atrakcijas

0,00

200,00

200,00

Norvēģija (15 pers.):

- aviobiļetes (15 pers.x 200 LVL/pers.):

0,00

3 000,00

3 000,00

- viesnīcas izdevumi (15 pers.x 70 LVL x 4 d.)

2 000,00

2 200,00

4 200,00

- ēdināšana (pusdienas/vakariņas)

0,00

2 100,00

2 100,00

- transporta īre

1 375,00

0,00

1 375,00

- ekskursijas (gidi, ieejas biļetes muzejos, kultūras iestādēs utt.)

375,00

0,00

375,00

- atrakcijas

0,00

200,00

200,00

KOPĀ, LVL:

15 000,00

30 000,00

45 000,00

Vācijas, Austrijas un vāciski runājošās Šveices konferenču un pasākumu rīkotāju inspekciju braucieni

Vācija (15 pers.):

- aviobiļetes (15 pers.x 200 LVL/pers.):

0,00

3 000,00

3 000,00

- viesnīcas izdevumi (15 pers.x 70 LVL x 4 d.)

1 250,00

2 950,00

4 200,00

- ēdināšana (pusdienas/vakariņas)

0,00

2 100,00

2 100,00

- transporta īre

1 375,00

175,00

1 550,00

- ekskursijas (gidi, ieejas biļetes muzejos, kultūras iestādēs utt.)

375,00

0,00

375,00

- atrakcijas

0,00

200,00

200,00

Austrija / vāciski runājošā Šveice (15 pers.) :

- aviobiļetes (15 pers.x 200 LVL/pers.):

0,00

3 000,00

3 000,00

- viesnīcas izdevumi (15 pers.x 70 LVL x 4 d.)

1 250,00

2 950,00

4 200,00

- ēdināšana (pusdienas/vakariņas)

0,00

2 100,00

2 100,00

- transporta īre

1 375,00

175,00

1 550,00

- ekskursijas (gidi, ieejas biļetes muzejos, kultūras iestādēs utt.)

375,00

0,00

375,00

- atrakcijas

0,00

200,00

200,00

KOPĀ, LVL:

6 000,00

16 850,00

22 850,00

Lielbritānijas un Īrijas konferenču un pasākumu rīkotāju inspekciju braucieni

Lielbritānija (15 pers.):

- aviobiļetes (15 pers.x 200 LVL/pers.):

1 250,00

1 750,00

3 000,00

- viesnīcas izdevumi (15 pers.x 70 LVL x 4 d.)

0,00

4 200,00

4 200,00

- ēdināšana (pusdienas/vakariņas)

0,00

2 100,00

2 100,00

- transporta īre

1 375,00

175,00

1 550,00

- ekskursijas (gidi, ieejas biļetes muzejos, kultūras iestādēs utt.)

375,00

0,00

375,00

- atrakcijas

0,00

200,00

200,00

Īrija (15 pers.):

- aviobiļetes (15 pers.x 200 LVL/pers.):

1 250,00

1 750,00

3 000,00

- viesnīcas izdevumi (15 pers.x 70 LVL x 4 d.)

0,00

4 200,00

4 200,00

- ēdināšana (pusdienas/vakariņas)

0,00

2 100,00

2 100,00

- transporta īre

1 375,00

175,00

1 550,00

- ekskursijas (gidi, ieejas biļetes muzejos, kultūras iestādēs utt.)

375,00

0,00

375,00

- atrakcijas

0,00

200,00

200,00

KOPĀ, LVL:

6 000,00

16 850,00

22 850,00

Francijas un Beļģijas un franciski runājošās Šveices konferenču un pasākumu rīkotāju inspekciju braucieni

Francija / franciski runājošā Šveice (15 pers.):

- aviobiļetes (15 pers.x 200 LVL/pers.):

1 250,00

1 750,00

3 000,00

- viesnīcas izdevumi (15 pers.x 70 LVL x 4 d.)

0,00

4 200,00

4 200,00

- ēdināšana (pusdienas/vakariņas)

0,00

2 100,00

2 100,00

- transporta īre

1 375,00

175,00

1 550,00

- ekskursijas (gidi, ieejas biļetes muzejos, kultūras iestādēs utt.)

375,00

0,00

375,00

- atrakcijas

0,00

200,00

200,00

Beļģija (15 pers.):

- aviobiļetes (15 pers.x 200 LVL/pers.):

0,00

3 000,00

3 000,00

- viesnīcas izdevumi (15 pers.x 70 LVL x 4 d.)

