• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedzot akreditācijas vēstules Latvijas vēstniekam Vācijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.08.2008., Nr. 128 https://www.vestnesis.lv/ta/id/179977

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sveicot Afganistānas iedzīvotājus valsts svētkos

Vēl šajā numurā

20.08.2008., Nr. 128

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasniedzot akreditācijas vēstules Latvijas vēstniekam Vācijā

 

18.augustā Valsts prezidents Valdis Zatlers pasniedza akreditācijas vēstules Latvijas Republikas ārkārtējam un pilnvarotajam vēstniekam Vācijas Federatīvajā Republikā Ilgvaram Kļavam.

Tikšanās laikā pārrunāta turpmākā Latvijas un Vācijas Federatīvās Republikas divpusējo attiecību attīstība un sadarbības pilnveidošanas iespējas ekonomikā, kā arī kultūrā un izglītībā. Tāpat apspriesta Latvijas diplomātiskā stratēģija, iesaistoties Gruzijas jautājuma risināšanā.

Valsts prezidents uzsvēra, ka Latvijai ar sabiedrotajiem, tajā skaitā Vāciju, ir jāstrādā, lai nodrošinātu starptautisku novērotāju un miera uzturētāju klātbūtni Gruzijas teritorijā, kas uzraudzītu pagaidu pamiera ievērošanu.

“Latvija ir gatava nosūtīt savus novērotājus un miera uzturētājus, tiklīdz būs panākts mandāts starptautiskai misijai,” teica V.Zatlers.

Sarunas noslēgumā Valsts prezidents novēlēja vēstniekam veiksmīgi īstenot un sekmēt iesākto Latvijas un Vācijas Federatīvās Republikas kopīgo projektu, tajā skaitā “Essentia Baltica” kultūras gada, turpmāko virzību.

 

Valsts prezidenta preses dienests

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!