• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par četriem jauniem Civilās aviācijas izdevumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.09.1999., Nr. 321 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18011

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Integrācijas programmas koncepciju

Vēl šajā numurā

30.09.1999., Nr. 321

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par četriem jauniem Civilās aviācijas izdevumiem

Latvijas civilās aviācijas nozare ir papildinājusi savu normatīvo aktu krājumu ar vairākām jaunām normām. Lai interesentiem būtu ērtāk ar tām iepazīties un parocīgāk tās ikdienā lietot, pēc Latvijas Civilās aviācijas administrācijas ierosmes "Latvijas Vēstneša" apgādā ir nākušas klajā četras jaunas Latvijas civilās aviācijas normatīvo dokumentu burtnīcas.

Normatīvie materiāli burtnīcās sakārtoti pēc regulējamā objekta. Tā burtnīcā "1999.6." iekļautas normas par elektrosakariem un sakaru līdzekļiem: "Latvijas Republikas civilās aviācijas elektrosakaru noteikumi (CA ESN — 98)" un "Latvijas Republikas civilās aviācijas zemes radiotehnisko un sakaru līdzekļu tehniskās ekspluatācijas noteikumi (CA RTSL TEN — 98)" ar pielikumiem.

Burtnīcā "1999.7." ir vairāki materiāli: "Meteoroloģisko kodu rokasgrāmata", "Metodiskie norādījumi gaisakuģa ekspluatanta aviācijas drošības programmas izstrādāšanai", instruktīvais materiāls "Pārvietošanās spēju zaudējuša gaisakuģa evakuācija", instrukcija "Par paziņojumu un brīdinošu uzrakstu uzstādīšanu lidostās un civilās aviācijas uzņēmumos aviācijas drošības nolūkos", kā arī virkne noteikumu — par bīstamo kravu gaisa pārvadājumu organizēšanu, par Latvijas Republikā ekspluatētajiem gaisa baloniem izvirzāmajām minimālajām tehniskajām prasībām, par gaisa balonu ekspluatāciju Latvijas Republikā, kā arī grozījumi un papildinājumi "Deltaplānu/motodeltaplānu ekspluatācijas Latvijas Republikā noteikumos".

Savukārt burtnīcā "1999.8." ir divi noteikumi — noteikumi par aviācijas skatēm un noteikumi par Latvijas Republikas civilo lidlauku tehnisko apkopi, kā arī rokasgrāmata par saīsinātas pacelšanās un nosēšanās distances (stol) lidlaukiem.

Pēdējā burtnīcā "1999.9." ir viena norma — "Latvijas Republikas civilo helikopteru lidlauku derīguma normas", kas aizņem 44 burtnīcas lappuses.

Visus minētos izdevumus jebkurš interesents var iegādāties Latvijas Civilās aviācijas administrācijā, lidostā "Rīga", tālr.7207607, kā arī "Latvijas Vēstneša" redakcijā, Bruņinieku ielā 36, 1.stāvā, tālr. 2–298833.

Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!