1 250,00

2 950,00

4 200,00

- ēdināšana (pusdienas/vakariņas)

0,00

2 100,00

2 100,00

- transporta īre

1 375,00

175,00

1 550,00

- ekskursijas (gidi, ieejas biļetes muzejos, kultūras iestādēs utt.)

375,00

0,00

375,00

- atrakcijas

0,00

200,00

200,00

KOPĀ:

6 000,00

16 850,00

22 850,00

Krievijas, Ukrainas un Izraēlas konferenču un pasākumu rīkotāju inspekciju braucieni

Krievija/Ukraina(15 pers.):

- aviobiļetes (15 pers.x 200 LVL/pers.):

0,00

3 000,00

3 000,00

- viesnīcas izdevumi (15 pers.x 70 LVL x 4 d.)

1 250,00

2 950,00

4 200,00

- ēdināšana (pusdienas/vakariņas)

0,00

2 100,00

2 100,00

- transporta īre

1 375,00

175,00

1 550,00

- ekskursijas (gidi, ieejas biļetes muzejos, kultūras iestādēs utt.)

375,00

0,00

375,00

- atrakcijas

0,00

200,00

200,00

Ukraina/Izraēla(15 pers.):

- aviobiļetes (15 pers.x 200 LVL/pers.):

0,00

3 000,00

3 000,00

- viesnīcas izdevumi (15 pers.x 70 LVL x 4 d.)

1 250,00

2 950,00

4 200,00

- ēdināšana (pusdienas/vakariņas)

0,00

2 100,00

2 100,00

- transporta īre

1 375,00

175,00

1 550,00

- ekskursijas (gidi, ieejas biļetes muzejos, kultūras iestādēs utt.)

375,00

0,00

375,00

- atrakcijas

0,00

200,00

200,00

KOPĀ, LVL:

6 000,00

16 850,00

22 850,00

Individuāli inspekciju braucieni:

Eiropa (15 pers.):

- aviobiļetes (15 pers.x 200 LVL/pers.):

2 000,00

1 000,00

3 000,00

- viesnīcas izdevumi (15 pers.x 70 LVL x 4 d.)

2 075,00

2 125,00

4 200,00

- ēdināšana (pusdienas/vakariņas)

0,00

2 100,00

2 100,00

- transporta īre

1 375,00

0,00

1 375,00

- ekskursijas (gidi, ieejas biļetes muzejos, kultūras iestādēs utt.)

550,00

0,00

550,00

- atrakcijas

0,00

200,00

200,00

KOPĀ, LVL:

6 000,00

5 425,00

11 425,00

Latvijas interešu pārstāvēšana starptautiskās organizācijās

International Congress and Convention Association (ICCA)

3 420,00

0,00

3 420,00

Union of International Associations (UIA)

1 160,00

0,00

1 160,00

International Association of Convention and Visitor Bureaus (IACVB)

120,00

80,00

200,00

European Federation of Conference Towns (EFCT)

100,00

100,00

200,00

Society of Incentive Travel Executives (SITE)

200,00

100,00

300,00

KOPĀ,LVL:

5 000,00

280,00

5 280,00

Rīgas un Latvijas konferenču un pasākumu tūrisma kataloga tulkošana un izdošana angļu, vācu, krievu, franču un japāņu valodā

Katalogs angļu val.:

- tulkošana

750,00

250,00

1 000,00

- maketēšana

1 300,00

0,00

1 300,00

- tipogrāfiskā iespiešana

2 910,00

1 000,00

3 910,00

Katalogs krievu val.:

- tulkošana

750,00

250,00

1 000,00

- maketēšana

1 300,00

0,00

1 300,00

- tipogrāfiskā iespiešana

2 910,00

1 000,00

3 910,00

Katalogs franču val.:

- tulkošana

750,00

250,00

1 000,00

- maketēšana

1 300,00

0,00

1 300,00

- tipogrāfiskā iespiešana

2 910,00

1 000,00

3 910,00

Katalogs vācu val.:

- tulkošana

750,00

250,00

1 000,00

- maketēšana

1 300,00

0,00

1 300,00

- tipogrāfiskā iespiešana

2 910,00

1 000,00

3 910,00

Katalogs japāņu val.:

