• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par militāro bāzu pārvaldes ekonomiskajiem aspektiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.09.1999., Nr. 321 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18015

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sadarbību ar anglosakšu tiesu sistēmu

Vēl šajā numurā

30.09.1999., Nr. 321

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par militāro bāzu pārvaldes ekonomiskajiem aspektiem

No 3. līdz 5.oktobrim Rīgā, Radisson SAS viesnīcā, un Liepājā, viesnīcā"Amrita", notiks NATO Ekonomiskās komitejas un Latvijas Aizsardzības ministrijas rīkots seminārs "Militāro bāzu apsaimniekošanas ekonomiskie aspekti" ("Economic Aspects of Military Base Management"). Seminārs ietilpst NATO ietvaros notiekošajā sadarbībā ar partnervalstīm ekonomiskajos jautājumos. Tas veicinās dialogu aizsardzības pārstrukturēšanā.

Semināra mērķis ir NATO, tās dalībvalstu un partnervalstu pieredzes apmaiņa un dažādu militāro bāzu apsaimniekošanas ekonomisko aspektu izvērtējums. Seminārā tiks apspriesta militāro bāzu slēgšana un pārstrukturēšana, to sociālie un ekoloģiskie aspekti, militāro bāzu īpašnieku maiņa, privatizācija, pašvaldību loma, ekonomiskās attīstības veicināšana bijušajās militārajās bāzēs, Liepājas bijušās militārās bāzes attīstība un tās ekonomiskie aspekti.

Paredzēts, ka seminārā piedalīsies eksperti no 20 Eiroatlantiskās partnerības padomes valstīm. Semināra atklāšanā uzstāsies Latvijas ārlietu ministrs un aizsardzības ministrs.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!