- tulkošana

770,00

250,00

1 020,00

- maketēšana

1 300,00

0,00

1 300,00

- tipogrāfiskā iespiešana

2 910,00

1 000,00

3 910,00

Katalogs ķīniešu valodā:

- tulkošana

770,00

250,00

1 020,00

- maketēšana

1 300, 00

0,00

1 300,00

- tipogrāfiskā iespiešana

2 910,00

1 000,00

3 910,00

KOPĀ, LVL:

29 800,00

7 500,00

37 300,00

Informatīvs buklets par Rīgu un Latviju kā konferenču un pasākumu vietu:

Buklets angļu val.:

- tulkošana

250,00

500,00

750,00

- maketēšana

350,00

750,00

1 100,00

- tipogrāfiskā iespiešana

400,00

2 000,00

2 400,00

Buklets krievu val.:

- tulkošana

250,00

500,00

750,00

- maketēšana

350,00

750,00

1 100,00

- tipogrāfiskā iespiešana

400,00

2 000,00

2 400,00

Buklets vācu val.:

- tulkošana

250,00

500,00

750,00

- maketēšana

350,00

750,00

1 100,00

- tipogrāfiskā iespiešana

400,00

2 000,00

2 400,00

Buklets franču val.:

- tulkošana

250,00

500,00

750,00

- maketēšana

350,00

750,00

1 100,00

- tipogrāfiskā iespiešana

400,00

2 000,00

2 400,00

Buklets skandināvu val.(zviedru, somu, dāņu, norvēģu):

- tulkošana

1 000,00

2 000,00

3 000,00

- maketēšana

1 400,00

3 000,00

4 400,00

- tipogrāfiskā iespiešana

1 600,00

8 000,00

9 600,00

Buklets japāņu val.:

- tulkošana

250,00

500,00

750,00

- maketēšana

350,00

750,00

1 100,00

- tipogrāfiskā iespiešana

400,00

2 000,00

2 400,00

Buklets ķīniešu val.:

- tulkošana

250,00

500,00

750,00

- maketēšana

350,00

750,00

1 100,00

- tipogrāfiskā iespiešana

400,00

2 000,00

2 400,00

KOPĀ, LVL:

10 000,00

32 500,00

42 500,00

MICE Rīga / Latvija reklāmas rullītis:

(2008.gada ietvaros un turpmāk MICE Rīga/Latvija reklāmas rullīti ir paredzēts prezentēt visos pieteikumos un konkursos, kuros Latvija piedalīsies, lai izcīnītu tiesības rīkot kādu starptautisko kongresu vai konferenci Latvijā, kā arī ikvienā pasākumā Latvijas tēla atpazīstamībai. Rullītis tiks arī izplatīts lēmumu pieņēmējiem par pasākumu norises vietas izvēli un profesionālajiem pasākumu rīkotājiem. Tas būs arī pieejams ielādēšanai interneta vidē. Rullīša formāts ļaus to izmantot arī reklāmas kampaņās TV.)

Scenārijs, producentu grupas izdevumi

12 500,00

0,00

12 500,00

Tehniskās izmaksas (t.sk. tehnikas, telpu, rekvizītu īre, montāža, ieskaņošana, 3D utt.)

21 000,00

0,00

21 000,00

Administratīvie izdevumi

500.00

0,00

500.00

KOPĀ, LVL:

34 000,00

0,00

34 000,00

Reklāmas pielikumi/reklāma starptautiskajos MICE izdevumos:

Conferences&Incentives Management, CIM

25 000,00

11 037,54

36 037,54

The Corporate Planner, Beļģija

10 000,00

5 102,36

15 102,36

MIM, BENELUX

3 500

3 501, 97

7 001,97

Conference, Business Travel, Krievija

6 500,00

1 255,87

7 755,87

KOPĀ:

45 000,00

20 897,74

65 897,74

Atalgojumi (t.sk. darba ņēmēja nodokļi):

Tamāra Kļaviņa, projekta vadītājs

0,00

1 226,65

1 226,65

Agnija Krūzīte, mārketinga koordinators

0,00

921,62

921,62

Anete Ozoliņa, tehniskais koordinators

0,00

921,62

921,62

Igors Klapenkovs, mārketinga koordinators

0,00

921,62

921,62

Administratīvais asistents

0,00

622,72

622,72

Darba devēja sociālais nodoklis

0,00

1 315,60

1 315,60

KOPĀ:

0,00

5 929,83

5 929,83

PAVISAM KOPĀ, LVL:

294 000, 00

223 475,47

517 475,47

 

Pušu rekvizīti un paraksti

Pilnvarotājs:

Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs

Anrijs Matīss

LR Ekonomikas ministrija

Brīvības iela 55, Rīga, LV-1519

Reģ.Nr. 90000086008

Banka: Valsts kase, kods: TRELLV22

Konts LV10TREL212001C310000

(paraksts)

z.v.

Pilnvarotā persona:

Biedrības “Rīgas kongresu birojs” izpilddirektore Tamāra Kļaviņa

Biedrība “Rīgas kongresu birojs”

K.Barona iela 13/15-40, Rīga, LV -1011

Reģ.nr.: 40008090604

Banka: Hansabanka, kods: HABALV22

Konts LV73HABA0551011735606

(paraksts)

z.v.

 

Sēru vēsts

2008.gada 13.augustā 85 gadu vecumā mūžībā aizgājis ilggadējais tiesnesis un advokāts Leons Sudņiks.

 

 

Paziņojums

Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālā iestāde paziņo, ka ir veikta nodokļu revīzija (audits) un pieņemts lēmums, kas uzliek pienākumu šādam nodokļu maksātājam iemaksāt budžetā papildus noteiktos maksājumus:

Nr.

p.k.

Nodokļu maksātāja

nosaukums, NMR kods

Lēmuma

datums,

numurs

Papildu aprēķinātais nodoklis vai maksājums

Summa

(Ls)

1.

SIA “Teofils”

(NMR kods 4000375 1594)

28.07.2008.

Nr.4.2.4/28

Pievienotās vērtības nodoklis, uzņēmumu ienākuma nodoklis, soda nauda un nokavējuma nauda

88967,57

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 23.panta trīspadsmito daļu lēmums stājas spēkā paziņojuma publicēšanas dienā.

Papildu aprēķinātās summas iemaksājamas budžetā 30 dienu laikā pēc paziņojuma publicēšanas.

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta otrās daļas 1.punktu un Administratīvā procesa likuma 77.pantu pieņemto lēmumu SIA “Teofils” ir tiesības 30 dienu laikā no lēmuma saņemšanas rakstveidā apstrīdēt Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālās iestādes direktoram. Iesniegums par lēmuma apstrīdēšanu iesniedzams Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālajā iestādē Skanstes ielā 13, Rīgā, LV-1013.

 

 

Olaines pilsētas, Olaines pagasta, Mārupes pagasta un

Salaspils novada sabiedrisko pakalpojumu regulators

Skolas iela 7, 209.telpa, Salaspils, Rīgas raj., LV-2121

Lēmumi 07/2008, 2.p., 07/2008, 5p. (prot. Nr.8-07/2008)

Salaspilī 2008.gada 24.jūlijā

Par licenču izsniegšanu SIA “Zeiferti” un SIA” Salaspils Siltums”

Saskaņā ar likuma “Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem” 9.p. ceturto daļu, 16.p., 17.p. un Ministru kabineta 2005.gada 30.augusta noteikumiem Nr.664 “Sabiedrisko pakalpojumu licencēšanas noteikumi”, Olaines pilsētas, Olaines pagasta, Mārupes pagasta un Salaspils novada sabiedrisko pakalpojumu regulatora padome nolemj:

1. Izsniegt SIA “Zeiferti”, reģ. Nr.40003419183, jur. adrese: p.n. Jaunolaine, Olaines pag., Rīgas raj., LV-2127, licenci Nr. OG 3.3 3/36 siltumenerģijas realizācijai un noteikt licences darbības termiņu no 2008.gada 4.septembra līdz 2013.gada 3.septembrim. Noteikt licences darbības zonu – Olaines pagasta teritorija.

2. Izsniegt SIA “Salaspils Siltums”, reģ. Nr.4000330183, jur. adrese: Miera iela 31 a, Salaspils, Salaspils novads, Rīgas raj., licenci Nr. S 3.3 3/37 siltumenerģijas realizācijai un noteikt licences darbības termiņu no 2008.gada 4.septembra līdz 2013.gada 3.septembrim. Noteikt licences darbības zonu – Salaspils pilsētas un Saulkalnes teritorija.

3. Lēmumu daļā vai kopumā var pārsūdzēt Administratīvajā rajona tiesā viena mēneša laikā pēc tā publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Olaines pilsētas, Olaines pagasta, Mārupes pagasta un Salaspils novada

sabiedrisko pakalpojumu regulatora priekšsēdētājs Arvīds Avotiņš

 

Paziņojums

Valsts aģentūra “Materiālās rezerves” informē ALEKSANDRU KOSMAČOVU, dzim. 1976.gadā, ka transportlīdzeklis Audi A6 ar valsts reģistrācijas nr. FT 756, ar kuru 2008.gada 7.jūlijā tika izdarīts administratīvais pārkāpums nr. PA404937, ir nodots glabāšanā valsts aģentūrai “Materiālās rezerves”.

Lūdzam ALEKSANDRU KOSMAČOVU steidzami vērsties ar iesniegumu valsts aģentūrā “Materiālās rezerves” (Piedrujas ielā 5, Rīgā, LV-1073) par transportlīdzekļa Audi A6 ar valsts reģistrācijas nr. FT 756 atdošanu, saskaņā ar Rīgas reģiona pārvaldes 2008.gada 8.jūlija lēmumu.

Paziņojam, ka atbilstoši Ministru kabineta 2006.gada 11.jūlija noteikumu Nr.580 “Noteikumi par rīcību ar administratīvo pārkāpumu lietās izņemto mantu un dokumentiem” 45.punktam, ja izņemtās mantas īpašnieks, tā pilnvarota persona vai transportlīdzekļa reģistrācijas apliecības oriģināla uzrādītājs mēneša laikā no brīža, kad stājies spēkā atbildīgās institūcijas (amatpersonas) lēmums par izņemtās mantas atdošanu īpašniekam, nepārņem izņemto mantu, valsts aģentūra “Materiālās rezerves” to realizē vai iznīcina.

 

Paziņojums par saistošajiem noteikumiem

Ludzas rajona padome informē, ka rajona padomes 2008.gada 17.jūlija sēdē (prot.nr.7, 2.§) ir apstiprināti saistošie noteikumi nr.8 “Par pasažieru pārvadājumu ar vieglajiem taksometriem licencēšanu”.

Ar saistošajiem noteikumiem var iepazīties Ludzas rajona padomē, Raiņa ielā 16, Ludzā, vai rajona padomes mājas lapā: www.ludza.lv.

 

Paziņojums

RP SIA “Rīgas satiksme” informē, ka no šā gada 15.septembra par 10 santīmiem tiks paaugstināta maksa Rīgas piepilsētas maršrutu autobusos. Pamata tarifa pielīdzināšanu pilsētas sabiedriskā transporta maksai – Ls 0,40 – paredz vienošanās starp Rīgas rajona padomi un pašvaldības uzņēmumu “Rīgas satiksme”.

Lai saglabātu līdzšinējo transporta pakalpojumu apjomu Pierīgas reģionos un daļēji segtu radušos zaudējumus, RP SIA “Rīgas satiksme” saskaņā ar 2005.gada 19.oktobra līgumu par pasažieru regulāro autopārvadājumu veikšanu ar Rīgas rajona padomi vienojās par pamata tarifu – 40 santīmi.

Turpmāk pilna brauciena maksa mainīsies šādos maršruta autobusos:

Maršruta Nr.

Maršruts

Cena, Ls

Cena līdz šim, Ls

826.

Rīga–Vangaži

0.70

0.60

827.

Rīga–Saurieši

0.55

0.45

829.

Rīga–Ropaži

1.00

0.90

830.

Rīga–Juglas iecirknis

1.15

1.05

831.

Rīga–Ropaži–Kākciems

1.15

1.05

831.

Rīga– Kākciems

1.00

0.90

835.

Rīga–Upeslejas

0.55

0.45

843.

Rīga–Ķekava

0.55

0.45

844.

Rīga–Ķekava

0.55

0.45

852.

Rīga–Straume–Mežsētas

1.00

0.90

853.

Rīga–Jaunmārupe

0.55

0.45

854.

Rīga–Jaunmārupe

0.55

0.45

859.

Rīga–Mežsētas

1.00

0.90

863.

Rīga–Skulte

0.55

0.45

991.

Rīga–Tekstilnieks

1.00

0.90

Savukārt maksa par bagāžas pārvadāšanu iepriekšminēto maršrutu autobusos turpmāk būs Ls 0,80.

Bez maksas arī turpmāk reģionālajos vietējās nozīmes maršrutu autobusos varēs braukt:

- pirmsskolas vecuma bērni;

- bāreņi un bez vecāku gādības palikušie bērni, kuri dzīvo audžuģimenēs, bērnu namos, sociālās aprūpes iestādēs vai atrodas aizbildniecībā, kā arī mācās vispārējās vai profesionālās izglītības iestādēs, uzrādot apliecību;

- 1. un 2.grupas invalīdi, bērni invalīdi un personas, kas pavada 1. grupas invalīdu vai bērnu invalīdu, uzrādot invalīda apliecību.

Kopš 2007.gada 1.februāra braukšanas maksa piepilsētas maršrutu autobusos pilsētas teritorijā bija Ls 0,30.

Braukšanas tarifu pieaugums ir aprēķināts saskaņā ar 2007.gada 2.oktobrī izstrādāto Ministru kabineta noteikumu Nr.672 “Sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanā radušos zaudējumu un izdevumu kompensēšanas un sabiedriskā transporta pakalpojuma tarifa noteikšanas kārtība” izstrādāto metodiku.

Precīzāku informāciju par tarifu zonu izvietojumu un braukšanas maksu iedzīvotāji var saņemt Rīgas satiksmes mājaslapā www.rigassatiksme.lv vai zvanot pa bezmaksas informatīvo tālruni 80001919 darbdienās plkst. 7.30–21.00.

 

Paziņojums

Brocēnu novada dome paziņo, ka 2008.gada 16.jūlija sēdē ir pieņemti saistošie noteikumi:

nr.10 “Brocēnu novada ūdensapgādes un kanalizācijas ārējo tīklu un būvju ekspluatācijas, lietošanas un aizsardzības noteikumi.”

Ar saistošo noteikumu pilnu tekstu var iepazīties Brocēnu novada domes informācijas centrā, Lielcieceres ielā 3, Brocēnos, Saldus raj., Blīdenes pārvaldē - “Ieviņas”, Blīdenes pag., Remtes pārvaldē - “Kantora ēka”, Remtes pag., Gaiķu pārvaldē - ,”Tautas nams”, Gaiķu pag., Brocēnu novada bibliotēkās.

 

Paziņojums

Vecumu pagasta padome informē, ka 2008.gada 16.jūlija sēdē (protokols nr.7) tika pieņemti un apstiprināti šādi saistošie noteikumi:

1. “Par sociālās palīdzības pabalstiem Vecumu pagastā”.

2.”Nodeva par tirdzniecību publiskās vietās”.

3. “Par administratīvo atbildību”.

4. “Sadzīves atkritumu savākšana, transportēšana, šķirošana, pārstrāde, noglabāšana”.

 

Paziņojums

Valsts aģentūra “Materiālās rezerves” informē EDGARU VĒRĪTI, dzim. 1982.gadā, ka transportlīdzeklis Audi 80 ar valsts reģistrācijas nr. DP 3808, ar kuru 2008.gada 27.jūlijā tika izdarīts administratīvais pārkāpums nr. PA306851, ir nodots glabāšanā valsts aģentūrai “Materiālās rezerves”.

Lūdzam EDGARU VĒRĪTI steidzami vērsties ar iesniegumu valsts aģentūrā “Materiālās rezerves” (Piedrujas ielā 5, Rīgā, LV-1073) par transportlīdzekļa Audi 80 ar valsts reģistrācijas nr. DP 3808 atdošanu, saskaņā ar Jelgavas pilsētas un rajona policijas pārvaldes 2008.gada 27.jūlija lēmumu.

Paziņojam, ka atbilstoši Ministru kabineta 2006.gada 11.jūlija noteikumu Nr.580 “Noteikumi par rīcību ar administratīvo pārkāpumu lietās izņemto mantu un dokumentiem” 45.punktam, ja izņemtās mantas īpašnieks, tā pilnvarota persona vai transportlīdzekļa reģistrācijas apliecības oriģināla uzrādītājs mēneša laikā no brīža, kad stājies spēkā atbildīgās institūcijas (amatpersonas) lēmums par izņemtās mantas atdošanu īpašniekam, nepārņem izņemto mantu, valsts aģentūra “Materiālās rezerves” to realizē vai iznīcina.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!